ALLESBEHALVE STANDAARD

De Lexus ES 300h is niet alleen allesbehalve standaard uitgerust, met meer dan 100 features. Ook zijn uitdagende design rekent af met bestaande opvattingen over luxe sedans. De ES 300h is een van de ruimste en stilste in zijn segment, met een uitstoot van slechts 100 g/km. Een allesbehalve standaard auto, precies zoals u gewend bent van Lexus.

Bekijk de complete standaard uitrusting in de allesbehalve standaard brochure van maar liefst 236 pagina’s of ervaar de compleet nieuwe ES zelf tijdens een uitgebreide proefrit van 48 uur.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • 
 

 
  Achteraanzicht van een zilvere Lexus ES
  • Toonaangevende veiligheid

   In de nieuwe Lexus ES bent u onderweg met de geruststellende gedachte dat u rijdt in de veiligste premium sedan die Euro-NCAP ooit heeft getest. Na een beoordeling met de prestigieuze vijf sterren, riep Euro-NCAP de ES voor 2018 uit tot Best in Class in de segmenten van grote gezinsauto’s en hybride en elektrische auto’s. De nieuwste generatie van het Lexus Safety System+ omvat geavanceerde technologieën die een aantal van de meest voorkomende verkeersongevallen helpen voorkomen: kop-staart botsingen, aanrijdingen bij wisselen van rijbaan en ongevallen waar voetgangers bij betrokken zijn.

   Lees meer over onze verbeterde veiligheid
   Lees meer over onze NCAP score

  • Compleet uitgerust

   De allesbehalve standaard uitrusting van de Lexus ES 300h business line telt alleen al meer dan 100 features. Zo kunt u zowel zakelijk als privé onbezorgd de weg op. De standaard uitrusting bevat onder andere:

   • Hybrid drive met automaat
   • Lexus Safety System +
   • Elektrisch bedienbaar glazen schuif-/kanteldak
   • Pioneer audiosysteem met 10 speakers
   Bekijk de complete standaard uitrusting in de allesbehalve standaard brochure.

  • Uiterste precisie

   Onze 'Takumi' ambachtslieden voorzien iedere Lexus van een sublieme afwerking, van het stiksel op de stoelen tot de scherpe en verleidelijke aluminium interieuraccenten, geïnspireerd op het 'Hadori' smeedproces van een Japans zwaard.

   Lees meer over Takumi vakmanschap

  • Innovatieve technologie

   Dankzij het Head-Up Display kunt u zich volledig concentreren op de weg voor u. De geavanceerde HMI touchpad (Human Machine Interface) combineert functionaliteit met een esthetisch design, dat niet alleen gemakkelijk te bedienen is maar ook aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.

   Lees meer over onze innovatieve technologie

  • F SPORT styling

   Ontdek de unieke eigenschappen van de ES F SPORT uitvoeringen, waaronder twee lakkleuren, standaard AVS, high-performance dempers voor en achter, een achterspoiler, exclusieve 19" lichtmetalen velgen en sportpedalen van geporfeerd aluminium.

   Lees meer over de F SPORT styling

WAAROM KIEZEN VOOR DE ES 300h?

KIES UW FAVORIETE KLEUR

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de ES of stel de ES uitgebreid samen in onze carconfigurator

Klik om te draaien

ES 300h Business Line / Black

BELEEF DE LEXUS ES 300h

Met zijn uitdagende design rekent de nieuwe Lexus ES 300h af met bestaande opvattingen over luxe sedans. In lijn met de gedurfde nieuwe designtaal van Lexus heeft de ES 300h lage, brede en slanke vormen. Het oog voor detail gaat echter nog verder. Zo is de onderzijde van de ES 300h volledig vlak afgewerkt waarmee rijgeluiden in het interieur sterk worden gereduceerd, wat uw rijplezier ten goede komt. Ervaar nu zelf de compleet nieuwe Lexus ES 300h tijdens een ultieme proefrit van maar liefst 48 uur.

 • BELEEF DE ES

  De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid

ANDERE MODELLEN