Zijkant van een blauwe Lexus CT 200h

ELEKTRISCH ZONDER STEKKER

LEXUS CT 200h

Eist u meer dynamiek en rijplezier? Ontdek de dynamische vijfdeurs luxe hybride die gemaakt is voor het leven in de stad.

DEMAND MORE, DEMAND LEXUS

Eis meer van uw auto. Lexus doet dat namelijk ook. Perfect afgewerkte lederen bekleding, generfd houtfineer en diepglanzende lak. Dat zijn een aantal grensverleggende elementen die onze vernieuwde vijfdeurs hatchback zo speciaal maken. Uitzonderlijk rijcomfort, efficiënte hybride prestaties en de geruisloze Electric Vehicle modus maken de ervaring compleet.

Streven naar het hoogst haalbare, dat is de drive van Lexus. Dit heeft als resultaat dat u uw auto niet meer hoeft op te laden met een stekker. De CT 200h laadt zich op terwijl u rijdt.

 • De zijkant van een blauwe Lexus CT 200h
  • Lexus Hybrid Drive

   Dankzij onze revolutionaire Lexus Hybrid Drive technologie bundelt de Lexus CT 200h de kracht van een benzinemotor en een elektromotor. Dit resulteert in een uitzonderlijk en dynamisch rijcomfort, gecombineerd met minder emissies en een lager brandstofverbruik. De CT 200h laadt zichzelf op tijdens het rijden en hoeft nooit te worden opgeladen via een stekker. De Lexus CT 200h is hierdoor altijd klaar voor vertrek.

  • Krachtig, vernieuwd design

   Val op in de stad met de herkenbare grille, LED koplampen en de dynamisch gevormde achterzijde van de CT 200h. Stem het design af op uw persoonlijke smaak en kies uit sprankelende nieuwe kleuren en two-tone kleurcombinaties voor het interieur.

  • Een Omotenashi welkom

   Van sequentiële sfeerverlichting die u subtiel begroet tot persoonlijke instellingen voor het interieur. De CT 200h heet u bij het instappen welkom volgens de Japanse 'Omotenashi' traditie. Subliem vakmanschap en een interieur waarin u zich direct thuisvoelt.

  • Takumi vakmanschap

   De productie van de CT 200h wordt aangestuurd door onze Takumi ambachtslieden, die ervoor zorgen dat elke CT 200h aan onze uitzonderlijke kwaliteitseisen voldoet. Zij hebben een ervaring van meerdere decennia en zetten hun talent in voor een nauwkeurige, perfecte afwerking.

  • Lexus Safety System +

   De actieve veiligheidssystemen van de CT 200h zijn slim en maken het rijden gemakkelijker. U beschikt over een Pre-Collision System met Pedestrian Detection; Lane Keeping Assist; Automatic High Beam voor beter zicht in het donker; Road Sign Assist en Adaptive Cruise Control.

   Lees meer over het Lexus Safety System +

  • F SPORT Line

   Op zoek naar een sportiever design? De CT 200h F SPORT Line is uitgerust met een nog krachtiger vormgegeven grille en 17" lichtmetalen F SPORT velgen, gecombineerd met nog een aantal andere stijlaccenten. Een dynamische uitstraling die is geïnspireerd op onze meest opwindende high-performance modellen.

BELEEF DE CT 200h 48 UUR LANG

Als enige in het compacte premiumsegment wordt de CT 200h aangedreven door 's werelds meest geavanceerde en zelfopladende hybride technologie; een subliem evenwicht van kwaliteit, ambachtelijk comfort en een unieke brandstofefficiency, dit alles verenigd in een vijfdeurs hatchback. Zo heeft de CT 200h meer te bieden dan u in een standaard proefrit kunt ontdekken. Plan daarom de Lexus 48 Hour Test Drive. Dit is onze ultieme proefrit waarin u in alle rust de CT 200h kunt ervaren.

 • BELEEF DE CT 200h

  De hierboven getoonde content kan afwijken van de werkelijkheid.

Next steps

ANDERE MODELLEN