De volledige Hybrid range van Lexus

DE KEUZE VOOR LEXUS

ZZP

De exploitatiekosten van Lexus behoren tot de laagste van alle premium automerken. En dat is niet de enige reden waarom een Lexus voor zzp’ers de ideale zakenauto is. Ontdek alle voordelen en welk Lexus model het beste aansluit op uw wensen.

WAAROM LEXUS?

Met een hybride Lexus rijdt u tot de helft van de tijd elektrisch*. Zónder zelf te hoeven laden. Dat doet een hybride Lexus namelijk zelf. Met het hoge gecombineerde vermogen van de elektro- en benzinemotor komt u nooit kracht tekort. Terwijl u toch zuiniger rijdt dan menig andere auto in dezelfde klasse.

Een Lexus Hybrid is hét alternatief voor diesel. Met een lagere CO2- en NOX-uitstoot. Niet voor niets is Lexus de benchmark wat hybride rijden betreft.

 •     Financial Lease Article 2 image

  Waarom een Lexus leaseauto?

  • Betaalbare luxe
  • Kostenbesparing
  • Geavanceerde zelfopladende hybride technologie
  • Standaard Red Carpet Treatment

 • BETROUWBAAR EN VEILIG

  U wilt toch ook een zakenpartner waarop u kunt bouwen? Dat treft; van alle premium merken staat Lexus voor het zevende opeenvolgende jaar bovenaan een omvangrijk Amerikaans betrouwbaarheidsonderzoek. Vier Lexus modellen werden bovendien uitgeroepen tot betrouwbaarste auto in hun categorie. Naast betrouwbaarheid staat veiligheid bij ons ook hoog in het vaandel. Zo heeft de volledig nieuwe Lexus ES de maximale score van vijf sterren behaald tijdens de meest recente botsproeven van Euro NCAP. Hiermee is Lexus’ executive sedan een van de veiligste auto’s op de weg.

  WELKE LEXUS PAST BIJ U?

  Dus: bent u zzp’er en op zoek naar uw volgende leaseauto? Een die fiscaal efficiënt is met lage exploitatiekosten gedurende de gehele levensduur? En flexibel genoeg om te kunnen voldoen aan al uw eisen als zzp’er? Kijk dan hieronder welk Lexus model het beste bij u past.

*Disclaimer
Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.

KLANTTEVREDENHEID

9,2/10
Gemiddelde score Lexus dealers (TNS NIPO)

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland.