1. Zakelijk
  2. Hybrid for Business
innovatieve luxe

Hybride voor de zaak

Milieubewust, zuinig, voordelig en vol met innovatieve luxe. Daarom zijn de Lexus hybride modellen populaire zakelijke auto's en een slim alternatief voor diesel.

HET IS TIJD VOOR DE ZAKELIJKE VOORDELEN

Ervaar de superieure brandstofefficiency, vooruitstrevende hulpsystemen en het gewenste comfort tijdens alle zakelijke kilometers die u maakt. Een combinatie van aansprekende prestaties, de standaard soepele automaat en innovatieve technologie maakt een zelfopladende hybride van Lexus de intelligente keuze voor elk bedrijf.

HET IS TIJD VOOR LAGERE EMISSIES

De hybride range van Lexus is voor uw bedrijf een slimme manier om doelstellingen ten opzichte van een lagere CO2-emissie te realiseren. Onze innovatieve technologie levert op wereldschaal een bijdrage aan het verminderen van het broeikaseffect, maar zorgt ook lokaal voor een betere luchtkwaliteit dankzij een sterke reductie in schadelijke emissies. Zo zit EV mode standaard op elke hybride Lexus, waarmee de auto geen enkele druppel brandstof verbruikt en dus een hele lage CO2 uitstoot heeft.

HET IS TIJD VOOR FINANCIËLE EFFICIENCY

De innovatieve technologie en bewezen brandstofefficiency van een Lexus helpen u uw kosten laag te houden, zodat uw financiële huishouding gezond blijft. Daarnaast zorgen de uitgebreide Lexus Safety systemen voor extra veiligheid achter het stuur, en tezamen met de hoogwaardige kwaliteit van een Lexus ook voor een lage verzekeringspremie. Lexus is niet voor niets al 7 jaar op rij uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk ter wereld. U kunt rekenen op de onovertroffen betrouwbaarheid van een Lexus, zonder extra kosten en met volledige Hybrid Health Checks tijdens elke servicebeurt.

U rijdt al een hybride Lexus met standaard automaat, cruise control, climate control en Red Carpet Treatment vanaf € 399,- per maand – met een bijtelling vanaf € 215,- netto per maand.

HET IS TIJD VOOR LUXE EN COMFORT

Onze benadering van brandstofefficiency heeft geresulteerd in een stillere auto, waardoor u onderweg in een oase van rust geniet van de sublieme kwaliteit van het Takumi vakmanschap. Ambachtelijk vakmanschap is niet alleen een manier van afwerken, maar vormt de basis voor onze benadering van absolute kwaliteit. Onze Takumi vakmensen combineren in elke fase van het productieproces traditionele technieken met moderne technologie, van op pure prestaties gerichte chassis tot met de hand afgewerkt houtfineer. Elk detail staat in dienst van een vlekkeloos afgewerkt eindproduct.

VERFIJNDE LUXE

Ambachtelijk vakmanschap is niet alleen een manier van afwerken, maar vormt de basis voor onze benadering van absolute kwaliteit. Onze Takumi vakmensen combineren in elke fase van het productieproces traditionele technieken met moderne technologie, van op pure prestaties gerichte chassis tot met de hand afgewerkt houtfineer. Elk detail staat in dienst van een vlekkeloos afgewerkt eindproduct.

Onze intelligente veiligheidssystemen, Lexus Safety System+ en Lexus Safety System+ A, bieden innovatieve, state-of-the-art ondersteuning door zowel het wegoppervlak als het gedrag van de bestuurder te controleren. Zo bent u onderweg verzekerd van maximale controle en comfort.

Zekerheid voor elk bedrijf en elke fleetmanager.