1. Modellen
  2. RZ
  3. Highlights
€ 54.495
€ 54.495

Hallo iconische functies

LSS+

3RD GENERATIE VAN HET LEXUS SAFETY SYSTEM +

De RZ beschikt over de geavanceerde actieve veiligheids- en rijhulpsystemen van de derde, nieuwste generatie van het Lexus Safety System +. Dit systeem is nu nog beter in staat om preventief te reageren op mogelijk gevaar. Nieuw is onder meer Proactive Driving Assist with Steering Assist, en een Driver Monitor die in de gaten houdt of de bestuurder vermoeid raakt, of anderszins is afgeleid. Proactive Driving Assist maakt tevens gebruik van een camera aan de voorzijde om de straal van een bocht te berekenen, en daar de stuurbekrachtiging op aan te passen.

ASC

SOUND ENGINEERING / ACTIVE SOUND CONTROL

Door de fluisterstille prestaties van de elektrische aandrijflijn van de RZ vallen geluiden van buitenaf soms meer op in het interieur. Daarom was het voor de technici en ontwerpers van de RZ een belangrijke prioriteit om de ambiance aan boord van de RZ zo stil mogelijk te houden. Een van de genomen maatregelen is een geavanceerde versie van Active Sound Control, dat gebruikmaakt van de luidsprekers van het audiosysteem om de emotionele verbinding tussen auto en bestuurder te versterken.

E-latch

E-LATCH PORTIERVERGRENDELING

De RZ is uitgerust met onze nieuwe e-Latch technologie, een electronisch systeem dat soepel de portieren ontgrendelt en opent. Het systeem is gekoppeld aan de Blind Spot Monitor. De exclusieve functie Safe Exit Assist voorkomt dat passagiers het portier openen wanneer een andere auto of een fietser van achteren nadert. Met deze innovatie kunnen naar verwachting meer dan 95 procent van de ongevallen die zich voordoen bij het openen van de portieren, worden voorkomen.

150kW DC

SNELLADEN VAN DE BATTERIJ

De batterij kan snel worden opgeladen, zonder nadelige gevolgen voor de veiligheid of levensduur. Met een 150 kW aansluiting kunt u de batterij in ongeveer 30 minuten* tot 80 procent opladen. De uitzonderlijke efficiency van de RZ is niet alleen te danken aan de kwaliteit van de batterij, maar ook aan zijn superieure aerodynamische kwaliteiten en elektromotoren.

€ 54.495

POST https://aph-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/car-config/nl/nl?path=highlights/d8ec0864-e0cb-4f08-9e8a-1261ee3b2d22 with body {"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.lexus.nl/modellen/rz/highlights","configure":"https://www.lexus.nl/modellen/rz/build","specs":"https://www.lexus.nl/modellen/rz/specifications"}}}}

{"reduxState":{"carConfigSettings":{"loadedStepUrls":{"highlights":"https://www.lexus.nl/modellen/rz/highlights","configure":"https://www.lexus.nl/modellen/rz/build","specs":"https://www.lexus.nl/modellen/rz/specifications"}}}}