Afbeelding van het pand van Lexus Amsterdam

WELKOM BIJ

LEXUS AMSTERDAM

LEXUS AMSTERDAM

Benieuwd wat we bedoelen met ‘Experience Amazing’? Breng dan eens een bezoek aan Lexus Amsterdam. Onze vestiging ontving in 2018 de prestigieuze Kiwami Award en behoort daarmee tot de top 5 Lexus-dealers van Europa als het gaat om uitzonderlijke klantenservice.

9.2 GEMIDDELDE SCORE LEXUS AMSTERDAM (TNS NIPO)

Onze beoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland.

ACTIES

 •     Witte lexus UX

  PRIVATE LEASE NU VANAF € 499,- P/M*

  ERVAAR DE LEXUS UX

  De geheel nieuwe Lexus UX heeft de looks van een SUV met de wendbaarheid en het compacte formaat van een crossover. Daarnaast geeft de hoge zitpositie u perfect zicht op de weg. Ervaar de Lexus UX nu al vanaf € 39.995,- of € 499,- per maand.

 •     De voorkant van een rode stilstaande Lexus NX 300h

  LEXUS SUMMER TREATMENT

  UW LEXUS VOLLEDIG ZOMERKLAAR

  Uw Lexus verdient natuurlijk de beste behandeling en dit verzorgen wij uiteraard graag voor u. Met de Lexus Summer Treatment wordt uw auto professioneel gepoetst en gereinigd, zowel vanbinnen als vanbuiten.

 •     De voorkant van een rode stilstaande Lexus NX 300h

  ONTDEK DE VOORDELEN VAN LEXUS

  TOT 3 JAAR FINANCIEREN TEGEN 0,0%* RENTE

  Overweegt u zakelijk rijden in de Lexus ES 300h? Dan is dit hét moment. Het doen van een grote uitgave in deze tijd kan wellicht lasting zijn. Daarom denkt Lexus graag met u mee. Zo profiteert u nu tijdelijk naast 5 jaar gratis onderhoud ook tot 3 jaar lang van financieren tegen 0,0%* rente bij aanschaf van een nieuwe Lexus ES 300h.

 •     Witte lexus UX

  ERVAAR DE LEXUS UX 300e

  100% ELEKTRISCH
  8% BIJTELLING

  De Lexus UX 300e tilt elektrisch rijden op naar het comfort van Lexus. Ook in 2021 kunt u nog profiteren van het gunstige 8% bijtelling tarief. Neem contact op met uw Lexus dealer voor meer informatie.

 •     De voorkant van een rode stilstaande Lexus NX 300h

  NIEUW STANDAARD 5 JAAR GARANTIE

  5 JAAR GARANTIE

  Jarenlang onbezorgd rijplezier. Dat is wat u van Lexus mag verwachten. Bij aankoop van een nieuwe Lexus bent u verzekerd van een uitgebreide, solide garantie.