ONTDEK LEXUS

PRESTATIES

Prestaties bestaan niet alleen uit snelheid. Het gaat ook om een gevoel van verbondenheid met uw auto, het wegdek en uw zintuigen. Het is de missie van Lexus om die verbinding tot stand te brengen.

GEMAAKT VOOR PUUR RIJPLEZIER

Passie is wat ons tot mens maakt. Maar het zorgt er ook voor dat we bijzondere auto's maken. Hoewel we gedreven worden door techniek en innovatie, staan uw zintuiglijke ervaring voorop wanneer we een nieuwe auto ontwerpen, bouwen of testen. Brengt de auto u in elk opzicht in vervoering? Roept hij emoties op? Getallen en technische specificaties zijn belangrijk, maar het allerbelangrijkst voor Lexus is uiteindelijk hoe een auto aanvoelt.

 •     lexus performance hub f philosophy

  PRESTATIES

  F FILOSOFIE

  Ons streven naar rijplezier en zintuiglijke sensaties tijdens het rijden heeft een eenvoudige naam – F Filosofie. Welke Lexus u ook kiest, onze modellen zijn ontworpen om u een pure en plezierige rijervaring te bezorgen.

 •     lexus performance hub lc 500

  PRESTATIES

  LC SPORTCOUPE

  De LC markeert een nieuw tijdperk voor Lexus en voor autoliefhebbers. Hij wordt aangedreven door een revolutionair Multi-Stage Hybrid aandrijflijn, die garant staat voor een sportieve en levendige rijervaring.

 •     2017 lexus discover performance overview f models

  PRESTATIES

  F MODELLEN

  De modellen binnen het F-label van Lexus zijn geïnspireerd door onze F filosofie en tonen onze liefde voor pure prestaties. Eenmaal achter het stuur geniet u van de sensationele rijeigenschappen.

 •     2017 lexus discover performance overview f sport

  PRESTATIES

  F SPORT

  Neem uw favoriete Lexus en geef deze een sportief tintje. Onze F SPORT modellen kregen diverse upgrades aan interieur en exterieur, naast subtiele aanpassingen aan de wielophanging. Het resultaat is verbluffend.

 •     2018 lexus performance hero

  PRESTATIES

  PIONIERSGEEST

  Revolutionaire technologie is een stap in de goede richting.