SCHERP EN SOEPEL

LEXUS RC 300h

De RC heeft een even sportieve als elegant gelijnde carrosserie, met een design dat is geïnspireerd op dat van de LC Coupé.

MAAK KENNIS MET DE RC

De Lexus RC is een sportcoupé die adembenemende prestaties combineert met een krachtig design dat opvalt. Ondanks dat deze markante vierzits coupé niet meer wordt geproduceerd, kunt ook u blijven genieten van deze krachtige Lexus als occasion met een krachtige benzinemotor of een hybride aandrijflijn die zichzelf oplaadt.

De Lexus RC wordt niet meer geproduceerd, maar is nog wel te verkrijgen als occasion. De topmodellen herkent u aan het Lexus Select label, waarmee u net als bij nieuwe modellen kan genieten van de service die u van Lexus mag verwachten. Bekijk alle beschikbare modellen en de voordelen van Lexus Select. Alle getoonde prijzen zijn prijzen-rijklaar, dus inclusief afleverkosten en Lexus Select 24-maanden garantie.

WAAROM KIEZEN VOOR DE RC 300h?

BELEEF DE RC

Met zijn op de bestuurder gerichte cockpit, gespierde styling en fraai afgewerkt interieur vormt de Lexus RC een onweerstaanbare mix van snelheid, dynamiek en pure luxe. Als er ooit een sportcoupé is gemaakt om de ziel in vervoering te brengen, dan is het de Lexus RC. Beleef deze unieke sportcoupé nu zelf.

  • BELEEF DE RC

    De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid

ZOEK EEN LEXUS DEALER

ANDERE MODELLEN