1. Kopen & aanbiedingen
  2. Financieren
Het belang van overzichtelijkheid

Lexus Betaalplan

Weet vooraf welk bedrag u maandelijks gaat betalen voor uw Lexus en voor hoeveel maanden.

Heeft u uw ideale Lexus gevonden, maar zoekt u een flexibele manier om de aanschaf te realiseren? Het Lexus Betaalplan is hier om u te helpen. Met dit plan kunt u genieten van uw nieuwe Lexus of occasion, zonder dat u het volledige bedrag in één keer hoeft te betalen. Profiteer van de mogelijkheid om uw droomauto te financieren met een vast maandbedrag, een duidelijke looptijd en een stabiele rente. Bij Lexus begrijpen we dat uw rijervaring voorop staat, en ons Betaalplan is ontworpen om u zorgeloos te laten genieten van de luxe en prestaties die Lexus te bieden heeft.

 

Voordelen Lexus betaalplan

  • Vast maandbedrag
  • Boetevrij aflossen
  • Flexibel samen te stellen
  • Uw Lexus dealer als vast aanspreekpunt

BETAALPLAN

HOE WERKT HET?

Bij Lexus Betaalplan weet u vooraf waar u aan toe bent. Zo weet u vooraf welk bedrag u maandelijks gaat betalen voor uw Lexus en voor hoeveel maanden. De rente voor deze gespreide betaling is eveneens vast gedurende de looptijd. Het maandbedrag is te verlagen door een aanbetaling te doen op uw Lexus. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een slottermijn. Zodra u alle termijnen voldaan heeft, bent u ook juridisch eigenaar van uw Lexus wat inhoudt dat de auto dan helemaal van u is.

OFFERTE OP MAAT

Voor een offerte op maat adviseren wij contact op te nemen met uw dealer of via onderstaande button met Lexus Financial Services.