Achterkant van een blauwe Lexus CT 200h

DE LUXE VAN LEASEN

LEXUS IS 300h ZAKELIJK LEASEN

Eist u ongeëvenaarde prestaties tegen lagere maandelijkse kosten? Ontdek de Lexus IS 300h nu tijdelijk vanaf € 539,- p/mnd*.

DEMAND MORE, OOK ALS U LEAST

Een Lexus IS 300h leasen geeft u alle tijd om deze ultieme sportsedan te ontdekken. En u doet dit tijdelijk al vanaf het scherpe lease tarief van € 539,- p/mnd.

Opladen zonder stekker, krachtig design, standaard met 164 kW (223 pk) – ervaar alles wat de IS 300h typeert als een echte Lexus. Met de hoge kwaliteit en service waar Lexus om bekendstaat.

 • 
 

 
  bovenkant van een witte Lexus GS 300h

  EXCLUSIVITEIT IS DE STANDAARD

  Ervaar de IS 300h en betaal nu € 495,- p/mnd* in plaats van € 599,- p/mnd*. Wees er snel bij, want de actieperiode duurt tot en met 31 december 2019 en is geldig zolang de voorraad strekt. De prijs is gebaseerd op het basismodel met 10.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden. Ook goed om te weten: dit basismodel is standaard uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en Lexus Hybrid Drive.

DE MOGELIJKHEDEN

Wilt u extra opties, zoals een navigatiesysteem, parkeerhulpcamera en stoelverwarming? Bekijk hieronder de verschillende uitvoeringen van de IS 300h in combinatie met een leasecontract.

 • 
 

 
  Meneer die de controls van een Lexus IS 300h bediend

  LEXUS IS 300h

  De Lexus IS 300h is tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 495,- p/mnd*. De IS 300h koppelt een krachtige uitstraling aan een gecombineerd vermogen van 164 kW (223 pk) en is standaard luxe uitgerust met een automaat, cruise control, climate control en haal- en brengservice.

 • 
 

 
  Zijkant van een witte Lexus NX 300h

  LEXUS IS 300h Business Line

  De Lexus IS 300h Business Line is tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 539,- p/mnd*. Naast de standaard uitrusting van de IS 300h is de Business Line ook voorzien van Lexus navigatiesysteem, parkeerhulpcamera, dual zone airconditioning en stoelverwarming. De ideale uitvoering voor de zakelijke rijder.

 • 
 

 
  Voorkant van een witte ES 300h F Sport Line

  LEXUS IS 300h F SPORT Line

  De Lexus IS 300h F SPORT Line is tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 569,- p/mnd*. Deze extra sportieve uitvoering is herkenbaar aan de toevoeging van een exclusieve grille met ‘F-mesh’ rooster, F SPORT onderstel en 18" lichtmetalen velgen. Het interieur omvat onder meer sportstoelen en een F SPORT stuurwiel, alsmede een op de Lexus LFA geïnspireerd instrumentarium.

 • 
 

 
  Voorkant van een grijze ES 300h Luxury Line

  LEXUS IS 300h Luxury Line

  De Lexus IS 300h Luxury Line is tijdelijk verkrijgbaar vanaf € 639,- p/mnd*. Het kan altijd nog luxer, deze uitvoering biedt aanvullend het Lexus Premium navigatiesysteem, lederen bekleding, stoelventilatie én -verwarming. Aan de buitenkant herken je deze uitvoering aan zijn luxe 18" lichtmetalen velgen en quad LED koplampen.

KLANTTEVREDENHEID

9,2/10
Gemiddelde score Lexus dealers (TNS NIPO)

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland.

*Disclaimer
Lexus Financial Services leasetarief o.b.v. Full Operational Lease, 60 maanden en 10.000 km/jaar, incl. 75% bonus/malus, excl. BTW en brandstof. Tarieven kunnen afwijken bij wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht. Geldig t/m 31 december 2019. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen voorbehouden.