EEN PURE SPORTCOUPÉ

LEXUS RC 300h

Bloedstollende prestaties en design komen in deze hoogstaande sportcoupé samen met de legendarische luxe van Lexus.

MAAK KENNIS MET DE RC

Een sportcoupé die adembenemende prestaties combineert met een krachtig design dat opvalt. Achter zijn gespierde uitstraling schuilen een korte wielbasis en een stijf chassis, als basis die garant staat voor superieure rijeigenschappen. Deze markante vierzits coupé is leverbaar met een krachtige benzinemotor of een hybride aandrijflijn. Zo kunt u uw RC volledig afstemmen op uw persoonlijke wensen.

 • 2017 lexus rc 200t key features
  • Sportieve rijpositie

   Dankzij de lage zitpositie voelt u exact hoe de auto reageert op het wegoppervlak en op uw stuurbewegingen.

  • Flexibele ruimte

   Standaard beschikt de RC over een praktische, 60:40 deelbare achterbank. Hermee heeft u het gemak van een ruime stationwagen, met de elegantie van een sportcoupé. Met de achterbank neergeklapt heeft u voldoende ruimte om grotere voorwerpen te kunnen meenemen.

  • Smart Entry

   Wanneer u op de RC afloopt met de sleutel in uw jas of tas, wordt u welkom geheten door subtiele verlichting in de portiergrepen. In de fraai gevormde portiergrepen zijn voor het eerst geen sleutelgaten aangebracht.

  • Lederen stuurwiel met stuurverwarming

   Het fraai gevormde en met leder afgewerkte stuurwiel heeft een middengedeelte dat perfect in de hand ligt. Is het buiten koud, dan zorgt de stuurverwarming voor extra comfort.

  • Prestaties en veiligheid

   Met voorzieningen als VDIM (Vehicle Dynamics Integrated Management) en krachtige geventileerde remschijven helpt de RC u gevaar te vermijden.

  • Drive Mode Select

   Kies de juiste schakelmodus voor elk moment - van optimale efficiency tot maximaal rijplezier. In de ECO modus reduceert u emissies en bespaart u brandstof, terwijl NORMAL de ideale balans biedt tussen vermogen, brandstofverbruik en rijcomfort. Wenst u een sportiever rijgedrag, dan schakelt u simpelweg over naar de SPORT of SPORT+ modus.

BELEEF DE RC

Met zijn op de bestuurder gerichte cockpit, gespierde styling en fraai afgewerkt interieur vormt de Lexus RC een onweerstaanbare mix van snelheid, dynamiek en pure luxe. Als er ooit een sportcoupé is gemaakt om de ziel in vervoering te brengen, dan is het de Lexus RC.

 • BELEEF DE RC

  De hierboven getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid.

Next steps

ANDERE MODELLEN