EIST U MEER ELEGANTIE EN EEN SPORTIEVE DYNAMIEK?

LEXUS IS 300h

Vanaf € 41.595,- of v.a. € 495,- p/mnd met Lexus Full Operational Lease.

OPLADEN ZONDER STEKKER

Bij Lexus zijn we continu op zoek naar verbetering. Naar perfectie. En die perfectie, die hebben we gevonden. Ontdek de Lexus IS 300h – een markante sportsedan die een uitgesproken design en een krachtig vermogen bundelt tot een unieke rijervaring.

De IS 300h is standaard uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en Lexus Hybrid Drive; de slimme combi van een indrukwekkende benzinemotor met een krachtige elektromotor die zichzelf oplaadt. Zonder stekker, zonder diesel, zonder compromis. Ervaar dit zelf tijdens een uitgebreide proefrit van 48 uur.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • 
 

 
  Achterkant van een Rode Lexus IS 300h
  • Takumi vakmanschap

   De IS 300h onderscheidt zich door het oog voor detail waarmee hij is afgewerkt. U heeft de meest luxueuze sportsedan gevonden. Bekijk het ongeëvenaarde vakwerk van onze Takumi ambachtslieden.

  • Dynamische rijeigenschappen

   Een chassis met een hogere torsiestijfheid geeft de IS 300h een strakker rijgedrag, terwijl de nieuwe Adaptive Variable Suspension zorgt voor meer grip en stabiliteit.

  • Verfijnde en verbetere controle

   Een nieuw ontwikkelde, lichtgewicht wielophanging biedt meer rijcomfort, controle en grip. Ook de rechtuitstabiliteit is verbeterd, evenals de stuurrespons en feedback.

  • Geavanceerde aerodynamica

   Onze aerodynamicaspecialisten hebben honderden uren besteed aan het perfectioneren van de vrijwel volledig vlakke onderzijde en de windgeleiders, met als doel een efficiënt en fluisterstil weggedrag.

  • Veiligheid van wereldklasse

   Alle uitvoeringen van de Lexus IS beschikken standaard over het Lexus Safety System +. Dit omvat onder meer een Pre-Collision System dat ook voetgangers herkent, Lane Departure Alert met Lane Keeping Assist, Automatic High Beam, Dynamic Radar Cruise Control en Road Sign Assist.

WAAROM KIEZEN VOOR DE IS 300h?

KIES UW FAVORIETE KLEUR

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de IS 300h of stel de IS 300h uitgebreid samen in onze carconfigurator

Klik om te draaien

IS 300h Luxury Line / Black

BELEEF DE LEXUS IS 300h

In onze Tahara-fabriek in Japan wordt de nieuwe IS 300h onder leiding van onze Takumi vakmensen gebouwd. Behalve een aansprekend design levert de IS 300h onweerstaanbare prestaties. Aan de buitenzijde onderscheidt hij zich met de voor Lexus kenmerkende spindelvormige grille en opvallende LED-verlichting. In het interieur beschikt u over een 10,3" display, fraai gestikte lederen bekleding en lasergesneden houtaccenten. Ervaar de Lexus IS 300h nu zelf tijdens een proefit van maar liefst 48 uur.

 • BELEEF DE IS

  De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid

ANDERE MODELLEN