2021 lexus nx technology hero

DE NIEUWE LEXUS NX

TECHNOLOGIE DIE VOOR U WERKT

Van de 'Hé Lexus' spraakassistent die aanvoelt alsof u daadwerkelijk een conversatie voert, tot het beste touchscreen in zijn klasse; de nieuwe Lexus NX zit vol geavanceerde, mensgerichte technologie. Deze draagt bij aan een rijbeleving die u met niets kunt vergelijken. Dat is ook te danken aan een nieuw ontwikkeld multimediaplatform dat alles heeft voor snelle en gebruiksvriendelijke connectiviteit onderweg.

GEBRUIKSGEMAK VAN DE NIEUWSTE GENERATIE

Met het nieuwe platform voor de NX introduceert Lexus tevens Smart Services, waaronder geavanceerde cloud-navigatie via de communicatiemodule van de auto. Hiermee ontvangt u realtime informatie over uw rit en actuele verkeersinformatie, zonder dat u daarvoor gebruik hoeft te maken van de databundel voor uw smartphone. Een vierjarig data-abonnement is inbegrepen bij de prijs van de auto. Het systeem werkt even soepel en eenvoudig als een tablet.

    Parallax Image 1 Media Display

TECHNOLOGIE DIE VOOR U WERKT

EXTRA GROOT MEDIA DISPLAY

Het standaard Lexus Link Connect beschikt over een 9,8” display met een ontspiegeld touchscreen en knoppen om de meestgebruikte functies gemakkelijk te bedienen. Het Lexus Link Pro systeem heeft een nieuw 14” display, het grootste in dit segment. Het High Definition scherm blijft onder alle lichtomstandigheden even helder en duidelijk afleesbaar. De gebruikte processor is 3,6 keer sneller dan het systeem in de uitgaande generatie van de NX. Het touchscreen is optimaal bereikbaar en biedt de mogelijkheid om twee informatiebronnen tegelijkertijd weer te geven, zodat u bijvoorbeeld informatie van het navigatiesysteem kunt zien, naast instellingen voor audio en climate control.

    Parallax Image 2 Lexus Link

TECHNOLOGIE DIE VOOR U WERKT

LEXUS LINK APP

Via de Lexus Link app kunt u beschikken over een breder aanbod van connected services. Deze nieuwe mogelijkheden voor moderne connectiviteit sluiten aan bij onze unieke ‘Omotenashi’ service. Slimme functies helpen u bijvoorbeeld het dichtstbijzijnde laadpunt te vinden, een parkeerplaats te zoeken, uw auto op afstand te vergrendelen of ontgrendelen, de temperatuur in het interieur voor vertrek in te stellen en zelfs uw rijstijl te verbeteren.

    Parallax Image 3 Stay Updated

TECHNOLOGIE DIE VOOR U WERKT

BLIJF OP DE HOOGTE

De nieuwe Lexus NX is meer connected dan ooit. Zo beschikt u met cloud-navigatie over een primeur van Lexus. Daarnaast is de NX uitgerust met een multimedia systeem van de nieuwste generatie, dat sneller en gebruiksvriendelijker is. En met Over The Air (OTA) updates kunt u altijd beschikken over de nieuwste connected functies.

    Parallax Image 4 Eyes on the Road

TECHNOLOGIE DIE VOOR U WERKT

OGEN OP DE WEG

Belangrijke informatie kunt u in kleur op de voorruit projecteren. Via het 10" grote Head-up display kunt u onder meer route-aanwijzingen van het navigatiesysteem bekijken, maar ook veiligheidsfuncties, informatie over de auto en instellingen van het audiosysteem. En dit alles zonder uw ogen van de weg te halen. In het instrumentarium is bovendien een 7" TFT kleurendisplay geïntegreerd, waar u belangrijke gegevens kunt zien, zoals veiligheidswaarschuwingen en aanwijzingen van het navigatiesysteem.

    Parallax Image 5 Voice Control

TECHNOLOGIE DIE VOOR U WERKT

SPRAAKBEDIENING

Handsfree bediening is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dat is te danken aan het nieuwe multimedia systeem van de NX, met een handige 'He Lexus' spraakassistent. Een combinatie van kunstmatige intelligentie en cloud-diensten voorkomt dat u voortdurend knoppen moet bedienen, terwijl u probeert zich te concentreren op de weg. Het nieuw ontwikkelde systeem begrijpt gesproken taal en de betekenis van uitspraken als 'Ik heb honger' of 'Ik heb het koud'. Zonder dat u uw handen daarvoor van het stuur hoeft te halen, bedient u via de Lexus spraakassistent op meer dan honderd verschillende manieren functies als telefoon, navigatie, audio en voertuiginstellingen.

BELEEF ELK MOMENT MEER

MELD U AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF OVER DE NIEUWE NX

    Parallax Image 1 Charging Schedule

TECHNOLOGIE DIE VOOR U WERKT

LAADSCHEMA

Als eigenaar van de NX 450h+ Plug-in Hybrid kunt u gebruikmaken van de Lexus Link app om het laadproces in de gaten te houden, of uw laadsessies te plannen en in te stellen. Ideaal om uw auto op te laden wanneer de energieprijzen op hun laagst zijn.

    Parallax Image 2 Full Battery

TECHNOLOGIE DIE VOOR U WERKT

VOLLE BATTERIJ

De draadloze oplader voor uw smartphone is 50% sneller dan voorheen. Ook kunt u via Apple CarPlay draadloos uw smartphoe integreren. Beschikt u over een Android toestel, dan is er een aansluiting met een kabel beschikbaar.

    Parallax Image 3 Remote Simplicity

TECHNOLOGIE DIE VOOR U WERKT

GEMAK OP AFSTAND

Via de Lexus Link app kunt u met behulp van uw smartphone uw auto ontgrendelen en afsluiten. Ook kunt u op afstand de temperatuur in het interieur regelen, zodat het interieur voor vertrek al koel of juist opgewarmd is. Deze functie is standaard voor alle uitvoeringen van de nieuwe NX.