1. Modellen
  2. SUV
Onderscheidend design

DE LEXUS SUV RANGE

Onderscheidend design, hoogstaande luxe en ongeëvenaard vakmanschap zijn gemeenschappelijke kenmerken van de Lexus SUV range. Dankzij onze revolutionaire hybride technologie en het Lexus Safety System + is een SUV van Lexus ontworpen om emissies te verlagen en het verkeer veiliger te maken.

MAAK KENNIS MET DE LEXUS SUV RANGE

We nodigen u graag uit om kennis te maken met onze succesvolle range van luxe SUV's. Past hij onder uw carport of in uw garage? Is hij ruim genoeg voor gezinsuitjes en uw vakantie? Representatief voor de zaak? Deze vragen beantwoorden we graag voor u. Ook kunt u ter kennismaking van elk model een korte video bekijken.

  • Bovenaanzicht
  • Zijaanzicht
  • Achteraanzicht
  • Bagageruimte

KIES UW LEXUS SUV

Elke Lexus beschikt over onze hybride technologie, of u nu kiest voor de compact UX, opvallende NX of de luxueze RX. Bij lagere snelheden maakt de aandrijflijn gebruik van de accu en rijdt u zonder schadelijke emissies. Kies het model dat past bij uw wensen en lees alles over emissies, brandstofverbruik en prijzen.

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/nl/nl?model=%2Cnx%2Crx%2Cux&utm_source=Google&utm_medium=CPC&utm_term=lexus%2520suv&utm_campaign=01._Lexus_-_Autotype_-_Search_-_Activate&gad_source=1&gbraid=0AAAAADdHOrkDaarcl_n62KQmIPUKj8sF6&gclid=CjwKCAjwg8qzBhAoEiwAWagLrNK9UTeptOXFtcDuY2buIqfhjCuNILdQLMPN5bOeJTSOEo1y12aaghoCNhYQAvD_BwE

Forced client side injection based on cached strategy

EXPERIENCE AMAZING MET LEXUS

De Lexus SUV range onderscheidt zich met een combinatie van vakmanschap, vooruitstrevende hybride techniek, geavanceerde veiligheidssystemen en onze uitnodigende Japanse ‘Omotenashi’ filosofie. Bekijk de volledige range, ontworpen voor SUV-rijders met een voorliefde voor stijl, comfort, ruimte en prestaties.

OMOTENASHI

Bij uw Lexus-dealer beleeft u onze ongeëvenaarde Omotenashi service en gastvrijheid. Uw auto wordt perfect onderhouden door experts in hybride technologie. Omotenashi betekent dat wij meer doen voldoen aan uw verwachtingen. Wij anticiperen op uw wensen en houden ons altijd aan onze belofte.

TAKUMI VAKMANSCHAP

Onze Takumi vakmensen combineren traditionele technieken met moderne technologie. Dat gebeurt in elke fase van het productieproces, van het ontwikkelen van een hoogstaand, prestatiegericht chassis tot het met de hand afwerken van het interieur. Dit alles in dienst van een vlekkeloos eindproduct. Een geruststellende gedachte voor de zakelijke rijder of fleetmanager.

VOORUITSTREVENDE VEILIGHEIDSTECHNOLOGIE

Het Lexus Safety System+ markeert onze nieuwste mijlpaal in veiligheid voor de auto. Dit is het resultaat van decennia van innovaties en onaflatend onderzoek naar de oorzaken van verkeersongevallen. Het Lexus Safety System+ richt zich op de drie belangrijkste facetten van ongevalpreventie: frontale aanrijdingen, onbedoeld verlaten van de rijbaan en aanrijdingen in het donker. Daarvoor maakt het systeem gebruik van de volgende innovatieve systemen.