ACTIES

 • 
 

 
  De voorkant van een rode stilstaande Lexus NX 300h

  OOK DIT ZIJN DE VOORDELEN VAN LEXUS

  TIJDELIJKE ACTIE: EIGEN LAADPUNT THUIS VOOR € 95,-

  De Lexus UX 300e tilt 100% elektrisch rijden naar het ultieme comfort van Lexus. Naast de bijzonder lage bijtelling vanaf slechts € 135,- per maand* krijgt u bij uw aankoop een eigen laadpunt thuis (t.w.v. € 3.140,-) voor slechts € 95,- én betaalt u 36 maanden lang geen abonnementskosten voor hosting en beheer. Dit aanbod is slechts beperkt beschikbaar, vraag uw dealer naar meer informatie en de voorwaarden.

 • 
 

 
  Witte lexus UX

  DIT IS HET MOMENT OM UW LEXUS WINTERKLAAR TE MAKEN

  LEXUS ELEMENTS CHECK

  Omdat u in de winter niet voor onverwachte verrassingen wilt komen te staan, nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor uw Lexus Elements Check.

 • 
 

 
  De voorkant van een rode stilstaande Lexus NX 300h

  TIJDELIJK EXTRA LAGE RENTE VAN 3,9%*

  GENIET EXTRA VOORDELIG VAN EEN NIEUWE LEXUS

   

  Bent u toe aan een nieuwe Lexus? Dan is dit hét moment. We begrijpen dat u het in deze tijd wellicht lastig vindt in één keer een grote uitgave te doen, daarom profiteert u nu tijdelijk van een extra lage rente van slechts 3,9%*.

 • 
 

 
  De voorkant van een rode stilstaande Lexus NX 300h

  V.A. € 449,- P/M

  LEXUS PRIVATE LEASE

  Ervaar de extra rijk uitgeruste Lexus CT200h Ultimate Edition. Met één vast maandbedrag voor onderhoud, reparatie, verzekering, wegenbelasting vervangend vervoer en pechhulp. U betaalt alleen nog de benzine. Dat is Lexus Private Lease.

 • 
 

 
  Lexus voorraad

  NU VEEL VOORDEEL

  LEXUS VOORRAAD MODELLEN

  Ontdek het complete aanbod van onze voorraadmodellen met een aantrekkelijk voordeel. U kunt volgende week al in een nieuwe Lexus rijden.

 • 
 

 
  De voorkant van een rode stilstaande Lexus NX 300h

  NIEUW STANDAARD 5 JAAR GARANTIE

  5 JAAR GARANTIE

  Jarenlang onbezorgd rijplezier. Dat is wat u van Lexus mag verwachten. Bij aankoop van een nieuwe Lexus bent u verzekerd van een uitgebreide, solide garantie.