EIST U MEER ELEGANTIE EN EEN SPORTIEVE DYNAMIEK?

LEXUS IS 300h

De Lexus IS 300h bundelt als markante sportsedan een uitgesproken design en krachtig vermogen tot een unieke rijervaring.

WAAROM KIEZEN VOOR DE IS 300h?

MAAK KENNIS MET DE LEXUS IS 300h

Bij Lexus zijn we continu op zoek naar verbetering. Naar perfectie. En die perfectie, die hebben we gevonden. Ontdek de Lexus IS - een markante sportsedan die een uitgesproken design en een krachtig vermogen bundelt tot een unieke rijervaring.

De Lexus IS is standaard rijk uitgerust. Ondanks dat de Lexus IS 300h niet meer wordt geproduceerd, kunt u blijven genieten van deze rijk uitgeruste Lexus als occasion met een hybride aandrijflijn die zichzelf oplaadt.

OVERTREF UW VERWACHTINGEN, NIET UW BUDGET

De Lexus IS wordt niet meer geproduceerd, maar is nog wel te verkrijgen als occasion. De topmodellen herkent u aan het Lexus Select label, waarmee u net als bij nieuwe modellen kan genieten van de service die u van Lexus mag verwachten. Elke Lexus Select Occasion wordt grondig door een gekwalificeerde Lexus-monteur geïnspecteerd en voorzien van 24-maanden Lexus Select garantie.

Overtref uw verwachtingen, niet uw budget. Bekijk alle beschikbare modellen en de voordelen van Lexus Select. Alle getoonde prijzen zijn prijzen-rijklaar, dus inclusief afleverkosten en Lexus Select 24-maanden garantie.

ONWEERSTAANBARE PRESETATIES

In onze Tahara-fabriek in Japan is de Lexus IS 300h onder leiding van onze Takumi vakmensen gebouwd. Behalve een aansprekend design levert de IS 300h onweerstaanbare prestaties. Aan de buitenzijde onderscheidt hij zich met de voor Lexus kenmerkende spindelvormige grille en opvallende LED-verlichting.

  • BELEEF DE IS

    De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid

ZOEK EEN LEXUS DEALER

ANDERE MODELLEN