2019 lexus rx hero

LUXE SUV

LEXUS RX 450h

De nieuwste generatie van de RX stelt een nieuwe norm als SUV van Lexus, met ongeëvenaarde luxe en het meest plezierige rijgedrag tot nu toe.

MAAK KENNIS MET DE RX

Deze luxueuze SUV heeft uitzonderlijke rijeigenschappen, passend bij zijn design dat hoogstaand comfort uitstraalt. De RX 450h is uitgerust met een zelfopladende hybride aandrijflijn en is ook leverbaar in een extra sportieve F SPORT uitvoering.

In het interieur beschikt u over de meest geavanceerde technologieën die alle moderne vormen van connectiviteit ondersteunen. Ondertussen verkeert u in de geruststellende wetenschap dat u en uw passagiers worden beschermd door het nieuwste Lexus Safety System +.

 •     Lexus

  ONTDEK DE VOORDELEN VAN LEXUS

  NU TIJDELIJK MET 5 JAAR GRATIS ONDERHOUD

  De toewijding van Lexus merkt u in alles. Zo kunt u tot wel 10 jaar garantie ontvangen en nu ook tijdelijk profiteren van 5 jaar gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Lexus. Ervaar deze en vele andere voordelen van Lexus.

 • Bereken uw inruilwaarde in 2 stappen

  Wat kunt u verwachten?

  Direct uw inruilwaarde
  100% vrijblijvend
  Vanuit officiële Lexus dealer

BEKIJK BESCHIKBARE KLEUREN

Experimenteer met diverse lakkleuren voor de RX of stel de RX uitgebreid samen in onze car configurator

Getoond model kan afwijken van het Nederlandse leveringsprogramma

BLACK (212)

ZWART LEDER NEWPORT

met aluminium decoratie panelen (F SPORT)

STEL UW RX SAMEN

LEXUS ZELFOPLADENDE HYBRIDE

DE HYBRIDE DIE NAAR MARS REED

Dankzij de betrouwbaarste hybride technologie ter wereld hebben 1,5 miljoen Lexus-rijders gezamenlijk een afstand afgelegd die vergelijkbaar is met een retourtje Mars. En dat meer dan 1.000 keer. Dit is de hybride die naar Mars reed.

RUIMTE EN LUXE

De nieuwste generatie van de RX stelt een nieuwe norm als SUV van Lexus en biedt meer rijplezier dan ooit. De nieuwe RX werd onder meer bekroond met de Auto Express Driver Power Award en onderscheidt zich met hoogstaande luxe en een ruim, perfect afgewerkt interieur met optimale geluidsisolatie.

VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

De vijfde generatie van de allereerste premium SUV krijgt overal de blikken op zich gericht. De RX rekent af met bestaande opvattingen van wat een SUV zou moeten zijn. Van binnen en van buiten. Na het instappen ziet u direct het vakmanschap en de kwaliteit, het oog voor detail en de vooruitstrevende veiligheidstechnologie.

BELEEF DE RX

Het hierboven afgebeelde model is niet representatief voor de volledige range.

    Connect to the future 1920x1080 hero picture

EIGENAREN

MAAK VERBINDING MET DE TOEKOMST

Transformeer uw Lexus in een Connected voertuig. De LexusLink mobiele apps bieden u een scala aan diensten waarmee u inzicht krijgt in de status en locatie van de auto, uw rijstijl en navigatiehulp naar uw bestemming. Ook nadat u uw Lexus heeft verlaten.

    global hero suv range desktop

LEXUS SUV RANGE

DE LEXUS SUV RANGE

Onderscheidend design, hoogstaande luxe en ongeëvenaard vakmanschap zijn gemeenschappelijke kenmerken van de Lexus SUV range. Dankzij onze revolutionaire zelfopladende hybride technologie en het Lexus Safety System + is een SUV van Lexus ontworpen om emissies te verlagen en het verkeer veiliger te maken.

ZOEK EEN LEXUS DEALER

ANDERE MODELLEN