EIST U MEER ELEGANTIE EN EEN SPORTIEVE DYNAMIEK?

LEXUS IS 300h

Ontdek de ideale balans tussen luxe en rijplezier. De IS 300h is zeer compleet verkrijgbaar vanaf € 41.395,- en tijdelijk vanaf € 495,- p/mnd met Lexus Full Operational Lease.

OPLADEN ZONDER STEKKER

Bij Lexus zijn we continu op zoek naar verbetering. Naar perfectie. En die perfectie, die hebben we gevonden. Ontdek de Lexus IS 300h – een markante sportsedan die een uitgesproken design en een krachtig vermogen bundelt tot een unieke rijervaring.

De IS 300h is standaard uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en Lexus Hybrid Drive; de slimme combi van een indrukwekkende benzinemotor met een krachtige elektromotor die zichzelf oplaadt zonder dat u een stekker hoeft te gebruiken.

BELEEF DE IS 300h 48 UUR LANG

In onze Tahara-fabriek in Japan wordt de nieuwe IS 300h onder leiding van onze Takumi vakmensen gebouwd. Behalve een aansprekend design levert de IS 300h onweerstaanbare prestaties. Aan de buitenzijde onderscheidt hij zich met de voor Lexus kenmerkende spindelvormige grille en opvallende LED-verlichting. In het interieur beschikt u over een 10,3" display, fraai gestikte lederen bekleding en lasergesneden houtaccenten. Ervaar de Lexus IS 300h nu zelf tijdens een 48 Hour Test Drive.

  • BELEEF DE IS

    De hierboven getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid.

Next steps

ANDERE MODELLEN