Achterkant van een blauwe Lexus CT 200h

DE LUXE VAN LEASEN

LEXUS IS 300h ZAKELIJK LEASEN

Eist u ongeëvenaarde prestaties tegen lagere maandelijkse kosten? Ontdek de Lexus IS 300h nu tijdelijk vanaf € 619,- p/mnd*.

DEMAND MORE, OOK ALS U LEAST

Een Lexus IS 300h leasen geeft u alle tijd om deze ultieme sportsedan te ontdekken. En u doet dit tijdelijk al vanaf het scherpe lease tarief van € 619,- p/mnd.

Opladen zonder stekker, krachtig design, standaard met 164 kW (223 pk) – ervaar alles wat de IS 300h typeert als een echte Lexus. Met de hoge kwaliteit en service waar Lexus om bekendstaat.

DE MOGELIJKHEDEN

Wilt u extra opties, zoals een navigatiesysteem, parkeerhulpcamera en stoelverwarming? Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen van de IS 300h in combinatie met een leasecontract.


  

  
    Zijkant van een witte Lexus NX 300h

LEXUS IS 300h Business Line

De Lexus IS 300h Business Line is tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 619,- p/mnd*. Naast de standaard uitrusting van de IS 300h is de Business Line ook voorzien van Lexus navigatiesysteem, parkeerhulpcamera, dual zone airconditioning en stoelverwarming. De ideale uitvoering voor de zakelijke rijder.

KLANTTEVREDENHEID

9,2/10
Gemiddelde score Lexus dealers (TNS NIPO)

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland.

*Disclaimer
Lexus Financial Services leasetarief o.b.v. Full Operational Lease, 60 maanden en 10.000 km/jaar, incl. 75% bonus/malus, excl. BTW en brandstof. Tarieven kunnen afwijken bij wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. Geldig t/m 31 december 2019. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.