MAAK KENNIS MET DE RC

Een sportcoupé die adembenemende prestaties combineert met een krachtig design dat opvalt. Achter zijn gespierde uitstraling schuilen een korte wielbasis en een stijf chassis, als basis die garant staat voor superieure rijeigenschappen. Deze markante vierzits coupé is leverbaar met een krachtige benzinemotor of een hybride aandrijflijn die zichzelf oplaadt.

Zonder stekker, zonder diesel, zonder compromis. Zo kunt u uw RC volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • 
 

 
  2018 lexus rc key features 1920x1080 v4
  • Nieuwe elegantie

   De hoeken van de vernieuwde voorbumper lopen vanaf de koplampen naar beneden. Daartussen valt de nieuwe grille op, met een raster dat van boven naar beneden geleidelijk verandert. Verticale, extra smalle LED koplampen en nieuwe L-vormige LED dagrijverlichting versterken het aangescherpte, onderscheidende design.

   Lees meer over design

  • Scherpe rijeigenschappen

   Met rijeigenschappen die zijn ontleend aan de LC Coupé is de nieuwe RC scherper en verfijnder dan ooit. Details als een nieuwe vorm voor de sierlijsten van de zijruiten en luchtopeningen in de achterbumper verbeteren de stabiliteit en aerodynamische eigenschappen van de auto.

   Lees meer over verbeterde prestaties

  • Slimme technologie

   In het interieur zorgt aangename sfeerverlichting van onderaf voor zacht licht. De verlichting in de portierpanelen past zich automatisch aan de rijomstandigheden aan. Net als in de LC Coupé is in het dashboard een elegant analoog klokje geplaatst.

   Lees meer over innovatieve technologie

  • Verbeterde veiligheid

   Met het nieuwe Lexus Safety System + beschikt de RC over een uitgebreide reeks veiligheidsvoorzieningen en hulpsystemen. Voorbeelden daarvan zijn onder meer het Pre-Collision System met voetgangersherkenning, Lane Departure Alert met Lane Tracing Assist, Automatic High Beam, Dynamic Radar Cruise Control en Road Sign Assist.

   Lees meer over verbeterde veiligheid

  • F SPORT

   De smaakvolle accenten van echt aluminium in het interieur van de RC F SPORT modellen zijn geïnspireerd op het gepolijste patroon van traditonele Japanse zwaarden. Daarnaast onderscheidt de F SPORT zich met exclusieve sierlijsten in hoogglans zwart rond de grille en de ramen.

   Lees meer over F SPORT styling

WAAROM KIEZEN VOOR DE RC 300h?

KIES UW FAVORIETE KLEUR

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de RC of stel de RC uitgebreid samen in onze carconfigurator

Klik om te draaien

300h Luxury Line / Black

BELEEF DE RC

Met zijn op de bestuurder gerichte cockpit, gespierde styling en fraai afgewerkt interieur vormt de Lexus RC een onweerstaanbare mix van snelheid, dynamiek en pure luxe. Als er ooit een sportcoupé is gemaakt om de ziel in vervoering te brengen, dan is het de Lexus RC. Beleef deze unieke sportcoupé nu zelf tijdens een ultieme proefrit van maar liefst 48 uur lang.

 • BELEEF DE RC

  De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid

ANDERE MODELLEN