1. Occassions
 2. UX 300e
Haal alles uit uw tweedehands auto

De Lexus UX 300e als occasion

Het rijden van een gebruikte Lexus UX 300e biedt boeiende mogelijkheden. Terwijl u geniet van de voordelen die Lexus te bieden heeft, profiteert u ook van onze uitgebreide diensten. Bovendien wordt u verwend met de speciale behandeling van de Lexus Red Carpet Treatment. Dit alles komt samen met tot wel 10 jaar garantie* op uw Lexus. Dankzij de actuele SEPP-regeling is de Lexus UX 300e als tweedehands optie momenteel buitengewoon aantrekkelijk.

De Lexus UX 300e occasion

Ontdek de verfijning van elektrische mobiliteit met de Lexus UX 300e. Deze gerenommeerde occasion belichaamt luxe en duurzaamheid in één. Geniet van een weergaloze rijervaring dankzij het doordachte ontwerp, geavanceerde technologie en soepele elektrische aandrijving. Met oog voor detail en comfort biedt de UX 300e een ideale combinatie van stijl en milieubewustzijn. Ervaar de toekomst van autorijden vandaag nog met de betrouwbaarheid en kwaliteit die Lexus te bieden heeft.

Sterk als het gaat om:

 • Elektrische rijverfijning: ervaar de kracht van directe acceleratie en soepel manoeuvreren in stadsverkeer en daarbuiten.

 • Luxe en innovatie: het verfijnde interieur wordt aangevuld met geavanceerde technologieën zoals het uitgebreide infotainmentsysteem en intuïtieve rijhulpsystemen, wat zorgt voor een naadloze en geavanceerde rijbeleving.

 • Duurzaamheid in stijl: met een aantrekkelijk ontwerp dat de karakteristieke Lexus-styling behoudt, draagt u bij aan een groenere toekomst zonder concessies te doen aan stijl. Maak een statement met uw keuze voor duurzaamheid en rijplezier.

Aandachtspunt:

 • Een potentieel nadeel van de Lexus UX 300e is dat, net als andere elektrische voertuigen, de actieradius beperkt is in vergelijking met traditionele benzineauto's. Afhankelijk van het rijgedrag en de omstandigheden kan het nodig zijn om regelmatig op te laden, vooral bij lange reizen, wat enige planning vereist.

Als u een occasion Lexus UX 300e koopt

Bepaal waar u de occasion wilt kopen

UX 300e occasions staan te koop bij particulieren en bij dealers. Beide partijen hebben voor- en nadelen. Zo biedt een particulier de auto vaak goedkoper aan, maar als koper heeft u geen garantie. Een dealer vraagt doorgaans meer geld, maar u heeft wel meer zekerheid dankzij vastgelegde garantieregelingen.

Check de auto altijd

Klinkt misschien logisch, maar toch belangrijk om te vermelden. Als koper heeft u ook een verantwoordelijkheid, dus controleer de tweedehands UX 300e goed. Let vooral op de onderhoudshistorie, de kilometerstand, de verlichting, (reserve)banden en duurdere onderdelen zoals de distributieriem.

Maak een goede proefrit

Bij een proefrit is het belangrijk dat u op verschillende wegen en snelheden rijdt. Het rijgedrag van de auto heeft hier namelijk mee te maken.

Een Lexus occasion UX 300e is een slimme keuze

Betrouwbaarste automerk
Lexus is al vaker uitgeroepen tot het betrouwbaarste merk. Dit betekent een Lexus UX 300e occasion weinig storingen heeft en dus erg betrouwbaar is.

Groot aanbod
Altijd een groot aanbod tweedehands auto’s op voorraad. Met keuze uit 400 occasions is er altijd wel een die bij u past. Daarnaast zijn onze dealers op centrale plekken in Nederland te vinden. Hierdoor kunt u makkelijk ergens een occasion kopen en laten onderhouden.

Heldere verkoopprijzen
U wilt duidelijkheid als u een auto koopt, ook over de verkoopprijs. Zoals u van Lexus mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

Lexus Select Occasion
Met de Select occasions ben je verzekerd van een goede aankoop. Dit pakket bestaat uit:

 • Tot 10 jaar garantie
 • Standaard met nieuwe APK
 • Gecontroleerde kilometerstand
 • Lexus Pechhulpservice
 • Hybrid Health Check
 • 360 Graden Check
   
 • Een jaar garantie tot maximaal 10 jaar
  Ontvang tot een jaar garantie. Hierna heeft u tot 10 jaar garantie, tot maar liefst 200.000 kilometer zolang uw auto bij Lexus in onderhoud is
 • Pechhulp in Europa
  Krijgt u pech met uw Lexus UX occasion? Dan krijgt u gratis pechhulp. Deze service is een jaar geldig of tot 15.000 kilometer.
 • RDW gecontroleerde kilometerstand
  We controleren de kilometerstand van de tweedehands UX. Daarnaast checkt de dealer ook de onderhoudshistorie.
 • 10 JAAR GARANTIE OP IEDERE LEXUS

  Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een nieuwe Lexus. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is een van de vele voorbeelden van het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.