Vooraanzicht grijze Lexus ES

V.A. € 52.995,- / LEASE V.A. € 699,-

DE NIEUWE LEXUS ES

Geniet met de nieuwe Lexus ES van een unieke beleving en een enorme sprong voorwaarts op gebied van design, luxe, rijplezier en innovatieve technologie.

EEN NIEUW, GEDURFD DESIGN

Met zijn uitdagende design rekent de nieuwe Lexus ES af met bestaande opvattingen over luxe sedans. In lijn met de gedurfde Lexus designtaal is de ES lager, breder en slanker geworden. Hij combineert het elegante profiel van een coupé met de ruimte en verfijnde luxe van een sedan uit het topsegment.

Ervaar de compleet nieuwe ES zelf tijdens een uitgebreide proefrit van 48 uur.

 • 
 

 
  Achteraanzicht van een zilvere Lexus ES
  • Uiterste precisie

   Onze 'Takumi' ambachtslieden voorzien iedere Lexus van een sublieme afwerking, van het stiksel op de stoelen tot de scherpe en verleidelijke Aluminium interieuraccenten, geïnspireerd op het 'Hadori' smeedproces van een Japans zwaard.

   Lees meer over Takumi vakmanschap

  • Innovatieve technologie

   Dankzij het Head-Up Display kunt u zich volledig concentreren op de weg voor u. De schakelaar voor Drive Mode Select bevindt zich aan de rand van het instrumentarium. Zo kunt u vanuit de bestuurdersstoel deze functie comfortabel bedienen zonder uw houding te veranderen. De geavanceerde HMI touchpad (Human Machine Interface) combineert functionaliteit met een esthetisch design, dat niet alleen gemakkelijk te bedienen is maar ook aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

   Lees meer over onze innovatieve technologie

  • Toonaangevende veiligheid

   Wat uw bestemming ook is, u verkeert in de geruststellende wetenschap dat u met de nieuwe ES rijdt in een van de veiligste auto's ooit: tijdens de tests van Euro NCAP behaalde de ES een prestigieuze score van 5 sterren. Alle uitvoeringen zijn uitgerust met het nieuwste Lexus Safety System +, dat bestaat uit vooruitstrevende technologieën die de drie meest voorkomende soorten ongevallen helpen voorkomen: aanrijdingen van achteren, van rijbaan veranderen en aanrijdingen met voetgangers.

   Lees meer over onze verbeterde veiligheid

  • F SPORT styling

   Ontdek de unieke eigenschappen van de ES F SPORT uitvoeringen, waaronder twee lakkleuren, standaard AVS, high-performance dempers voor en achter, een achterspoiler, exclusieve 19" lichtmetalen velgen en sportpedalen van geporfeerd aluminium.

   Lees meer over de F SPORT styling

KIES UW FAVORIETE KLEUR

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de ES of stel de ES uitgebreid samen in onze carconfigurator

Configure your car

Klik om te draaien

ES 300h President Line / Black

BELEEF DE ES

De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid

ANDERE MODELLEN