1. Modellen
 2. UX 300e
BATTERIJ-ELEKTRISCH

LEXUS UX 300e

Met zijn adembenemende, volledig elektrische rijbeleving sluit deze vooruitstrevende compacte SUV van Lexus geen enkel compromis als het aankomt op puur rijplezier. Zijn enorme souplesse en fluisterstille rijcomfort geven bestuurder én passagiers een unieke ervaring. Rijd zelf met de nieuwe UX 300e en u merkt direct wat we bedoelen.

Snelle links

Prijs vanaf (incl. btw)
 

€ 53.995,-    

De batterij-elektrisch aangedreven UX 300e maakt autorijden in de stad weer leuk. Hij combineert de voor Lexus kenmerkende luxe met een opwindende rijbeleving volgens de Lexus Electrified filosofie. 
 • DE VOLLEDIG ELEKTRISCHE LEXUS

  De nieuwe UX 300e markeert voor Lexus het volgende hoofdstuk van elektrificatie.

 • 10 JAAR LANG GEMOEDSRUST

  Om ons vertrouwen in de batterijtechnologie van de UX 300e te onderstrepen, bieden wij gedurende tien jaar (of 1 miljoen kilometer) garantie binnen het EV Battery Extended Care scheme.

 • DE NIEUWSTE UX 300e HEEFT EEN 40% GROTERE ACTIERADIUS

  De nieuwste generatie van de Lexus UX 300e heeft dankzij een verbeterde batterij een ruim 40 procent grotere actieradius tot meer dan 400 kilometer*. Ter illustratie; dat is voldoende om met een volledig opgeladen batterij in één keer van Brussel naar Frankfurt te rijden, of van Nice naar Florence.

*De elektrische actieradius is een indicatie. De daadwerkelijke actieradius kan variëren, afhankelijk van factoren als de gekozen uitvoering, temperatuur van de batterij, rijstijl, rijsnelheid, wegomstandigheden, bandentype (zomer/winter) en bandendruk, belading, aantal passagiers en eventueel na registratie gemonteerde accessoires.

PRESTATIES

Prestaties

AERODYNAMISCH GEVORMD ACHTERLICHT

Het geavanceerde design van het achterlicht van de nieuwe UX 300e is niet alleen opvallend, maar levert ook een bijdrage aan de aerodynamische efficiency. Een in de achterlichten geïntegreerde luchtgeleider vermindert wisselingen in luchtdruk met 16% en geeft in bochten en bij sterke zijwind meer stabiliteit.

VEILIGHEID

Veiligheid

LEXUS SAFETY SYSTEM + / SAFE EXIT ASSIST

De UX 300e is de veiligste auto in zijn klasse, wat onder meer tot uiting komt in een beoordeling met de maximaal haalbare vijf sterren in de strenge crashtests van Euro-NCAP. Dat is mede te danken aan het vooruitstrevende Lexus Safety System +. Dit omvat functies als een Pre-Collision System, waarmee in het donker ook voetgangers worden opgemerkt. Ook reageert het systeem bij daglicht op fietsers. Lexus Safety System + omvat onder meer Pre-Collision System met pedestrian detection, Dynamic Radar Cruise Control, Road Sign Assist, Lane Tracing Assist, Automatic High Beam, Emergency Steering Assist en Intersection Turn Assist.

KRACHTIG DESIGN

Krachtig Design

BOLD DESIGN / TRIPLE-LED KOPLAMPEN

Een belangrijke uitdaging voor de ontwerpers van de nieuwe UX 300e was om een volledig elektrische, compacte SUV te ontwikkelen met het rijplezier en de uitstraling van het oorspronkelijke design. In die opzet is ons team glansrijk geslaagd. Vanaf de eerste aanblik is dit onmiskenbaar een UX. Van de onderscheidende Lexus-grille, de triple-LED koplampen met L-vormige dagrijverlichting in de voor Lexus kenmerkende pijlpunt en het golvende lijnen spel tot het royale interieur en de aerodynamisch gevormde wielkasten. Een elektrische auto zonder enig compromis.

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

Innovatieve Technologie

HANDS-FREE BEDIENBARE ACHTERKLEP / FLEXIBELE BAGAGERUIMTE

De UX 300e is leverbaar met een hands-free bedienbare achterklep om in- en uitladen gemakkelijker te maken. Met de Smart Key op zak kunt u de achterklep openen en sluiten door uw voet te bewegen onder een in de achterbumper aangebrachte sensor. De bagageruimte geeft u een royaal laadvolume van 316 liter (onder de rolcover) en voor extra flexibiliteit en grotere voorwerpen beschikt u over een 60/40 deelbare achterbank.
MAAKT U KLAAR OM MEER TE VOELEN

DE LEXUS UX 300h

 • 10 JAAR GARANTIE OP IEDERE LEXUS

  Vertrouwen en zekerheid. Dat is wat iedere autorijder mag verwachten bij het kopen en rijden van een nieuwe Lexus. Daarom biedt Lexus tot 10 jaar garantie op iedere Lexus. Daarmee rijdt u jaar op jaar volledig zorgeloos door. Dat is een van de vele voorbeelden van het ultieme comfort en de zekerheid die u krijgt bij Lexus.

Kies uit verschillende mogelijkheden om uw UX 300e te rijden

De Lexus Link mobiele apps bieden u een scala aan diensten waarmee u inzicht krijgt in de status en locatie van de auto, uw rijstijl en navigatiehulp naar uw bestemming. Ook nadat u uw Lexus heeft verlaten.

Lexus Link+

Documentatie