Lexus UX

SPECIAAL VOOR LINDA.

LEXUS UX HYBRID

De gloednieuwe UX hybrid is dè urban crossover van nu. De hybride aandrijving met standaard automaat zorgt voor een laag brandstofverbruik en een ontspannen rijervaring.. De UX hybrid is verkrijgbaar vanaf € 44.495,- en lease v.a. € 499,- p/mnd* en wordt geleverd met 5 jaar garantie en Red Carpet Treatment.

HYBRIDE CROSSOVER

Bij een hybride Lexus laadt de hybride accu zichzelf op tijdens het rijden, maar ook wanneer je afremt. Een zelfopladende hybride Lexus combineert een benzine- met een elektromotor waardoor je milieubewust en zuinig rijdt waarbij comfort en gebruiksgemak voorop staan. Geen stekkers. Geen diesel. Geen compromis.

 • Lexus UX

  LINDA ACTIE

  Om de voordelen van de zelfopladende hybride UX hybrid zelf te ervaren, nodigen we je graag uit voor een proefrit bij een van onze Lexus vestigingen. En als je vòòr 11 oktober 2019 een proefrit in de nieuwe UX boekt maak je hiermee kans* op de hoofdprijs: een Lexus sushi sterrenlunch bij Restaurant Yamazato (Okura hotel Amsterdam) voor 4 personen! Inclusief de Urban Art Tour en inclusief chauffeur! Schrijf je hieronder snel in voor een proefrit of voor de unieke Urban Art Tour om kans te maken.

 • Lexus UX

  URBAN ART TOUR

  Een hele bijzondere proefrit ervaren? Kom dan naar Lexus Amsterdam voor een wel heel bijzondere proefrit: de Urban Art Tour

  Tijdens de Urban Art Tour ligt de focus volledig op de kunst van het opvallen. Ontdek het uitgesproken design van de Lexus UX en zeven andere gedurfde creaties zoals pakkende streetart, verrassende beelden en bijzondere architectuur tijdens de meest opvallende proefrit door Amsterdam. Deze unieke interactieve audiotour duurt een uur en dankzij GPS-navigatie krijgt u de maximale rijbeleving in de Lexus UX.

MEER WETEN OVER DE UX 250h?

Wilt u naast het uitgesproken design meer weten over de Lexus UX? Het lage zwaartepunt, de hoge zitpositie, het dynamische karakter; ontdek alles over de zelfopladende Urban Crossover.

    UX 250h zwart vooraanzicht