Campagne HERO design

ONTDEK LEXUS

DESIGN

Moedig. Anders. Veelzijdig. Ons design is direct herkenbaar, roept altijd emoties op en stimuleert nieuwe, grensverleggende ideeën.

VAN EEN MOEDIG IDEE NAAR ONDERSCHEIDEND DESIGN

Alles wat we doen, is terug te voeren op een moedig idee. We zoeken - en vinden - werkelijk overal inspiratie om anders te denken en om onze creativiteit te stimuleren. De unieke styling van onze auto's is te danken aan dit proces.

 •     design hub provocative perspectives

  DESIGN

  PROVOCEREND PERSPECTIEF

  We ontwerpen om uit te dagen en doen dat met moed en volledig zelfvertrouwen. We negeren de gebaande paden en heersende opvattingen. In plaats daarvan verkennen we altijd nieuwe concepten en ideeën, en nieuwe manieren om onszelf en onze visie tot uitdrukking te brengen.

 •     design hub brave concepts

  DESIGN

  TOEKOMSTVISIE

  Onze designfilosofie brengt ons ver in de toekomst en vormt de grondslag voor onze vooruitstrevende concept cars. We ontwikkelen zelfs jachten, hoverboards en ruimtevaartuigen.

 •     design hub signature styling

  DESIGN

  HERKENBARE STYLING

  De L-finesse designfilosofie is de rode draad voor het volledige modellenaanbod van Lexus. Vooruitstrevend design en technologie, stijlvol uitgevoerd.

 •     Lexus Design awards hub text left

  LEXUS DESIGN AWARD

  LEXUS DESIGNEVENEMEN

  Creativiteit kan de wereld veranderen. De Lexus Design Award stimuleert ideeën van jonge ontwerpers die met hun werk de toekomst op een nieuwe en opwindende manier vormgeven.

 •     2018 lexus design hero

  DESIGN

  PIONIERSGEEST

  Uit een eeuwenoude traditie ontstaat een nieuwe kunstvorm.