Copy of Betaalplan

VOOR DE ZAKELIJKE RIJDER

TOT 3 JAAR FINANCIEREN TEGEN 0% RENTE

Bij Lexus profiteert u nu tot wel 3 jaar lang van financieren tegen 0,0%* rente bij aanschaf van een nieuwe Lexus ES 300h.

DE VOORDELEN VAN HET

SPREIDEN VAN UW INVESTERINGEN.

Bent u toe aan een nieuwe auto, maar vindt u het in deze tijd lastig om in één keer een grote uitgave te doen? Uitstel van een aankoop kan zorgen voor oplopende kosten aan uw huidige auto, waardoor de aanschaf van een nieuwe auto wellicht voordeliger is. Lexus denkt, juist in deze tijd, graag met u mee. Daarom introduceren we bovenop de standaard 5 jaar garantie van Lexus nu ook tijdelijk 5 jaar gratis onderhoud én een rentepercentage van 0,0% voor een nieuwe Lexus ES 300h. Op deze manier behoudt u uw middelen voor andere noodzakelijke investeringen én kunt u toch genieten van alle luxe en comfort van deze allesbehalve standaard uitgeruste Lexus. Vraag uw Lexus dealer naar meer informatie.

 • ALLES BEHALVE STANDAARD

  De Lexus ES 300h is niet alleen allesbehalve standaard uitgerust, met meer dan 100 features. De ES 300h is een van de ruimste en stilste in zijn segment, waarmee u geniet van al het comfort en luxe van Lexus. Bekijk de complete standaard uitrusting in de allesbehalve standaard brochure van maar liefst 236 pagina’s of bekijk de Lexus ES 300h uit alle hoeken in de galerij hiernaast.

 • 10 Lexussen in een cirkel

  LEXUS FINANCIAL LEASE

  Wilt u als zakelijk ondernemer investeren in een auto of wagenpark? Met Lexus Financial Lease spreidt u de investeringskosten en behoudt u uw financiële middelen voor andere doeleinden. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent en bent u direct economisch eigenaar. Met het uitzonderlijke rentepercentage van 0,0%* wordt de aanschaf van de Lexus ES 300h wel heel aantrekkelijk . Bent u benieuwd naar wat we voor u of uw zaak kunnen betekenen? Laat uw gegevens achter en vertellen u graag persoonlijk en geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden voor u zijn.

 • 10 Lexussen in een cirkel

  ALLES IN EIGEN HAND

  De Lexus die u koopt met een Lexus Financial Lease, staat na aflevering tot uw beschikking. Als economisch eigenaar regelt u zelf belasting, verzekering en alle andere operationele zaken. Zodra u alle termijnen voldaan heeft, bent u ook juridisch eigenaar van uw Lexus wat inhoudt dat de auto dan helemaal van u is.

  Voordelen Lexus Financial Lease

  • Directe beschikking over uw Lexus
  • De investering in uw Lexus gespreid delen
  • Overzichtelijke financiering dankzij vaste componenten
  • Behoud van middelen voor uw bedrijfsvoering
  • Lexus wordt na het voldoen van de laatste termijn volledig eigendom

 • Witte lexus UX

  NU TIJDELIJK MET 5 JAAR GRATIS ONDERHOUD

  De toewijding van Lexus merkt u in alles. Daarnaast is Lexus door de Consumentenbond uitgeroepen tot meest betrouwbare automerk van 2020. Om dat te onderstrepen profiteert u niet alleen van een uitzonderlijk rente percentage van 0,0%* en standaard 5 jaar garantie, maar nu ook tijdelijk van 5 jaar gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Lexus ES 300h. Ook dat zijn de voordelen van Lexus.

 • * * Deze financial lease wordt u aangeboden door Lexus Financial Services - Dit tijdelijke aanbod is geldig t/m 31 augustus 2021 en is van toepassing op een nieuwe Lexus ES 300h – Zolang de voorraad strekt – Geldig bij een looptijd van 12 t/m 36 maanden – Het actietarief van 0,0% kent een minimum kredietbedrag van € 2.500,- - Onder voorbehoud van kredietacceptatie – Wijzigingen en typefouten voorbehouden – info@lexusfs.nl

  Voor meer informatie over onze producten of diensten kunt u contact opnemen met uw Lexus dealer of Lexus Financial Services. Wij helpen u graag verder. U kunt Lexus Financial Services bereiken via zakelijk@lexusfs.nl of telefonisch via 0347 – 367 840. Ma t/m vrij: 08.30 uur – 17.30 uur. Of neem contact op met uw dealer.


  Bekijk de dienstwijzer
  Financial Lease Voorwaarden Voorwaarden 5 jaar gratis onderhoud