1. Elektrisch rijden
  2. Plug-In Hybride elektrisch
Voor gebruikersgemak

Plug-in hybride elektrisch

Ontdek de voordelen en het rijplezier van onze plug-in hybrides, met hun lage kilometerkostprijs en vooruitstrevende technologie. En bekijk alle modellen in de veelzijdige range van Lexus Electrified.

Voordelen Plug-in hybride elektrisch

Vooraanzicht van een witte Lexus RX
Vrouw naast een Lexus met een laadkabel
Elke lifestyle

Meer flexibiliteit

Ervaar het beste van twee werelden met een plug-in hybride van Lexus Electrified, die zich volledig kan aanpassen aan uw manier van leven. Ervaar gebruiksgemak tijdens elke rit, met de EV rijmodus voor emissievrij en voordelig rijden op kortere afstanden. En ervaar de gemoedsrust tijdens langer ritten, met de zekerheid van hybride rijden die eventuele zorgen over uw actieradius wegneemt.

Achteraanzich van een grijze Lexus aan de kust
Opwindende kracht

Compromisloze prestaties

Beleef het vermogen, de prestaties en het onderscheidende rijplezier van een Lexus, met onze veelzijdige range van plug-in hybride modellen. De RX 450h Plug-In Hybrid accelereert met zijn hoogstaande technologie in slechts 6,5 seconden van 0 tot 100 km/u. Zo voelt 15 jaar van innovatie en perfecte elektrische mobiliteit.

Achterzijde van een grijze Lexus
Stekker in een Lexus
Hoe het werkt

Geavanceerde technologie

De plug-in hybride range van Lexus Electrified maakt gebruik van een combinatie van een conventionele benzinemotor, een elektromotor en een grotere batterij. De batterij kan onderweg door de auto zelf worden opgeladen, maar ook via een laadpaal thuis of een publiek laadpunt. De zelfopladende aandrijflijn gebruikt tijdens het rijden energie om de batterij op te laden, en schakelt uiteindelijk naadloos de brandstofmotor bij om als hybride langere afstanden met hogere snelheden te kunnen rijden. Zo combineert u maximaal vermogen met een sterk gereduceerd brandstofverbruik.

VIND UW IDEALE PLUG-IN HYBRIDE VAN LEXUS ELECTRIFIED

WAT ZIJN DE FINANCIËLE VOORDELEN?

Flexibel financieren

Ervaar zekerheid en gemoedsrust met de financieringen van Lexus Easy. Eenvoudige, betrouwbare en persoonlijke financiering, voor u op maat gemaakt.

Aanbiedingen en voordelen

Ervaar onze exclusieve aanbiedingen en andere financiële voordelen, van overheidssubsidies tot fiscale voordelen.

Brandstofbesparingen

Dankzij de combinatie van een elektromotor, batterij en een benzinemotor bespaart u tijdens het rijden in een plug-in hybride geld en brandstof.

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PLUG-IN HYBRIDES

Een plug-in hybride (PHEV) beschikt over een conventionele benzinemotor en een elektromotor. De batterij heeft een grotere capaciteit dan die van een gewone hybride, zodat u in de EV-modus grotere afstanden elektrisch en dus emissievrij kunt afleggen.

Plug-in hybrides zijn uitgerust met twee krachtbronnen, een combinatie van een benzinemotor en een oplaadbare batterij. Met een opgeladen batterij rijdt een plug-in hybride in de EV-modus als een volledig elektrische auto. Is de batterij eenmaal leeg, dan treden de benzinemotor en de zelfopladende hybride technologie in werking.

Ja, dat kan. De batterij van een plug-in hybride kan aan een laadpaal worden opgeladen, maar ook tijdens het rijden dankzij de zelfopladende hybride technologie.

Met de batterij als belangrijkste krachtbron kan een plug-in hybride volledig elektrisch rijden, alvorens over te schakelen op de verbrandingsmotor wanneer de batterij leeg is. Een gewone hybride maakt tegelijkertijd gebruik van de benzinemotor en elektrische energie. 

Wanneer de batterij van uw plug-in hybride leeg is, schakelt de aandrijflijn automatisch over op de benzinemotor, zodat u gewoon uw rit kunt vervolgen.

MEER HYBRIDE ELEKTRISCHE MODELLEN

Voor vrijheid

Hybride elektrisch

Ervaar het gevoel van vrijheid met de hybride elektrische range van Lexus Electrified. Voel de gemoedsrust van een auto die tijdens het rijden de batterij oplaadt, met alle financiële en emissievrije voordelen van elektrisch rijden in de EV rijmodus.