2017 lexus hero hybrid

LEXUS HYBRID DRIVE

DE HYBRIDE DIE ZICHZELF OPLAADT

Altijd opgeladen en klaar voor de start - elk model binnen de range van Lexus is leverbaar als hybride. Aansprekende prestaties, opladen zonder stekker en luxueuze specificaties - dat is de kracht van hybride.

DE KRACHT VAN HYBRIDE

Maak vandaag kennis met de technologie van morgen. Lexus Hybrid Drive laadt zichzelf op, bespaart benzine, vermindert co₂ uitstoot en is uitgevoerd op alle Lexus modellen.

Als pionier van hybride technologie zijn we trots dat er dankzij onze rijders miljoenen liters brandstof bespaard blijven. En de innovatie gaat verder; de nieuwste generatie hybrides heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Zo verleggen we opnieuw de grenzen met de nieuwe LC 500h en zijn 's werelds eerste Multi Stage Hybrid System.

WAT IS LEXUS HYBRID DRIVE?

Lexus Hybrid Drive combineert een indrukwekkende benzinemotor met de krachtige elektromotor voor een zeer laag verbruik. Tijdens het rijden wisselen beide krachtbronnen elkaar soepel af. Wanneer u accelereert, levert de elektromotor direct een krachtig koppel.

Vervolgens schakelt het systeem soepel de benzinemotor in. En wanneer u afremt, wordt de accu automatisch opgeladen. Zo betekent hybride rijden in geen enkel opzicht een compromis; met krachtige acceleraties en opladen zonder stekker.

 • 2017 lexus hybrid intelligent performance

  HOE WERKT EEN LEXUS HYBRIDE?

  Achter het stuur van een hybride Lexus merkt u direct hoe de afzonderlijke technologieën harmonieus samenwerken. Na het starten van de auto rijdt u weg in de EV-rijmodus, in een bijna volmaakte stilte. Uw Lexus verbruikt nu geen brandstof en produceert ook geen schadelijke emissies uit de uitlaat. Dat blijft zo, zolang u rijdt met lage snelheden of in een drukke spits met langzaam rijdend verkeer. Na een acceleratie schakelt de elektromotor over op de benzinemotor. Zelf hoeft u over deze transitie niet na te denken - de geavanceerde Lexus Hybrid Drive regelt het allemaal automatisch, met als resultaat een soepele en comfortabele rijervaring.

 • 2017 lexus hybrid meet the rc ccis

  DE VOORDELEN VAN EEN LEXUS HYBRIDE

  De voordelen van een Lexus hybrid zullen uw leven veranderen. Een benzinemotor die wordt ondersteund door een elektromotor verbruikt minder brandstof en stoot minder CO2 uit. De soepele benzinemotor gebruikt u alleen bij hogere snelheden - daardoor blijft het gecombineerde brandstofverbruik verrassend laag.

  Wanneer u met lagere snelheden volledig elektrisch rijdt, worden de emissies zelfs tot nul gereduceerd. En het slimme remsysteem zorgt ervoor dat uw Lexus zichzelf oplaadt, zonder een stekker te gebruiken. Dat maakt een hybride van Lexus tot een slimme keuze, met optimale luxe en nauwelijks nadelige gevolgen voor het milieu

 • 2017 lexus hybrid range
 • 2017 lexus hybrid multi stage hybrid system

  ZUINIG RIJDEN MET SLIMME ENERGIE

  Dankzij de intelligente Hybrid Drive Technologie rijdt u niet alleen zuinig, maar ook erg comfortabel. Zo hoeft u uw hybride Lexus nooit op te laden. De remmen vangen de kinetische energie van het remsysteem op zodra u het rempedaal intrapt. Het systeem laadt zo volledig zelfstandig de accu op. Daardoor hoeft de Lexus Hybrid Drive nooit via een externe energiebron te worden opgeladen, dat gebeurt tijdens het rijden.

KIES UW HYBRIDE

Lexus beschikt over 's werelds meest uitgebreide range van Full Hybrid modellen die zonder uitzondering aansprekende prestaties koppelen aan luxe en een intelligente brandstofefficiency. Ontdek zelf waarom Lexus 's werelds favoriete luxe hybrides maakt.