2019 lexus rx hero

LUXE SUV

LEXUS RX 450h

De nieuwste generatie van de RX stelt een nieuwe norm als SUV van Lexus, met ongeëvenaarde luxe en het meest plezierige rijgedrag tot nu toe.

BEKIJK BESCHIKBARE KLEUREN

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de RX of stel de RX uitgebreid samen in onze car configurator

Getoond model kan afwijken van het Nederlandse leveringsprogramma

BLACK (212)

ZWART LEDER NEWPORT

met aluminium decoratie panelen (F SPORT)

STEL UW RX SAMEN

MAAK KENNIS MET DE RX

Deze luxueuze SUV heeft uitzonderlijke rijeigenschappen, passend bij zijn design dat hoogstaand comfort uitstraalt. De RX 450h is uitgerust met een zelfopladende hybride aandrijflijn en is ook leverbaar in een extra sportieve F SPORT uitvoering.

In het interieur beschikt u over de meest geavanceerde technologieën die alle moderne vormen van connectiviteit ondersteunen. Ondertussen verkeert u in de geruststellende wetenschap dat u en uw passagiers worden beschermd door het nieuwste Lexus Safety System +.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer

LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

DE HYBRIDE DIE NAAR MARS REED

Dankzij de betrouwbaarste hybride technologie ter wereld hebben 1,5 miljoen Lexus-rijders gezamenlijk een afstand afgelegd die vergelijkbaar is met een retourtje Mars. En dat meer dan 1.000 keer. Dit is de hybride die naar Mars reed.

BELEEF DE RX MET EEN PROEFRIT OP MAAT

De vijfde generatie van de allereerste premium SUV krijgt overal de blikken op zich gericht. De RX rekent af met bestaande opvattingen van wat een SUV zou moeten zijn. Van binnen en van buiten. Na het instappen ziet u direct het vakmanschap en de kwaliteit, het oog voor detail en de vooruitstrevende veiligheidstechnologie. Beleef deze unieke SUV tijdens een ultieme proefrit op maat.

 • BELEEF DE RX

  Het hierboven afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.


 

 
  2020 lexus suv range overview hero 2

LEXUS SUV RANGE

DE LEXUS SUV RANGE

Onderscheidend design, hoogstaande luxe en ongeëvenaard vakmanschap zijn gemeenschappelijke kenmerken van de Lexus SUV range. Dankzij onze revolutionaire zelfopladende hybride technologie en het Lexus Safety System + is een SUV van Lexus ontworpen om emissies te verlagen en het verkeer veiliger te maken.

ANDERE MODELLEN