1. Dealers
  2. Lexus Amsterdam

LEXUS AMSTERDAM

Per 1 mei verhuizen wij onze vestiging aan de Pieter Braaijweg naar de dichtbijgelegen Keienbergweg 64 in Amsterdam-Zuidoost. Op de nieuwe locatie zullen wij het pand delen met onze college’s van Toyota in een ‘City Store’ setting. Een compacte locatie, echter met de volledige service- en onderhoudsfunctionaliteit van ons huidige pand. Naast service en Onderhoud bent u dus ook van harte welkom voor een bezichtiging van een nieuwe of gebruikte Lexus. Wij begroeten u vanaf 1 mei graag op onze nieuwe locatie.
 
Benieuwd wat we bedoelen met ‘Experience Amazing’? Breng dan eens een bezoek aan Lexus Amsterdam. Onze vestiging ontving in 2018 de prestigieuze Kiwami Award en behoort daarmee tot de top 5 Lexus-dealers van Europa als het gaat om uitzonderlijke klantenservice.
LEXUS AMSTERDAM

OMOTENASHI

Bij Lexus Amsterdam streven we naar de hoogste vorm van gastheerschap, oftewel ‘Omotenashi’. Dit ziet u onder meer terug in de luxe faciliteiten en verregaande aandacht voor uw persoonlijke wensen.

In onze showroom kunt u de nieuwste Lexus modellen én onze selectie premium occasions ontdekken. Onze verkoopadviseurs informeren u graag over de specifieke eigenschappen per model, zoals verbruik en actieradius. En desgewenst, rijden ze met u mee tijdens een proefrit.

Lexus Amsterdam beschikt over een sfeervolle lounge waar u bijvoorbeeld tijdens een kleine servicebeurt even kunt ontspannen en opladen. Liever werken terwijl u wacht? Dat kan aan onze comfortabele bureaus of in onze moderne vergaderruimte. Tijdens uw bezoek zorgen wij er uiteraard voor dat het u aan niets ontbreekt.

"Vriendelijke mensen en goede dienstverlening."

Lexus Amsterdam wordt door haar klanten beoordeeld met gemiddeld een 9,2/10.

LEXUS AMSTERDAM

Keienbergweg 64
1101 GC Amsterdam

Tel: (020) 5996400
Fax: (020) 5996401
E-mail: lexus.amsterdam@louwman.nl

Manager klantenrelaties: Erik Berkelaar
E-mail: erik.berkelaar@louwman.nl

Statutaire naam: Louwman Amsterdam B.V.
Statutaire zetel: Amsterdam

KvK nummer: 27095155
BTW nummer: NL0076.51.740.B01

SCHIPHOL SERVICE
E-mail: schipholservice@lexus-amsterdam.nl

Tel: (020) 5996400
Fax: (020) 5996401

OPENINGSTIJDEN

Afdeling Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Verkoop 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 09:00 - 17:00 09:00 - 17:00 -
Werkplaatsreceptie 07:45 - 17:30 07:45 - 17:30 07:45 - 17:30 07:45 - 17:30 07:45 - 17:30 - -
Administratie 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 08:00 - 17:00 - -
LEXUS AMSTERDAM

OCCASIONS LEXUS AMSTERDAM

Bij ons vindt u naast het aanbod van nieuwe modellen ook een uitgebreide selectie kwalitatief hoogwaardige occasions. Een groot deel daarvan heeft het 'Lexus Select' label.

Wanneer krijgt een Lexus occasion het label 'Lexus Select'?
Een Lexus Select occasion heeft maximaal 160.000 kilometer gereden en is niet ouder dan 6 jaar. Bovendien moet een Lexus Select voldoen aan een groot aantal criteria, waardoor we de hoge kwaliteit van deze modellen kunnen waarborgen.

LEXUS AMSTERDAM

LEXUS SERVICE PLANNER

Uw Lexus is, bij onze vakkundige monteurs in goede handen. Voor groot of klein onderhoud, reparaties, een professionele poetsbeurt en voor de APK. Uiteraard gebruiken we hierbij originele Lexus onderdelen waar u 1 jaar garantie op heeft. De Lexus Service Planner is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. En u heeft direct inzicht in de adviesprijzen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.
 
