1. Ontdek Lexus
 2. News
 3. Lexus RX450hl biedt plaats aan 7 personen

Lexus RX 450 hL: Luxe en comfort voor 7 personen

De Lexus RX 450h voor u net niet ruim genoeg? Of heeft u een groot gezin? De Lexus RX 450hL biedt standaard 7 zitplaatsen aan en met de luxe die u van Lexus mag verwachten.
 • HOOFD- EN BEENRUIMTE

  De nieuwe Lexus RX 450hL is 110 millimeter langer dan de reguliere RX 450h. Extra ruimte komt ten goede aan de passagiers op de derde zitrij en de bagageruimte. De achterruit is zo geplaatst dat passagiers op de achterste zitrij voldoende hoofdruimte hebben en er meer bagageruimte is dan in de RX 450h. Doordat de tweede zitrij iets hoger is gepositioneerd, hebben inzittenden helemaal achterin ook meer dan genoeg beenruimte. Door aan een hendel te trekken, schuift de tweede zitrij naar voren en bereikt u de derde rij.

 • LUXE EN PRAKTISCH

  De inzittenden achterin ervaren dezelfde luxe als de degenen voorin. Zij kunnen zitten op stoelen met standaard lederen bekleding en beschikken over een separate bediening van de airconditioning en eigen ventilatieroosters en bekerhouders. Voor extra gebruiksgemak is de luxe SUV leverbaar met een elektrisch bedienbare achterklep – door simpelweg de hand bij het Lexus embleem te houden, opent hij. Veel bagageruimte nodig? De achterste zitrij is in twee ongelijke delen (60/40) en elektrisch neer te klappen, waardoor een volledig vlakke laadvloer ontstaat.

 • VOLLEDIG ELEKTRISCH

  De Lexus RX 450hL is uitgerust met een uiterst efficiënte aandrijflijn die een 3,5-liter V6-benzinemotor combineert met twee krachtige elektromotoren. Het gecombineerde vermogen bedraagt 230 kW/313 pk. De RX 450hL rijdt onder bepaalde omstandigheden volledig elektrisch. Het opladen van de accu doet de auto zelf, bijvoorbeeld tijdens remmen. Doordat een elektromotor de achterwielen aandrijft, beschikt de RX 450hL over All Wheel Drive en ervaart de bestuurder extra grip.

LEXUS SAFETY SYSTEM+

De nieuwe Lexus RX 450hL is leverbaar bij de Lexus dealer. Standaard zijn onder meer de actieve veiligheidssystemen van Lexus Safety System +, 20-inch lichtmetalen velgen en tien airbags waaronder twee knieairbags en gordijnairbags voor de derde zitrij.