1. Modellen
  2. LC
Ervaar de volledig nieuwe Lexus LC

LC

Prijs vanaf (incl. btw)
 

€ 155.350,-    

Met een design dat rechtstreeks is geënt op dat van onze veelgeprezen LF-LC 2+2 sports concept vormt de esthetische schoonheid van de Lexus LC coupé het recept voor een bijzondere rijervaring. Kijk naar zijn talloze slimme details die in dienst staan van de aerodynamica. De verleidelijke daklijn van een moderne coupé. De gestrekte, lage motorkap en grote 21" velgen. De gewelfde Lexus grille en de nieuwe lakkleuren Sonic Copper en Sapphire Blue. Daarbij zijn de LC 500h Hybrid en LC 500 V8 beide geïnspireerd op de Lexus LFA V10 supercar. Experience Amazing.

MAAK KENNIS MET DE LC 500 EN LC 500h

Ontdek het nieuwe multimediatouchscreen, nieuwe lakkleuren, de verder verbeterde wegligging en veiligheidsvoorzieningen.

Al bij de eerste kennismaking kan de LC coupé zijn verleidelijke kant niet verbergen. Het atletische silhouet - een toonbeeld van pure kracht - doet direct verlangen naar meer. Voel de brul van de atmosferische 5,0 liter V8 aandrijflijn. Deze krachtbron werd met de hand gebouwd en met een stethoscoop tot in perfectie getuned door onze Takumi ambachtslieden, om de LC 500 een topsnelheid te geven van 270 km/u.

Daarnaast kunt u kiezen voor de geavanceerde 3,5 liter Multi-Stage Hybrid aandrijflijn van de LC 500h, die zijn imposante koppel en vermogen bundelt tot krachtige acceleraties.

 

AERONAUTISCH PARTNERSHIP ONTWIKKELT SPOILER VOOR LC COUPÉ

Sinds 2016 stijgt Lexus samen met de Japanse racepiloot Yoshihide Muroya tot grote hoogten. Een van de resultaten van deze bijzondere samenwerking is een op de luchtvaart geïnspireerde achterspoiler.

 

PRESTATIES

prestaties

ULTRASTIJF CHASSIS / CARBON FIBER COMPONENTEN

Met zijn pure dynamiek heeft de LC u al snel in zijn greep, ongeacht de motor die u kiest. Zijn stijve chassis vormt de basis voor zijn uitzonderlijke wendbaarheid, die nog eens wordt versterkt door het lage zwaartepunt en de bijna ideale gewichtsverdeling. Het dynamische weggedrag van de LC wordt nog scherper dankzij lichtgewicht componenten in de wielophanging, maar ook door het lichte aluminium dat werd gebruikt voor onder meer de motorkap en portierpanelen, met extra stevig Carbon Fibre Reinforced Plastic voor het dak en de portierframe. De verstevigde transmissietunnel richting de achterwielen geeft extra precisie tijdens het rijden.                                                                                     

VEILIGHEID

Veiligheid

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Innovatieve technologieën als het Lexus Safety System geven de Lexus LC het hoogste veiligheidsniveau in zijn klasse, met onder meer een revolutionair Pre-Collision System. De functie Intersection Turn Assist houdt voor u aankomend verkeer en overstekende voetgangers in de gaten wanneer u afslaat bij een kruising. Ondertussen helpt Lane Tracing Assist u op koers te blijven, zorgt Automatic High Beam voor beter zicht in het donker en herkent Road Sign Assist onderweg de verkeersborden.                                                                                                     

KRACHTIG DESIGN

krachtig design

VERLEIDELIJKE COUPÉ DAKLIJN / KENMERKENDE GRILLE / GROTE 21" WIELEN

Overal op de LC reikt het design verder dan het esthetische om de rijervaring te dienen. Dat is te zien aan de vele ingewikkelde aerodynamische details. De verleidelijk gewelfde daklijn van de coupé. De lange, lage motorkap en de grote 21" wielen die de ontwikkeling van een totaal nieuwe compacte voorwielophanging vereisten. De kenmerkende grille en achterspoiler, die samen zorgen voor een zelfverzekerde houding. Of in de verbluffende nieuwe kleuren zoals Sonic Copper en Sapphire Blue en de handgemaakte Dark Rose.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

EXTRA GROOT 12,3" TOUCHSCREEN

Het nieuwe, ergonomisch geplaatste 12,3" HD touchscreen behoort tot de grootste van dit moment en geeft u toegang tot functies als navigatie, audio en climate control. Lexus Link Multimedia werkt snel en gebruiksvriendelijk, met bovendien een haarscherpe resolutie. Dankzij Lexus Link Pro is het ook eerste systeem dat gebruikmaakt van cloud-navigatie om automatisch updates en actuele verkeersinformatie te ontvangen. Ook de moderne Connected Services en andere software worden up-to-date gehouden met 'Over The Air' (OTA) technologie, terwijl Artificial Intelligence en de cloud samenwerken voor de zeer praktische Lexus Voice Assistant.
  • 10 JAAR GARANTIE OP IEDERE LEXUS

    Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een nieuwe Lexus. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is een van de vele voorbeelden van het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw LC te rijden

De Lexus Link mobiele apps bieden u een scala aan diensten waarmee u inzicht krijgt in de status en locatie van de auto, uw rijstijl en navigatiehulp naar uw bestemming. Ook nadat u uw Lexus heeft verlaten.

Lexus Link+

Documentatie