2019 lexus ct 200h sport hero

OPLADEN ZONDER STEKKER.

LEXUS CT 200h

Gemaakt voor het leven in de stad. Zonder stekker, zonder diesel, zonder compromis.

DEMAND MORE, DEMAND LEXUS

Eis meer van uw auto. Lexus doet dat namelijk ook. Perfect afgewerkte lederen bekleding, generfd houtfineer en diepglanzende lak. Dat zijn een aantal grensverleggende elementen die onze vernieuwde vijfdeurs hatchback zo speciaal maken. Uitzonderlijk rijcomfort, efficiënte hybride prestaties en de geruisloze Electric Vehicle modus maken de ervaring compleet.

Streven naar het hoogst haalbare, dat is de drive van Lexus. Dit heeft als resultaat dat u uw auto niet meer hoeft op te laden met een stekker. De CT 200h laadt zich op terwijl u rijdt. Ervaar dit zelf tijdens een uitgebreide proefrit van 48 uur.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer
 • 
 

 
  De zijkant van een blauwe Lexus CT 200h
  • Lexus Hybrid Drive

   Dankzij onze revolutionaire Lexus Hybrid Drive technologie bundelt de Lexus CT 200h de kracht van een benzinemotor en een elektromotor. Dit resulteert in een uitzonderlijk en dynamisch rijcomfort, gecombineerd met minder emissies en een lager brandstofverbruik. De CT 200h laadt zichzelf op tijdens het rijden en hoeft nooit te worden opgeladen via een stekker. De Lexus CT 200h is hierdoor altijd klaar voor vertrek.

  • Krachtig, vernieuwd design

   Val op in de stad met de herkenbare grille, LED koplampen en de dynamisch gevormde achterzijde van de CT 200h. Stem het design af op uw persoonlijke smaak en kies uit sprankelende nieuwe kleuren en two-tone kleurcombinaties voor het interieur.

  • Een Omotenashi welkom

   Van sequentiële sfeerverlichting die u subtiel begroet tot persoonlijke instellingen voor het interieur. De CT 200h heet u bij het instappen welkom volgens de Japanse 'Omotenashi' traditie. Subliem vakmanschap en een interieur waarin u zich direct thuisvoelt.

  • Takumi vakmanschap

   De productie van de CT 200h wordt aangestuurd door onze Takumi ambachtslieden, die ervoor zorgen dat elke CT 200h aan onze uitzonderlijke kwaliteitseisen voldoet. Zij hebben een ervaring van meerdere decennia en zetten hun talent in voor een nauwkeurige, perfecte afwerking.

  • Lexus Safety System +

   De actieve veiligheidssystemen van de CT 200h zijn slim en maken het rijden gemakkelijker. U beschikt over een Pre-Collision System met Pedestrian Detection; Lane Keeping Assist; Automatic High Beam voor beter zicht in het donker; Road Sign Assist en Adaptive Cruise Control.

   Lees meer over het Lexus Safety System +

  • F SPORT Line

   Op zoek naar een sportiever design? De CT 200h F SPORT Line is uitgerust met een nog krachtiger vormgegeven grille en 17" lichtmetalen F SPORT velgen, gecombineerd met nog een aantal andere stijlaccenten. Een dynamische uitstraling die is geïnspireerd op onze meest opwindende high-performance modellen.

WAAROM KIEZEN VOOR DE CT 200h?

KIES UW FAVORIETE KLEUR

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de CT of stel de CT uitgebreid samen in onze carconfigurator

Klik om te draaien

CT 200h Business Line / Black

DE ULTIEME PROEFRIT

Als enige in het compacte premiumsegment wordt de CT 200h aangedreven door 's werelds meest geavanceerde en zelfopladende hybride technologie; een subliem evenwicht van kwaliteit, ambachtelijk comfort en een unieke brandstofefficiency, dit alles verenigd in een vijfdeurs hatchback.

Zo heeft de CT 200h meer te bieden dan u in een gewone proefrit kunt ontdekken. Wij bieden u daarom standaard de mogelijkheid om de CT 200h maar liefst 48 uur te ervaren. Beleef hem zelf tijdens deze ultieme proefrit.

 • BELEEF DE CT 200h

  Het hierboven afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.

ANDERE MODELLEN