DE NX DESIGNFILOSOFIE

De nieuwe Lexus NX markeert het begin van een belangrijke evolutie voor het uiterlijk van onze auto's, die tegelijkertijd trouw blijven aan de merkfilosofie van Lexus om vooruitstrevend design en technologie te koppelen aan finesse. Hoewel het avantgardistische imago van de oorspronkelijke NX volledig intact blijft, is het design verder aangescherpt om een meer volwassen en verfijnde indruk te maken. De dynamische proporties van de auto versterken de emotie, terwijl zijn functionele schoonheid garant staat voor een opvallend uiterlijk en tegelijkertijd de Lexus Driving Signature versterkt, met een combinatie van luxueus comfort, een lichtvoetig weggedrag en een dynamische gas- en remrespons.

 • DE NX DESIGNFILOSOFIE

  ZELFVERZEKERD DESIGN

  De nieuwe NX roept al bij de eerste kennismaking een gevoel van opwinding op. De grille is strakker en compacter en benadrukt de dynamiek van de auto. Voor het raster van de grille werden slanke, U-vormige componenten ontwikkeld. Fraaie L-vormige LED dagrijverlichting worden gecombineerd met een enkele Bi-Beam LED lichtunit, voor een scherpgesneden, doelmatige uitstraling. Opvallende, 4-dubbele LED koplampen met drie reflectors zijn voorzien van een zwarte omlijsting, die het front tot een onderscheidend geheel maakt.

 • DE NX DESIGNFILOSOFIE

  OPVALLEND DESIGN

  Het design van de uit één stuk bestaande achterlichtunit is niet alleen opvallend, maar verbetert ook de aerodynamische eigenschappen. Geïntegreerde luchtgeleiders verminderen wisselingen in luchtdruk, wat de stabiliteit tijdens het rijden bevordert. Een rond de achterzijde lopende skirt maakt de achterbumper optisch dieper, waarmee de gehele achterzijde een dynamischer, sportievere aanblik krijgt.

 • DE NX DESIGNFILOSOFIE

  DAPPER DESIGN

  Contrasterende elementen worden gecombineerd tot een design dat uit elke hoek een andere aanblik geeft. Strakke karakterlijnen en een gestrekte motorkap geven de nieuwe NX een zelfverzekerde uitstraling, passend bij zijn exclusieve merkidentiteit. U voelt de luxe en het potentieel van de auto met zijn opvallende voorkomen, of hij nu rijdt of geparkeerd staat.

 • DE NX DESIGNFILOSOFIE

  VERBONDEN MET DE WEG

  De robuuste wielkasten bieden plaats aan grotere wielen - tot een diameter van 20". De afwerking in donker chroom en een high-performance 10-spaaks design geven de auto een moderne urban look.

    2021 lexus 800b tease subscribe banner

BELEEF ELK MOMENT MEER

MELD U AAN VOOR DE NIEUWBRIEF OVER DE NIEUWE LEXUS NX

BELEEF ELK MOMENT MEER

BELEEF DE NIEUWE NX

Bekijkt u zelf de compleet nieuwe Lexus NX, met onze unieke experience waarin u zelf de reis kiest die u het meest aanspreekt.