1. Kopen & aanbiedingen
  2. Financieren
Het belang van overzichtelijkheid

Lexus Betaalplan

Weet vooraf welk bedrag u maandelijks gaat betalen voor uw Lexus en voor hoeveel maanden.

Heeft u uw ideale Lexus gevonden, maar zoekt u een flexibele manier om de aanschaf te realiseren? Het Lexus Betaalplan is hier om u te helpen. Met dit plan kunt u genieten van uw nieuwe Lexus of occasion, zonder dat u het volledige bedrag in één keer hoeft te betalen. Profiteer van de mogelijkheid om uw droomauto te financieren met een vast maandbedrag, een duidelijke looptijd en een stabiele rente. Bij Lexus begrijpen we dat uw rijervaring voorop staat, en ons Betaalplan is ontworpen om u zorgeloos te laten genieten van de luxe en prestaties die Lexus te bieden heeft.

Voordelen Lexus betaalplan

  • Vast maandbedrag
  • Boetevrij aflossen
  • Flexibel samen te stellen
  • Uw Lexus dealer als vast aanspreekpunt

BETAALPLAN

HOE WERKT HET?

Bij Lexus Betaalplan weet u vooraf waar u aan toe bent. Zo weet u vooraf welk bedrag u maandelijks gaat betalen voor uw Lexus en voor hoeveel maanden. De rente voor deze gespreide betaling is eveneens vast gedurende de looptijd. Het maandbedrag is te verlagen door een aanbetaling te doen op uw Lexus. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een slottermijn. Zodra u alle termijnen voldaan heeft, bent u ook juridisch eigenaar van uw Lexus wat inhoudt dat de auto dan helemaal van u is.
BETAALPLAN

LBX rijden v.a. € 359,- p/m*

Stel, u bent helemaal weg van de volledig nieuwe LBX, maar u kunt óf wilt het aankoopbedrag niet in één keer betalen. Ontdek dan de mogelijkheden van het Lexus Betaalplan en voor u het weet, rijdt u weg in onze compacte SUV.

Rekenvoorbeeld LBX*

Offerte op maat

Voor een offerte op maat adviseren wij contact op te nemen met uw dealer of via onderstaande button met Lexus Financial Services.

FAQ's auto financieren

Jazeker, u kunt Lexus occasions van maximaal 13 jaar oud financieren via het Lexus Betaalplan. In dit geval met een looptijd van maximaal 2 jaar, omdat de financiering afgelost moet zijn als de auto 15 jaar oud is.

Via onze rekentool kunt u eenvoudig zelf een berekening maken. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij de Lexus dealer voor informatie. Onze verkoopadviseurs kunnen ook direct een offerte voor u opmaken en indienen.

Wij vragen om een kopie van uw legitimatiebewijs, bankpas en enkele recente bankafschriften waarop de hoogte van uw inkomen en vaste lasten te zien zijn. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij om aanvullende documenten vragen, zoals bij het betalen/ontvangen van alimentatie en/of kinderopvangtoeslag.

U levert de gevraagde gegevens aan in uw persoonlijke online omgeving. Wij streven ernaar uw aanvraag binnen één werkdag te behandelen. Na goedkeuring ligt het contract ter ondertekening klaar bij de Lexus dealer als u de auto komt ophalen.

U moet minimaal 18 jaar zijn om een financieringsovereenkomst aan te gaan met Toyota Financial Services. 

De financiering moet zijn afgelost voor uw 81e verjaardag. Op uw 79e kunt u dus voor maximaal 24 maanden gebruikmaken van het Lexus Betaalplan.

Na afloop van de afgesproken looptijd mag de auto maximaal 15 jaar oud zijn. Zowel nieuwe Lexussen als officiële Lexus dealer occasions komen in aanmerking.

Ja. We zijn wettelijk verplicht inzicht te krijgen in uw inkomsten en uitgaven, zodat we kunnen beoordelen of u verantwoord kunt lenen. 

Ja, dat kan. We toetsen uw partner aan dezelfde criteria als u.

Komt u als contractant voor uw 70e te overlijden en is het openstaande bedrag niet hoger dan € 40.000,-, dan vervalt het resterende bedrag van de lening. Meer informatie over deze zogenaamde ‘kwijtschelding’ vindt u in de Algemene voorwaarden.

Hoeveel u mag lenen is afhankelijk van uw inkomsten en uitgaven. Het minimale leenbedrag is € 2.500,-. Lexus Financial Services bepaalt de maximale hoogte van de lening aan de hand van vaste criteria van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland. We financieren nooit een hoger bedrag dan de aanschafwaarde van uw auto.

Nee. U hoeft geen aanbetaling te doen voor uw auto. Met een aanbetaling of de inruilwaarde van uw huidige auto kunt u wel uw maandbedrag verlagen.

U mag kosteloos eerder aflossen dan de geplande looptijd. Bijvoorbeeld als u een financiële meevaller heeft gehad.

Disclaimer

* Het getoonde maandbedrag (termijnbedrag) is indicatief • Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend • Vraag uw dealer voor een berekening op maat • Dit niet-doorlopende krediet wordt aangeboden door Lexus Financial Services • Voor een nieuwe Lexus en occasions • Het rentetarief is variabel en afhankelijk van het kredietbedrag • Met een minimum kredietbedrag van € 2.500,- • Onder voorbehoud van kredietacceptatie • Toetsing en registratie bij BKR • Lexus Financial Services staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM-nr.: 12011089) • Voorwaarden van toepassing • Wijzigingen en typefouten voorbehouden • particulier@lexusfs.nl