2019 011 Lexus UX Urban Art Tour

INTERACTIEVE PROEFRIT IN DE UX: DE ‘URBAN ART TOUR’

Een proefrit maken in de nieuwe Lexus UX wordt nu wel heel bijzonder. De unieke audiotour heet Urban Art Tour en is de eerste interactieve proefrit ter wereld.

 •     2019 011 Lexus UX Urban Art Tour IMG1 680

  UITGESPROKEN DESIGN

  Pakkende streetart, verrassende beelden en bijzondere architectuur: tijdens de Urban Art Tour wordt de rijder langs diverse creaties in Amsterdam geleid. Het uitgesproken design dat men tijdens de tour passeert, is ook een van de eyecatchers van de nieuwe Lexus UX.

 •     2019 011 Lexus UX Urban Art Tour IMG2 680

  VAN CREATIE NAAR CREATIE

  Tijdens de Urban Art Tour geniet men van een speciale audiotour die is voorgeprogrammeerd in het GPS-navigatiesysteem. Daardoor weet de technologie exact waar de Lexus UX rijdt en kan het de bestuurder van creatie naar creatie leiden. De audiotour vertelt wie de maker van het kunstwerk is, maar focust zich ook op elementen die over gauw over het hoofd worden gezien. Zo komt de proefrit onder andere langs 'King Kong in gevecht met Air Force One', een illegale vorm van streetart die zonder goedkeuring is geplaatst op een bestaand kunstwerk, maar uiteindelijk door betrokkenen werd omarmd.

 •     2019 011 Lexus UX Urban Art Tour IMG3 680

  TOT 50 PROCENT ELEKTRISCH

  Tegelijkertijd geeft de audiotour uitleg over de innovaties die zich in de auto bevinden, zoals de werking van het hybridesysteem. De nieuwe Lexus UX 250h rijdt met zijn zelfopladende hybride-aandrijflijn met een systeemvermogen van 135 kW/184 pk tot 50 procent van de tijd elektrisch. De Lexus UX is bovendien de meest complete SUV in zijn klasse en combineert dynamiek met verfijnde luxe en kwaliteit. Standaard aan boord is het actieve veiligheidspakket Lexus Safety System+. In Nederland start de Lexus UX 250h bij een consumentenprijs van 44.495 euro.