1. Lexus rijders
 2. Aanbiedingen
 3. Lexus Elements Check
SNELLE LINKS
SNELLE LINKS
Lexus Elements Check

Veilig onderweg voor slechts € 49,95

Uw Lexus dealer controleert uw auto op maar liefst 16 cruciale punten. Van accu tot remmen en van vloeistoffen tot ruitenwissers.

De winter brengt kans op regen, kou en gladheid. Daarom is het verstandig om voor slechts € 49,95 de Lexus Elements Check te laten uitvoeren. Uw Lexus dealer controleert uw auto op maar liefst 16 cruciale punten. Van accu tot remmen en van vloeistoffen tot ruitenwissers.

Ga voor zekerheid in winterse omstandigheden. Of u nu onderweg bent naar uw werk, voor de dagelijkse boodschappen of een vakantiebestemming. 

Eenvoudig online ingepland in 3 stappen

01

Kies uw dealer

Selecteer de Lexus dealer naar voorkeur op basis van locatie of dealernaam
02

Uw autogegevens

Vul het kenteken en de kilometerstand van uw Lexus in
03

Selecteer uw werkzaamheden

Kies bij 'selecteer uw werkzaamheden' onder 'acties' voor Elements Check of Elements Check + Hybrid Health Check.
De Elements Check van Lexus is een uitgebreide controle van uw auto. De banden, remmen, accu, verwarming en ruitenwissers kijken we allemaal grondig na. We controleren ook de carrosserie, schokdempers, verlichtingen en de vloeistoffen. Onze professionals controleren uw auto zorgvuldig op 16 essentiële punten. Daarmee rijdt u voor slechts € 49,95 zorgeloos in het winterseizoen.
 1. Werking verlichting en afstelling
 2. Werking aircosysteem
 3. Bandenspanning en profieldiepte (incl. reservewiel of houdbaarheidsdatum bandenreparatieset)
 4. Ruitenwissers voor en achter
 5. Voorruit op beschadigingen na het reinigen
 6. Conditie startaccu
 7. Spanning en staat multiriem/v-snaar
 8. Niveau en kwaliteit koelvloeistof
 9. Koelsysteem, inclusief radiateur
 10. Niveau en kwaliteit remvloeistof
 11. Niveau motorolie
 12. Niveau stuurbekrachtigingsvloeistof
 13. Niveau ruitensproeiervloeistof en de afstelling van de sproeiers
 14. Remblok dikte en schijven voor en achter
 15. Schokdempers
 16. Uitlaat op gasdichtheid
Speciaal voor uw Lexus: Hybrid Health Check

Met de Hybrid Health Check controleren we of de hybride technologie in uw Lexus nog optimaal functioneert. Als deze in orde is, ontvangt u van ons een certificaat. Met dit overdraagbare certificaat verlengt u daarnaast de zekerheid op uw hybride batterijpakket voor één jaar of 15.000 km. Functioneert er toch iets niet optimaal? Dan wordt dat kosteloos door uw Lexus dealer opgelost. De Hybrid Health Check kost normaal € 79,95, maar in combinatie met de Elements Check nu slechts € 30,-.
Winterbanden: ’s winters veilig rijden

In de herfst en winter is de kans groter op regen, sneeuw en lagere temperaturen. Onder deze omstandigheden leveren winterbanden de beste prestaties. Winterbanden presteren niet alleen beter bij sneeuw en temperaturen onder het vriespunt, maar. Ook tijdens zachtere winters bieden ze meer veiligheid. Bij temperaturen onder de 7 graden bieden winterbanden meer grip en bij gladheid verkorten ze uw remweg aanzienlijk. Het unieke profiel van winterbanden is ontworpen om water, sneeuw en modder sneller af te voeren. Daarmee vermindert u de kans op aquaplaning. Door tijdig te wisselen van zomer- naar winterbanden gaan beiden bandensets bovendien langer mee. 

Met winterwielen heeft u een complete set wielen: dus winterbanden met velgen. U heeft dan voor de winter dus vier velgen en banden. Waar u bij winterbanden maar 1 set velgen heeft waar de zomer- en winterbanden op worden gewisseld.

15% korting op winterwielen