1. Modellen
  2. Aanbiedingen
  3. Lexus UX

LEXUS UX IN DE SPOTLIGHT

Nu tijdelijk € 2 000,- extra inruilwaarde

*Geldig vanaf 01.10.2023 t/m 30.06.2024
Overstappen naar de Lexus UX is aantrekkelijker dan ooit. U profiteert tijdelijk van € 2.000,- extra inruilwaarde*. En dan is er nog de bonus van rijden in een compacte SUV vol luxe en superieure hybride technologie. Bereken hieronder uw inruilwaarde en zie hoe voordelig u overstapt naar een nieuwe Lexus UX. Dat kan direct, want de Lexus UX is uit voorraad leverbaar.

De compacte SUV waar u elke dag van geniet

Geniet van de hoogwaardige materialen, de stilte, het comfort van de standaard automaat en het nieuwe infotainmentsysteem. Binnenin merkt u weinig van de vele aanwezige veiligheidstechnologieën. Maar u weet dat ze er zijn als het nodig is. Wat u zeker wél merkt, is de zuinige hybride technologie van de Lexus UX 300h. Hierdoor rijdt u tot wel 50% elektrisch.* Zo bespaart u aanzienlijk op brandstof en CO2uitstoot. Een flinke bonus voor het milieu. 
 

  • Tot 50% van de tijd elektrisch rijden*
  • € 2.000,- extra inruilwaarde*
  • Direct leverbaar
  • 10 jaar garantie 

Direct leverbaar, 10 jaar garantie

Kunt u niet wachten om over te stappen? Dat hoeft ook niet: uw nieuwe Lexus is uit voorraad leverbaar. U rijdt er direct mee weg en op de Lexus UX geniet u ook van 10 jaar garantie*. Deze garantie is volledig overdraagbaar; reken maar dat dit de restwaarde ten goede komt. U rijdt volledig zorgeloos in een Lexus die ook nog eens uitermate waardevast is. Dat zijn twee bonussen ineen. 

* Disclaimer

Actieperiode loopt van 01-10-2023 t/m 30-06-2024 (uiterste registratiedatum 30-09-2024). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden. Lexus biedt tot 10 jaar of 200.000 km garantie bij onderhoud door een erkende Lexus dealer in Nederland. Kijk voor meer informatie op lexus.nl/10jaargarantie. 

Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.