1. Modellen
  2. Aanbiedingen
  3. Lexus NX

LEXUS NX IN DE SPOTLIGHT

Uit voorraad vanaf € 61.995,-

Nu tijdelijk € 2.000,- extra inruilwaarde

*Geldig vanaf 12.12.2023 t/m 30.06.2024
Staat u met uw auto graag in de spotlight? Dan is het nu hét moment om een nieuwe Lexus te rijden, want wij zetten wij onze populaire Lexus NX dit voorjaar extra in het zonnetje waarbij u van tot wel € 2.000,- extra inruilwaarde** profiteert.
 
Daarnaast profiteert u van 10 jaar garantie* op uw nieuwe Lexus NX. En dan is er nog de bonus van rijden in een mid-size SUV met superieure hybride of plug-in hybride technologie. Bereken hieronder uw inruilwaarde en zie hoe voordelig u overstapt naar een nieuwe Lexus NX. Dat kan direct, want de Lexus NX is uit voorraad leverbaar vanaf € 61.995,-.

De mid-size SUV waar u elke dag van geniet

U heeft de keuze uit de Lexus NX 350h Hybride en de Lexus NX 450h+ Plug-in Hybride. In beide uitvoeringen rijdt u heel veel kilometers elektrisch. Zo bespaart u aanzienlijk op brandstof en CO2 -uitstoot. Een flinke bonus voor het milieu. De dagelijkse bonus voor u is dat rijplezier in de NX op alle mogelijke manieren is gegarandeerd. Het uitzonderlijk lage verbruik gaat moeiteloos samen met ruim voldoende vermogen en hoogstaand comfort. De gebruiksvriendelijke Lexus Link Multimedia zorgt ervoor dat alle connected services altijd up-to-date zijn.

  • € 2.000,- extra inruilwaarde*
  • Standaard met automaat
  • Direct leverbaar vanaf € 61.995,-
  • 10 jaar garantie 

Direct leverbaar, 10 jaar garantie

Kunt u niet wachten om over te stappen? Dat hoeft ook niet: uw nieuwe Lexus is uit voorraad leverbaar. U rijdt er direct mee weg en op de Lexus NX geniet u ook van 10 jaar garantie*. Deze garantie is volledig overdraagbaar; reken maar dat dit de restwaarde ten goede komt. U rijdt volledig zorgeloos in een Lexus die ook nog eens uitermate waardevast is. Dat zijn twee bonussen ineen. 

* Disclaimer

Actieperiode loopt van 01-10-2023 t/m 30-06-2024 (uiterste registratiedatum 30-08-2024). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden. Lexus biedt tot 10 jaar of 200.000 km garantie bij onderhoud door een erkende Lexus dealer in Nederland. Kijk voor meer informatie op lexus.nl/10jaargarantie.