De voordelen zijn:
  • Inzicht in de kosten
  • Overzicht van beschikbare data en tijden
  • Originele Lexus-onderdelen
  • 1 jaar garantie op onderhoud
  • Speciaal opgeleide servicemonteurs

OVER ONS

01

UNIEKE SERVICE

Haal- en brengservice, vervangend vervoer, uw eigen servicemonteur. Allemaal zorgeloze zekerheden van onze Red Carpet Treatment. Net als de grondige reiniging van het interieur en exterieur na elke onderhoudsbeurt.
02

SCHIPHOL SERVICE VALET PARKING

Lexus Amsterdam biedt exclusief aan haar klanten de mogelijkheid om, wanneer zij op zakenreis of met vakantie gaan, hun Lexus op Schiphol voor de vertrekhal te parkeren en de sleutels bij de balie op Schiphol achter te laten. Tijdens het verblijf in het buitenland kunnen wij, indien u dat wenst, ervoor zorgen dat uw auto volledig wordt gereinigd of zelfs een onderhoudsbeurt krijgt. Natuurlijk staat uw Lexus op de dag van uw retourvlucht voor de vertrekhal geparkeerd.
03

DUURZAAM BEZIG

Met het volledig hybride modellenprogramma draagt Lexus bij aan lagere emissies, zonder dat het ten koste gaat van prestaties en rijcomfort. Daarnaast behalen we al jaren onze Erkend Duurzaam-certificaten en dragen we actief bij aan het hergebruik van materialen.

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Tammo van der Vooren - Vestigingsmanager

"Aan de basis van Lexus ligt ‘Omotenashi’. Een term die voortkomt uit een eeuwenoude Japanse theeceremonie en die vrij vertaald ‘uitmuntende gastvrijheid’ betekent. Het staat voor; anticiperen op de klantbehoefte, oog voor detail en oprechte waardering. Vanuit die gedachte bouwt het merk zijn modellen en bedienen wij dag in, dag uit onze klanten."

Nancy Verkleij - Hostess

“Met een achtergrond in de zorg en een voorliefde voor auto’s voel ik me helemaal thuis bij een merk dat aandacht zo hoog in het vaandel heeft staan. Écht contact maken met mensen, zaken tot in de puntjes voor ze regelen en ervoor zorgen dat ze met een glimlach onze vestiging verlaten; daar word ik elke dag weer vrolijk van.”

Annemarie Markerink - Verkoopadviseur

“Ik vind het een voorrecht om voor een merk te werken dat zaken als aandacht zo hoog in het vaandel heeft staan. Want door klanten onverdeelde aandacht te geven en de juiste vragen te stellen, kan ik ze helpen om van een goede keuze een perfecte keuze te maken. Die helpende hand wil ik elke dag zijn.”

Joost Prins - Verkoopadviseur

“Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door auto’s en Lexus vormt in mijn ogen een klasse apart in kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door de hoge restwaarde en lage onderhoudskosten behoort de ‘Total Cost of Ownership’ zelfs tot de laagste van Nederland. Klanten kiezen dus niet alleen voor exclusiviteit, maar ook voor zekerheid.”

Team - Werkplaats

In onze moderne werkplaats staat een deskundig team voor u klaar om uw Lexus in topconditie te houden. Bij het inplannen van een afspraak nemen we altijd uw agenda als uitgangspunt en kunt u rekenen op vervangend vervoer óf de Red Carpet Treatment.

Tot wel 10 jaar garantie op uw Lexus

Lexus wordt jaar op jaar geroemd om zijn ultieme betrouwbaarheid. Om deze betrouwbaarheid extra te benadrukken biedt Lexus een garantie die oploopt tot uw Lexus 10 jaar is of 200.000km heeft gereden. U geniet ook na het aflopen van de fabrieksgarantie van deze extra garantie door uw onderhoud te laten uitvoeren door een erkende Lexus vestiging in Nederland. Niet alleen op nieuwe, maar ook gebruikte modellen. Hierdoor ervaart u ook lang na uw aankoop iedere dag onbezorgd rijplezier. 

IDEAL BETALING

Je kunt veilig en zeer eenvoudig uw factuur van Lexus Amsterdam betalen via iDeal.