lexus ux hero

HIJ PAKT JE

DE NIEUWE UX HYBRID

De geheel nieuwe UX 250h is verkrijgbaar vanaf € 45.595,- en lease v.a. € 539,- p/mnd* en wordt geleverd inclusief 5 jaar garantie en Red Carpet Treatment.

WAAROM KIEZEN VOOR DE UX 250h?

ONTDEK DE UX

De nieuwe UX 250h beschikt over een zelfopladende hybride aandrijflijn die een benzinemotor combineert met een elektromotor. Hierdoor bent u verzekerd van een laag brandstofverbruik en een ontspannen rijervaring.

Achter het stuur van de UX hybrid geniet u van de hoge zitpositie en het uitstekende zicht die kenmerkend zijn voor een crossover model. Ook is de UX standaard voorzien van het Lexus Safety System + en is hierdoor in staat om fietsers op te merken. Maar bijvoorbeeld ook voetgangers worden in het donker waargenomen.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer

LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

DE HYBRIDE DIE ZICHZELF OPLAADT

Dit is de hybride die zichzelf oplaadt, en dus nooit aan de stekker hoeft. U kunt er ongeveer de helft van de tijd volledig elektrisch mee rijden. Tijdens het rijden wordt de accu voortdurend opgeladen. Niet alleen tijdens het rijden, maar ook als u afremt. Het regeneratieve remsysteem geeft nóg meer energie.

MAAK KENNIS MET DE UX

 • MAAK KENNIS MET DE UX 250h

  De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid.

UX 250h AWD 9ba4d98e-baf6-4818-98bc-0d27b4bb63f8

Sleep om de auto te draaien

Kies uitvoering Executive Line F SPORT Premium
177
Topsnelheid (km/h)
8.7
Acceleratie 0-100 km/h (sec)

 

 
  Connect to the future 1920x1080 hero picture

EIGENAREN

MAAK VERBINDING MET DE TOEKOMST

Transformeer uw Lexus in een Connected voertuig. De LexusLink mobiele apps bieden u een scala aan diensten waarmee u inzicht krijgt in de status en locatie van de auto, uw rijstijl en navigatiehulp naar uw bestemming. Ook nadat u uw Lexus heeft verlaten.


 

 
  2020 lexus suv range overview hero 2

LEXUS SUV RANGE

DE LEXUS SUV RANGE

Onderscheidend design, hoogstaande luxe en ongeëvenaard vakmanschap zijn gemeenschappelijke kenmerken van de Lexus SUV range. Dankzij onze revolutionaire zelfopladende hybride technologie en het Lexus Safety System + is een SUV van Lexus ontworpen om emissies te verlagen en het verkeer veiliger te maken.

ANDERE MODELLEN

*Disclaimer
Lexus Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Full Operational Lease, 60 mnd en 10.000 km/jaar, incl. 75% bonus/malus, excl. BTW en brandstof. Tarieven kunnen afwijken bij wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. Geldig vanaf 15 maart 2019. Prijswijzigingen voorbehouden