1. Kopen & aanbiedingen
  2. Leasen
  3. Financial lease
De luxe van het spreiden

Lexus Financial lease

Bij Lexus Financial Lease weet u vooraf waar u aan toe bent. Zo weet u vooraf welk bedrag u maandelijks gaat betalen voor uw Lexus en voor hoeveel maanden.

DE LUXE VAN HET SPREIDEN VAN INVESTERINGEN

Investeren in een wagenpark kan een goede keuze zijn. Dit betekent dat u middelen vrij moet maken om de aanschaf te bekostigen. Denk dan eens aan Lexus Financial Lease. Hiermee spreidt u de investeringskosten van uw wagenpark. Hierdoor behoudt u uw middelen voor andere noodzakelijke investeringen.
FINANCIAL LEASE

DE ZEKERHEID VAN VAST

Bij Lexus Financial Lease weet u vooraf waar u aan toe bent. Zo weet u vooraf welk bedrag u maandelijks gaat betalen voor uw Lexus en voor hoeveel maanden. De rente voor deze gespreide betaling is eveneens vast gedurende de looptijd. Het maandbedrag is te verlagen door een aanbetaling te doen op uw Lexus. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een slottermijn.

Kenmerken Lexus Financial Lease

  • Vaste looptijd
  • Vast maandbedrag
  • Vaste rente

FINANCIAL LEASE

ALLES IN EIGEN HAND

De Lexus die u koopt met een Lexus Financial Lease, staat na aflevering tot uw beschikking. Als economisch eigenaar regelt u zelf belasting, verzekering en alle andere operationele zaken. Zodra u alle termijnen voldaan heeft, bent u ook juridisch eigenaar van uw Lexus wat inhoudt dat de auto dan helemaal van u is.

Voordelen Lexus Financial Lease

  • Directe beschikking over uw Lexus
  • De investering in uw Lexus gespreid delen
  • Overzichtelijke financiering dankzij vaste componenten
  • Behoud van middelen voor uw bedrijfsvoering
  • Lexus wordt na het voldoen van de laatste termijn volledig eigendom

 

INVESTEREN IN DE TOEKOMST

Door uw Lexus aan te schaffen met een Lexus Financial Lease investeert u in de toekomst. Dit biedt een aantal voordelen. Door uw investering te spreiden, behoudt u middelen voor uw bedrijfsvoering of andere investeringen die nodig zijn voor de toekomst. Tegelijkertijd heeft u direct de beschikking over uw Lexus.

FISCALE VOORDELEN

De investering in een Lexus met een Financial Lease wordt geactiveerd op de bedrijfsbalans. Dit biedt u als ondernemer een aantal fiscale voordelen. Te denken valt aan BTW verrekening, rente en afschrijving. Op het moment zijn er veel fiscale mogelijkheden. Wat voor uw onderneming van toepassing is, kunt u het beste navragen bij uw accountant.