1. Modellen
  2. ES
  3. Krachtig Design

KRACHTIG DESIGN

COUPÉ-ACHTIGE DAKLIJN, GEWAAGDE GRILLE

Als executive sedan die stijl en luxueus comfort voorop stelt, krijgt de nieuwe ES 300h een gewaagd tintje met zijn spannend vormgegeven, nieuwe grille en opvallende triple-LED koplampen. Het individuele karakter van de ES is voor een belangrijk deel te danken aan de elegante daklijn. Deze is evenzeer geïnspireerd op een sportieve coupé als op een ruime sedan en benadrukt het lage zwaartepunt en de verbeterde aerodynamische eigenschappen van de auto. Onderscheidende velgen en de nieuwe lakkleur Sonic Grey zijn een perfecte aanvulling op de doordachte sportiviteit van deze nieuwste generatie van de ES 300h.

F SPORT

Het gewaagde design komt helemaal tot zijn recht bij de opwindende  ES 300h F SPORT, met zijn 19" lichtmetalen velgen, exclusieve voorbumper en de in hoogglans zwart uitgevoerde grille - een grille die tot stand kwam na maanden van complexe 3D computerberekeningen. Het is misschien verleidelijk, maar dit is geen auto om van een afstand te bewonderen vanwege zijn moderne en sportieve styling. De ES 300h F SPORT leert u pas echt waarderen op de weg.

TRIPLE-LED KOPLAMPEN

Deze koplampen bestaan uit 3 zeer smalle LED-strips die een fraai design koppelen aan een buitengewoon hoge lichtopbrengst. Naast sequentiële richtingaanwijzers zijn de koplampen ook uitgerust met multi-weather lampen die bij mist zorgen voor goed zicht. Is uw ES 300h uitgerust met het Adaptive High Beam System (AHS), dan zorgen de multi-weather lampen er ook in het donker voor dat u minder last heeft van mist.

De fraaie ES 300h F SPORT Design is geïnspireerd op de Lexus F SPORT modellen, met extra sportieve accenten zoals een zwarte F SPORT grille, 19"  F SPORT lichtmetalen velgen en optionele triple-LED koplampen. In het interieur kunt u zich volledig ontspannen in de ergonomisch gevormde en met Tahara leder afgewerkte stoelen.

Kies voor 17" lichtmetalen velgen in medium-grey metallic, of kies 18" lichtmetalen velgen met een nieuwe two-tone kleurstelling die een gepolijst oppervlak combineert met een coating in dark-grey metallic. Ook kunt u kiezen voor 18" geluidsreducerende velgen, uitgevoerd in hoogglans chroom.