1. Lexus rijders
  2. Connected Services
  3. Vooruitstrevende multimedia
Soepel werkende technologie

Vooruitstrevende multimedia

Geniet van de luxe van gebruiksvriendelijke multimedia en entertainment in de auto, met de moderne Connected Services van Lexus Link+. Beleef meer persoonlijk rijcomfort, met onder meer cloud-navigatie met actuele verkeersinformatie, en uw favoriete muziek en playlists via uw connected smartphone.

REVOLUTIONAIRE FUNCTIES

VERBETERDE SYSTEMEN

Ervaar de voordelen van de modernste multimedia, ontwikkeld voor maximaal gebruiksgemak tijdens elke rit. Profiteer van de gebruiksvriendelijke technologie, met een snelle respons en de nieuwste functionaliteiten. Beleef puur rijplezier met onze Lexus Link+ Connected Services.
AUTOMATISCHE VERBINDING

BLUETOOTH COMPATIBILITEIT

Met Bluetooth connectiviteit voor uw smartphone kunt u uw toestel draadloos integreren, en communiceert u handsfree met de Lexus Link+ app. Bevindt uw smartphone zich in het interieur van uw Leus, dan wordt het handsfree systeem automatisch geactiveerd.
ALTIJD DE NIEUWSTE UPDATE

UP-TO-DATE NAVIGATIE

Een navigatiesysteem met de nieuwste updates is essentieel voor volledige gemoedsrust tijdens het rijden in uw Lexus. Zo weet u zeker dat u voor uw route beschikt over de meest actuele plattegronden en wordt u niet verrast door werk aan de weg of andere wijzigingen op uw route. 
BLIJF UP-TO-DATE

LEXUS E-STORE

Zorg dat u de nieuwste versie van de Lexus Link+ app heeft geïnstalleerd, zodat u gebruik kunt maken van de nieuwste functies, uw navigatiesysteem kunt updaten en nog veel meer.