2019 lexus rx hero

LUXE SUV

LEXUS RX 450h

De nieuwste generatie van de RX stelt een nieuwe norm als SUV van Lexus, met ongeëvenaarde luxe en het meest plezierige rijgedrag tot nu toe.

MAAK KENNIS MET DE RX

Deze luxueuze SUV heeft uitzonderlijke rijeigenschappen, passend bij zijn design dat hoogstaand comfort uitstraalt. De RX 450h is uitgerust met een zelfopladende hybride aandrijflijn en is ook leverbaar in een extra sportieve F SPORT uitvoering.

In het interieur beschikt u over de meest geavanceerde technologieën die alle moderne vormen van connectiviteit ondersteunen. Ondertussen verkeert u in de geruststellende wetenschap dat u en uw passagiers worden beschermd door het nieuwste Lexus Safety System +.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • 
 

 
  2019 lexus rx key features
  • Gewaagd design

   De nieuwe RX onderscheidt zich met de jongste evolutie van de designtaal van Lexus, met een meer verfijnde grille, smallere triple-LED koplampen en L-vormige achterlichten. En profil geven de in zwart uitgevoerde C-stijlen met chromen sierlijst het effect van een zwevend dak.

  • Takumi vakmanschap

   Het uitzonderlijke oog voor detail van onze befaamde vakmensen is direct zichtbaar in de nieuwe RX, met uiterst nauwkeurig gestikte lederen bekleding en door 'Takumi' afgewerkte materialen. Hiermee ademt het interieur een ambiance van moderne elegantie en luxueus comfort.

  • Uitbundige prestaties

   Met zijn zelfopladende hybride aandrijflijn rijdt de revolutionaire Lexus RX 450h nog dynamischer en uitnodigender dan ooit, waar uw reis ook naartoe gaat.

  • Slimme technologie

   Het 12,3" (of 8") grote multimedia touchscreen in het interieur van de nieuwe RX is gemakkelijker te bedienen en biedt via Apple CarPlay of Android Auto toegang tot de meeste apps op uw smartphone.

  • Veiligheid

   Het vooruitstrevende Lexus Safety System + omvat een Pre-Collision System, dat nu ook voetgangers in het donker registreert. Het systeem registreert bij daglicht ook fietsers. Andere functies zijn Lane Tracing Assist dat u helpt in uw rijbaan te blijven, BladeScan™ Type Adaptive High-beam System (AHS) dat u als bestuurder helpt voetgangers en verkeersborden beter en eerder op te merken, Road Sign Assist dat verkeersborden herkent en informatie hierover weergeeft via het touchscreen en Dynamic Radar Cruise Control.

  • F SPORT

   Het interieur van de nieuwe RX F SPORT heeft met lederen bekleding in de kleuren Black, Black/White en Flare Red een compleet nieuwe uitstraling. De met behulp van 'integrated foaming' gemaakte stoelen bieden extra zijdelingse steun, terwijl aluminium decoratiepanelen perfect passen bij het fraai afgewerkte stuurwiel, dat is geïnspireerd op dat van de iconische Lexus LFA. De met geperforeerd leder afgewerkte F SPORT pookknop en aluminium sportpedalen versterken de sportieve ambiance in het interieur nog eens extra.

BEKIJK BESCHIKBARE KLEUREN

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de RX of stel de RX uitgebreid samen in onze carconfigurator

Getoond model kan afwijken van het Nederlandse leveringsprogramma

BLACK (212)

ZWART LEDER NEWPORT

met aluminium decoratie panelen (F SPORT)

STEL UW RX SAMEN

BELEEF DE RX 48 UUR LANG

De vijfde generatie van de allereerste premium SUV krijgt overal de blikken op zich gericht. De RX rekent af met bestaande opvattingen van wat een SUV zou moeten zijn. Van binnen en van buiten. Na het instappen ziet u direct het vakmanschap en de kwaliteit, het oog voor detail en de vooruitstrevende veiligheidstechnologie. Beleef deze unieke SUV tijdens een ultieme proefrit van maar liefst 48 uur lang.

 • BELEEF DE RX

  Het hierboven afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.

ANDERE MODELLEN