1. Modellen
  2. Verwachte modellen
SNELLE LINKS
Lexus

Verwachte modellen

Binnenkort te bewonderen in de showroom! Meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste Lexus nieuws of van een specifiek verwacht model!

Verwachte modellen

nu al online te reserveren

De compleet nieuwe Lexus RZ

De compleet nieuw ontwikkelde Lexus RZ 450e staat in 2023 in de Lexus showroom. Hij onderscheidt zich met het unieke Lexus design en een rijbeleving die wordt ondersteund door de meest geavanceerde technologie op gebied van elektrische mobiliteit. Reserveer de nieuwe Lexus RZ 450e nu in de uitvoering die bij u past, zodat u profiteert van de eerste productieplekken en leveringen. Reserveren is vrijblijvend, want u zit nog nergens aan vast. 
COMPLEET NIEUW ONTWIKKELD EN EEN NIEUW HOOFDSTUK IN DE EVOLUTIE VAN DEZE ICONISCHE SUV

DE NIEUWE LEXUS RX

De compleet nieuw ontwikkelde Lexus RX staat in het voorjaar van 2023 in de Lexus showroom. Hij onderscheidt zich met het unieke Lexus design en een rijbeleving passend bij uw behoeften. De Lexus RX is namelijk beschikbaar in drie verschillende aandrijflijnen; de 350h Hybrid, de 450h+ Plug-in Hybrid en de 500h Turbo Hybrid. Reserveer de nieuwe Lexus RX nu in de uitvoering en aandrijflijn die bij u past, zodat u profiteert van de eerste productieplekken en leveringen. Reserveren is vrijblijvend, want u zit nog nergens aan vast. 
DE NIEUWE UX 300e

LEXUS UX 300e

Maak kennis met een evolutie van de eerste volledig elektrisch aangedreven Lexus, met een 40% grotere actieradius, meer veiligheidsfuncties, geavanceerde technologie en een nog intensere rijbeleving. Deze compacte urban crossover biedt nu een nog intensere rijbeleving, waarbij alles draait om elegantie, dynamiek en hoogstaand rijcomfort.

Lexus nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle actualiteiten rondom Lexus? Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang 12 keer per jaar Lexus Life in uw mailbox! U leest dan alles omtrent de nieuwste Lexus modellen, bijzondere evenementen, gadgets en exclusieve aanbiedingen.