HET IS TIJD VOOR EEN NIEUWE STANDAARD

De slimme hybride combinatie van een indrukwekkende benzinemotor met een krachtige elektromotor wisselen elkaar geruisloos af. De accu wordt automatisch opgeladen wanneer er wordt afgeremd, wat resulteert in elektrisch rijden zonder stekker. U hoeft een hybride Lexus dus nooit aan te sluiten op een laadpunt.

De voordelen van Lexus hybride:
Ongeëvenaarde rijprestaties en een zuiniger brandstofverbruik
Lagere onderhoudskosten, service van het hoogste niveau
Standaard uitgerust met een soepele automaat en cruise control
Opladen zonder stekker, zonder beperkende actieradius
Al 7 jaar op rij het meest betrouwbare premium automerk

PRIVATE LEASE AL V.A. € 399,- P.MND

Eén vast maandbedrag voor onderhoud, reparatie, verzekering, wegenbelasting, vervangend vervoer en pechhulp. U betaalt alleen nog de benzine. Dat is Lexus Private Lease. En kiest u voor de vrijheid van Private FlexLease (alleen op onze CT 200h modellen), dan kunt u uw contract al na 1 jaar maandelijks opzeggen.


  

  
    lexus private Lease section

WAAROM EEN LEXUS MET PRIVATE LEASE?

  • Rijden in een nieuwe Lexus zonder borg of aanbetaling
  • Uw Lexus naar persoonlijke smaak samenstellen
  • Gemak: alles wordt voor u geregeld bij de Lexus dealer
  • Zekerheid: één vast maandbedrag
  • Geen financiële verrassingen achteraf
  • Flexibiliteit: met Private FlexLease is uw contract na 1 jaar maandelijks en kosteloos opzegbaar (alleen geldig op onze CT-modellen)

LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

We bouwen aan een wereld zonder compromissen. Door onze fantasie te koppelen aan efficiency levert elke hybride aandrijflijn van Lexus de prestaties die u mag verwachten van het slimmere alternatief voor een dieselmotor, afgewerkt met de luxueuze kwaliteit van onze Takumi. Zo geniet u in alle rust van elke rit. Lexus hybride: zonder stekker, zonder moeite en zonder compromis.

2017 lexus hybrid portrait is driving the future

LEXUS HYBRIDE

'S WERELDS MEEST VERKOCHTE HYBRIDE

Lexus is graag een pionier. Al sinds 2004 combineren we in onze hybride technologie elektromotoren met benzinemotoren. Deze ervaring gebruiken wij om u van dienst te zijn met de slimme efficiency en de rijeigenschappen die u van een Lexus mag verwachten.

We zoeken altijd naar nieuwe manieren om vorm te geven aan de toekomst. Onze hang naar innovatie is de reden dat we beschikken over de meest complete range hybrides in het premium segment. Tot nu toe verkochten we wereldwijd meer dan 1,3 miljoen Lexus hybrides.

Ontdek de voordelen van de Lexus Hybrid Drive en ontdek waarom zoveel eigenaren deze verstandige keuze al eerder maakten.