ALTIJD MET LEXUS HYBRID DRIVE

LEXUS NX 300h

Eist u spannende urban avonturen? Ontdek de sublieme urban crossover die overal in het oog springt.

UITGESPROKEN DESIGN, ALTIJD MET LEXUS HYBRID DRIVE

De Lexus NX 300h staat voor meer dan zijn uitgesproken design. Het is design in de overtreffende trap, want we demand more. Daarnaast onderscheidt deze urban crossover zich door zijn soepele rijeigenschappen en hoogstaand comfort.

Standaard is hij uitgerust met een automaat, parkeerhulpcamera, cruise- & climate control en haal- en brengservice. En natuurlijk met Lexus Hybrid Drive; de slimme combinatie van een indrukwekkende benzinemotor met een krachtige elektromotor die zichzelf oplaadt zonder tussenkomst van een stekker.

 • Zijkant van een grijze Lexus NX 300h
  • Een luxueus interieur

   Vanuit onze filosofie van 'Kaizen' hebben wij het interieur van de NX verder verbeterd, waardoor het comfortabeler en luxueuzer is dan ooit. U ziet direct het grotere 10,3" display van het Lexus Premium navigatiesysteem, met details als nauwkeurig gestikt leder en aluminium accenten die uw rijbeleving achter het stuur versterken.

  • Een Omotenashi welkom

   Van sequentiële sfeerverlichting die u subtiel begroet tot persoonlijke instellingen voor het interieur. De NX 300h heet u bij het instappen welkom volgens de Japanse 'Omotenashi' traditie. Subliem vakmanschap en een interieur waarin u zich direct thuisvoelt.

  • Verbeterde wielophanging

   Na intensieve tests door onze Takumi ‘Master Drivers’ is de wielophanging van de NX verder verbeterd. Daarbij is het onderstel met Adaptive Variable Suspension op 650 punten instelbaar.

  • F SPORT line

   De NX 300h is ook verkrijgbaar als F SPORT line. Qua uiterlijk is de NX 300h F SPORT line herkenbaar aan de grotere spindelvormige grille met ‘L-mesh’-rooster, ventilatiesleuven voor de remschijven en aerodynamische geleiders die zorgen voor extra neerwaartse kracht.

KIES UW FAVORIETE KLEUR

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de NX of stel de NX uitgebreid samen in onze carconfigurator

Configure your car

Klik om te draaien

NX 300h President Line AWD / Black

BELEEF DE NX 300h 48 UUR LANG

Met zijn uitgesproken design is de Lexus NX als luxe crossover volledig thuis in een stedelijke omgeving. De auto zit boordevol gebruiksvriendelijke technologie die uw rijervaring versterkt, van fraai afgewerkt leder tot hoogstaande audiosystemen Tijdelijk bieden wij u de mogelijkheid om de Lexus NX 300h zelf maar liefst 48 uur lang te ervaren tijdens de ultieme proefrit.

 • BELEEF DE NX

  De hierboven getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid.

Next steps

ANDERE MODELLEN