Zijkant van een witte Lexus LC 500h

EXTRA AANDACHT VOOR UW LEXUS TIJDENS DEZE WINTER

LEXUS ELEMENTS CHECK

Dit is het moment voor uw wintercheck voor € 49,95

LEXUS WINTERMOMENTEN

Met de Lexus Wintermomenten gaat u ook in de winter voorbereid op weg. Plan een afspraak in bij uw Lexus dealer voor een Elements Check, winterbanden wissel of winterse accessoires.

 • LEXUS ELEMENTS CHECK

  De Lexus Elements Check is een check op maat voor uw Lexus. Tijdens de Lexus Elements Check wordt uw Lexus op alle belangrijke punten gecontroleerd, waaronder de ruitenwissers, verlichting, accu en banden. Ook vullen we de olie en de vloeistoffen bij. En mocht het nodig zijn om bepaalde onderdelen te vervangen, dan overleggen we dat uiteraard eerst met u. Zo is uw Lexus helemaal klaar voor de winter, voor slechts € 49,95 en nu i.c.m. een Hybrid Health Check voor slechts € 79,95

 • Lexus bamboo beker

  GRATIS LEXUS BAMBOO THERMOSKAN

  Er extra warmpjes bijzitten deze winter in uw Lexus ?! Plan dan nu een Lexus Elements Check in en ontvang nu tijdelijk een gratis Lexus Bamboo thermoskan*. Unieke buitenkant van 100% organisch bamboe en roestvrij stalen dop. De Lexus Bamboo thermoskan (350 ml) houdt uw warme dranken tot wel 5 uur warm en koude dranken tot 15 uur koud.

  * Zolang de voorraad strekt.

 • winterbanden Lexus

  WINTERBANDEN

  Het zou eigenlijk beter zijn om winterbanden te omschrijven als 'koud-weer banden'. Er bestaat namelijk een groot verschil tussen de prestaties van banden bij verandering van temperatuur.

  Zomerbanden zijn soepel en bieden goede grip bij temperaturen boven 7°C. Zodra de temperatuur daalt, wordt de samenstelling waarvan de banden is gemaakt harder. Gevolg: de banden verliezen hun grip. De samenstelling van een winterband blijft daarentegen soepel bij temperaturen lager dan 7°C. Mede door toepassing van een ander profiel bieden deze banden goede grip op een koude, natte en ijzige ondergrond. Het moment om winterbanden te monteren is afhankelijk van de regio waar u woont. De meeste mensen wisselen hun banden in oktober of november, wanneer de temperatuur vaak onder 7°C komt. In sommige EU-landen zijn winterbanden zelfs verplicht. Kom gerust langs bij de Lexus dealer of bekijk hier de brochure

 • Achterkant van een grijze Lexus RX 450h

  WINTERACCESSOIRES

  Geniet deze winter van een extra rijk uitgeruste Lexus met onze luxe accessoires. Zo is het onder andere mogelijk om uw Lexus te voorzien van laadvloerbescherming, een nieuwe mattenset, dakkoffer of een bagagenet, waardoor uw bagage altijd op zijn plek blijft. Maak uw winter ook compleet. Kom gerust eens langs bij de Lexus dealer om de accessoires voor uw Lexus te ontdekken.

 • KLANTTEVREDENHEID

  9,2/10
  Gemiddelde score Lexus dealers (TNS NIPO)

  Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland.