1. Modellen
  2. Aanbiedingen
  3. Lexus ES

LEXUS ES IN DE SPOTLIGHT

Nu tijdelijk € 2.000,- extra inruilwaarde

*Geldig vanaf 01.10.2023 t/m 30.06.2024
Overstappen naar de Lexus ES is aantrekkelijker dan ooit. U profiteert tijdelijk van € 2.000,- extra inruilwaarde*. En dan is er nog de bonus van het rijden in een exclusieve sedan, een carrosserievorm die steeds zeldzamer wordt. Bereken hieronder uw inruilwaarde en zie hoe voordelig u overstapt naar een nieuwe Lexus ES. Dat kan direct, want de Lexus ES is uit voorraad leverbaar.

De Sedan waar u elke dag van geniet

Vanbinnen fluisterstil genieten, terwijl de spannende vormgeving buiten alle aandacht trekt. Ook dát is de Lexus ES. We spreken niet voor niets van een exclusive executive sedan. Bij Lexus betekent dat de ideale balans in uitstraling, comfort en efficiëntie. Dankzij de geavanceerde hybride aandrijflijn rijdt u in de Lexus ES 300h tot wel 50% elektrisch.* Zo bespaart u aanzienlijk op brandstof en CO2-uitstoot. Een flinke bonus voor het milieu.

  • Tot 50% van de tijd elektrisch rijden*
  • € 2.000, - extra inruilwaarde*
  • Direct leverbaar
  • 10 jaar garantie 

Direct leverbaar, 10 jaar garantie

Kunt u niet wachten om over te stappen? Dat hoeft ook niet: uw nieuwe Lexus is uit voorraad leverbaar. U rijdt er direct mee weg en op de Lexus ES geniet u ook van 10 jaar garantie*. Deze garantie is volledig overdraagbaar; reken maar dat dit de restwaarde ten goede komt. U rijdt volledig zorgeloos in een Lexus die ook nog eens uitermate waardevast is. Dat zijn twee bonussen ineen. 

* Disclaimer

Actieperiode loopt van 01-10-2023 t/m 30-6-2024 (uiterste registratiedatum 30-8-2024). Actie is niet geldig i.c.m. zakelijke/private (flex)lease of i.c.m. andere acties. Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden. Lexus biedt tot 10 jaar of 200.000 km garantie bij onderhoud door een erkende Lexus dealer in Nederland. Kijk voor meer informatie op lexus.nl/10jaargarantie. 

Het daadwerkelijke te halen percentage is afhankelijk van de gebruiksomstandigheden, de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden.