1. Occassions
 2. RZ
Haal alles uit uw tweedehands auto

De Lexus RZ als occasion

Het rijden van een gebruikte Lexus RZ biedt boeiende mogelijkheden. Terwijl u geniet van de voordelen die Lexus te bieden heeft, profiteert u ook van onze uitgebreide diensten. Bovendien wordt u verwend met de speciale behandeling van de Lexus Red Carpet Treatment. Dit alles komt samen met tot wel 10 jaar garantie* op uw Lexus.

De Lexus RZ occasion

Stap in de toekomst van elektrische luxe met de Lexus RZ. Met zijn krachtige, stille aandrijving en verfijnd interieur belooft de RZ elke rit om te toveren in een ervaring van comfort en luxe. De Lexus RZ overstijgt verwachtingen met zijn dynamische rijgedrag, ruimtelijke comfort en vooruitstrevende duurzaamheid. Ervaar de toekomst van autorijden vandaag nog met de betrouwbaarheid en kwaliteit die Lexus te bieden heeft.

STERK ALS HET GAAT OM:

 • Luxe interieur met groot scherm én fysieke knoppen
 • Veel ruimte dankzij het EV-platform
 • Zeer stille auto

Aandachtspunt:

 • Met een actieradius van maximaal 440 km WLTP moet u, net als met andere EV's, bij lange reizen rekening houden met wat extra laadtijd.

Als u een occasion Lexus RZ koopt

Bepaal waar u de occasion wilt kopen

RZ occasions staan te koop bij particulieren en bij dealers. Beide partijen hebben voor- en nadelen. Zo biedt een particulier de auto vaak goedkoper aan, maar als koper heeft u geen garantie. Een dealer vraagt doorgaans meer geld, maar u heeft wel meer zekerheid dankzij vastgelegde garantieregelingen.

Check de auto altijd

Klinkt misschien logisch, maar toch belangrijk om te vermelden. Als koper heeft u ook een verantwoordelijkheid, dus controleer de tweedehands RZ goed. Let vooral op de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en duurdere onderdelen.

Maak een goede proefrit

Bij een proefrit is het belangrijk dat u op verschillende wegen en snelheden rijdt. Het rijgedrag van de auto heeft hier namelijk mee te maken.

Een Lexus occasion RZ is een slimme keuze

Betrouwbaarste automerk
Lexus is al vaker uitgeroepen tot het betrouwbaarste merk. Dit betekent een Lexus RZ occasion weinig storingen heeft en dus erg betrouwbaar is.

Groot aanbod
Altijd een groot aanbod tweedehands auto’s op voorraad. Met keuze uit 300 occasions is er altijd wel een die bij u past. Daarnaast zijn onze dealers op centrale plekken in Nederland te vinden. Hierdoor kunt u makkelijk ergens een occasion kopen en laten onderhouden.

Heldere verkoopprijzen
U wilt duidelijkheid als u een auto koopt, ook over de verkoopprijs. Zoals u van Lexus mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Lexus Select Occasion
Met de Select occasions ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 10 jaar garantie
 • Standaard met nieuwe APK
 • Gecontroleerde kilometerstand
 • Lexus Pechhulpservice
 • 360 Graden Check
   
 • Een jaar garantie tot maximaal 10 jaar en 15 jaar op de batterij
  Ontvang tot een jaar garantie. Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Lexus in onderhoud is
 • Pechhulp in Europa
  Krijgt u pech met uw Lexus RZ occasion? Dan krijgt u gratis pechhulp. Deze service is een jaar geldig of tot 15.000 kilometer.
 • RDW gecontroleerde kilometerstand
  We controleren de kilometerstand van de tweedehands RZ. Daarnaast checkt de dealer ook de onderhoudshistorie.
 • 10 JAAR GARANTIE OP IEDERE LEXUS

  Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een nieuwe Lexus. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is een van de vele voorbeelden van het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.