2019 lexus ct 200h sport hero

ERVAAR DE LUXE VAN DE

LEXUS CT 200h

Gemaakt voor het leven in de stad. Zonder stekker, zonder diesel, zonder compromis.

MAAK KENNIS MET DE CT 200H

De vijfdeurs Lexus CT 200h is compact, maar voelt niet zo aan. Het is een van de schoonste hybrides die we ooit bouwden. Zijn soepele prestaties en lage CO2-emissies worden gecombineerd met vooruitstrevende technologie en het veelgeprezen comfort van Lexus.

Ondanks dat de CT200h niet meer wordt geproduceerd, kunt ook u blijven genieten van deze rijk uitgeruste Lexus als occasion met een hybride aandrijflijn die zichzelf oplaadt.

OVERTREF UW VERWACHTINGEN, NIET UW BUDGET

De Lexus CT wordt niet meer geproduceerd, maar is nog wel te verkrijgen als occasion. De topmodellen herkent u aan het Lexus Select label, waarmee u net als bij nieuwe modellen kan genieten van de service die u van Lexus mag verwachten. Elke Lexus Select Occasion wordt grondig door een gekwalificeerde Lexus-monteur geïnspecteerd en voorzien van 24-maanden Lexus Select garantie.

Overtref uw verwachtingen, niet uw budget. Bekijk alle beschikbare modellen en de voordelen van Lexus Select. Alle getoonde prijzen zijn prijzen-rijklaar, dus inclusief afleverkosten en Lexus Select 24-maanden garantie.

ZELFOPLADENDE HYBRIDE

Als enige in het compacte premiumsegment wordt de CT 200h aangedreven door 's werelds meest geavanceerde en zelfopladende hybride technologie; een subliem evenwicht van kwaliteit, ambachtelijk comfort en een unieke brandstofefficiency, dit alles verenigd in een vijfdeurs hatchback.

  • BELEEF DE CT 200h

    Het hierboven afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.

ZOEK EEN LEXUS DEALER

ANDERE MODELLEN