1. Occassions
 2. NX
Haal alles uit uw tweedehands auto

De Lexus NX als occasion

Een NX occasion van Lexus rijden is interessant. U rijdt een gebruikte auto, maar u kunt toch profiteren van de services die Lexus u biedt. Denk aan een door Lexus gecontroleerde  kilometerstand en een gratis APK bij aflevering. Bovendien geniet u van de voordelen van de Lexus Red Carpet Treatment. Dit alles met tot 10 jaar garantie op uw Lexus. De Lexus NX is daarom ook als occasion héél verleidelijk.

De Lexus NX occasion

Opwindend rijplezier behoort tot de standaarduitrusting van de Lexus NX. Een mid-size SUV met een fraai geproportioneerd design, dat nog eens wordt versterkt door de welvende vormen van de voorzijde, de fraai gedetailleerde Lexus-grille en de grote spoorbreedte achter.

Geavanceerde, nieuwe Lexus plug-in hybride en hybride aandrijflijnen maken de NX zuiniger en milieubewuster dan vergelijkbare mid-size SUV’s met een conventionele benzine- of dieselmotor. De hybride technologie van Lexus stoelt op meer dan 15 jaar kennis en ervaring met elektrische mobiliteit.

Sterk als het gaat om:

 • Comfortabel rijden
 • Een luxe voorkomen
 • Dynamische toepassing van de nieuwste technieken.

 

Aandachtspunten:

 • Fors van formaat
 • Tot modeljaar 2021: rumoeriger in cabine bij hard optrekken. 

Als u een occasion Lexus NX koopt

Bepaal waar u de occasion wilt kopen

NX occasions staan te koop bij particulieren en bij dealers. Beide partijen hebben voor- en nadelen. Zo biedt een particulier de auto vaak goedkoper aan, maar als koper heeft u geen garantie. Een dealer vraagt doorgaans meer geld, maar u heeft wel meer zekerheid dankzij vastgelegde garantieregelingen.

Check de auto altijd

Klinkt misschien logisch, maar toch belangrijk om te vermelden. Als koper heeft u ook een verantwoordelijkheid, dus controleer de tweedehands NX goed. Let vooral op de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en duurdere onderdelen zoals de distributieriem.

Maak een goede proefrit

Bij een proefrit is het belangrijk dat u op verschillende wegen en snelheden rijdt. Het rijgedrag van de auto heeft hier namelijk mee te maken.

Dus dáárom is een Lexus occasion NX een slimme keuze

Betrouwbaarste automerk

Lexus is al vaker uitgeroepen tot het betrouwbaarste merk. Dit betekent een Lexus NX occasion weinig storingen heeft en dus erg betrouwbaar is.

Groot aanbod

Altijd een groot aanbod tweedehands auto’s op voorraad. Met keuze uit 400 occasions is er altijd wel een die bij u past. Daarnaast zijn onze dealers op centrale plekken in Nederland te vinden. Hierdoor kunt u makkelijk ergens een occasion kopen en laten onderhouden.

Gratis nieuwe APK

We willen zeker weten dat u een goede aankoop doet. Daarom lopen we de auto voor u na en geven we ‘m een nieuwe APK.

Heldere verkoopprijzen

U wilt duidelijkheid als u een auto koopt, ook over de verkoopprijs. Zoals u van Lexus mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Lexus Select Occasion

Met de Select occasions ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 10 jaar garantie
 • Standaard met nieuwe APK
 • Gecontroleerde kilometerstand
 • Lexus Pechhulpservice
 • Hybrid Health Check
 • 360 Graden Check
   
 • Een jaar garantie tot maximaal 10 jaar
  Ontvang tot een jaar garantie. Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Lexus in onderhoud is
 • Pechhulp in Europa
  Krijgt u pech met uw Lexus NX occasion? Dan krijgt u gratis pechhulp. Deze service is een jaar geldig of tot 15.000 kilometer.
 • RDW gecontroleerde kilometerstand
  We controleren de kilometerstand van de tweedehands NX. Daarnaast checkt de dealer ook de onderhoudshistorie.
 • 10 JAAR GARANTIE OP IEDERE LEXUS

  Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een nieuwe Lexus. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is een van de vele voorbeelden van het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.