2018 lexus rx l hero 1920x1920 v5

DE ICONISCHE LUXE SUV

LEXUS RX 450h

Eist u een leven vol luxe en elegantie? Ontdek de premium SUV van Lexus.

MAAK KENNIS MET DE RX

De Lexus RX 450h is niet zomaar een auto. Het is een Lexus. Ervaar het verschil dankzij de krachtige en elegante lijnen waarachter een wereld schuilgaat van ongeëvenaard comfort, ruimte en luxe.

Lexus eist meer en het afwerkingsniveau is daar een voorbeeld van. Dat vindt u namelijk in geen enkele andere crossover. De RX 450h is altijd uitgevoerd met Lexus Hybrid Drive. De slimme combinatie van een indrukwekkende benzinemotor met de krachtige elektromotor die zichzelf oplaadt. Zonder stekker, zonder diesel, zonder compromis. Bent u klaar voor een 48 uur durende proefrit?

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • 
 

 
  Zijkant van een witte Lexus RX 450h
  • Flexible space

   Een ruimtelijk opgezet interieur met een bagageruimte die groot genoeg is voor vier grote koffers. De achterbank kan gedeeltelijk achterover worden geklapt, waarbij de middenarmsteun perfect horizontaal blijft.

  • Vijf sterren voor veiligheid

   Bij de prestigieuze crashtests van Euro-NCAP behaalde de Lexus RX de maximale score van vijf sterren. Op alle geteste punten lagen de scores ruimschoots boven het minimum wat nodig is voor een beoordeling met vijf sterren. Daarmee behoort de RX tot de veiligste voertuigen in zijn klasse.

  • Optioneel All Wheel Drive

   De RX 450h AWD is uitgerust met E-FOUR vierwielaandrijving die in zwaar terrein soepel blijft rijden en optimale grip geeft. De innovatieve E-FOUR aandrijflijn beschikt over een 50 kW sterke elektromotor op de achteras, zodat u direct over een krachtig koppel kunt beschikken.

  • Panoramadak

   Het grote, af-fabriek gemonteerde panoramadak geeft het interieur een ruimtelijk gevoel en zorgt voor extra hoofdruimte. Aan de voorzijde beschikt u over een glazen schuifdak waarmee u echt rijden in de open lucht ervaart. Met een elekrisch bedienbare zonwering voorkomt u dat het binnen te warm wordt.

  • Lage emissies

   Met de Full Hybrid technologie van Lexus, een indrukwekkende standaarduitrusting en een brede reeks opties, waaronder de RX F SPORT, vindt u altijd een RX die volledig bij u past.

WAAROM KIEZEN VOOR DE RX 450h?

BELEEF DE RX 48 UUR LANG

De vierde generatie van de allereerste premium SUV krijgt overal de blikken op zich gericht. De RX rekent af met bestaande opvattingen van wat een SUV zou moeten zijn. Van binnen en van buiten. Na het instappen ziet u direct het vakmanschap en de kwaliteit, het oog voor detail en de vooruitstrevende veiligheidstechnologie. Beleef deze unieke SUV tijdens een ultieme proefrit van maar liefst 48 uur lang.

 • BELEEF DE RX

  De getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid

BEKIJK BESCHIKBARE KLEUREN

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de RX of stel de RX uitgebreid samen in onze carconfigurator

Klik om te draaien

RX 450h Hybrid Luxury Line AWD / Black

ANDERE MODELLEN