Showroom van Lexus Amsterdam

LEXUS AMSTERDAM

OVER ONS

Bij Lexus Amsterdam streven we naar de hoogste vorm van gastheerschap, oftewel ‘Omotenashi’. Dit ziet u onder meer terug in de luxe faciliteiten en verregaande aandacht voor uw persoonlijke wensen.

 •     Showroom van Lexus Amsterdam

  SHOWROOM

  In onze showroom kunt u de nieuwste Lexus modellen én onze selectie premium occasions ontdekken. Onze verkoopadviseurs informeren u graag over de specifieke eigenschappen per model, zoals verbruik en actieradius. En desgewenst, rijden ze met u mee tijdens een proefrit.

 •     Showroom van Lexus Amsterdam

  LOUNGE

  Lexus Amsterdam beschikt over een sfeervolle lounge waar u bijvoorbeeld tijdens een kleine servicebeurt even kunt ontspannen en opladen. Liever werken terwijl u wacht? Dat kan aan onze comfortabele bureaus of in onze moderne vergaderruimte. Tijdens uw bezoek zorgen wij er uiteraard voor dat het u aan niets ontbreekt.

 •     Unieke service

  UNIEKE SERVICE

  Haal- en brengservice, vervangend vervoer, uw eigen servicemonteur. Allemaal zorgeloze zekerheden van onze Red Carpet Treatment. Net als de grondige reiniging van het interieur en exterieur na elke onderhoudsbeurt.

 •     Unieke service

  SCHIPHOL SERVICE VALET PARKING

  Lexus Amsterdam biedt exclusief aan haar klanten de mogelijkheid om, wanneer zij op zakenreis of met vakantie gaan, hun Lexus op Schiphol voor de vertrekhal te parkeren en de sleutels bij de balie op Schiphol achter te laten. Tijdens het verblijf in het buitenland kunnen wij, indien u dat wenst, ervoor zorgen dat uw auto volledig wordt gereinigd of zelfs een onderhoudsbeurt krijgt. Natuurlijk staat uw Lexus op de dag van uw retourvlucht voor de vertrekhal geparkeerd.
  Het is mogelijk om tot uiterlijk twee werkdagen voor uw vertrek Valet parking bij ons reserveren. Wij hebben namelijk tijdig een aantal gegevens van u nodig om Valet parking voor u mogelijk te maken.
  Wilt u meer weten over deze service en wat het kost? Onze serviceadviseurs informeren u graag. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 020 – 599 6400.

 •     Showroom van Lexus Amsterdam

  DUURZAAM BEZIG

  Met het volledig hybride modellenprogramma draagt Lexus bij aan lagere emissies, zonder dat het ten koste gaat van prestaties en rijcomfort. Daarnaast behalen we al jaren onze Erkend Duurzaam-certificaten en dragen we actief bij aan het hergebruik van materialen.

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

 • Lexus Amsterdam Tjeerd Roelofzen

  Tammo van der Vooren - Vestigingsmanager

  Aan de basis van Lexus ligt ‘Omotenashi’. Een term die voortkomt uit een eeuwenoude Japanse theeceremonie en die vrij vertaald ‘uitmuntende gastvrijheid’ betekent. Het staat voor; anticiperen op de klantbehoefte, oog voor detail en oprechte waardering. Vanuit die gedachte bouwt het merk zijn modellen en bedienen wij dag in, dag uit onze klanten.

 • Lexus Amsterdam Nancy Verkleij

  Nancy Verkleij - Hostess

  “Met een achtergrond in de zorg en een voorliefde voor auto’s voel ik me helemaal thuis bij een merk dat aandacht zo hoog in het vaandel heeft staan. Écht contact maken met mensen, zaken tot in de puntjes voor ze regelen en ervoor zorgen dat ze met een glimlach onze vestiging verlaten; daar word ik elke dag weer vrolijk van.”

 • Personeel 3

  Annemarie Markerink - Verkoopadviseur

  “Ik vind het een voorrecht om voor een merk te werken dat zaken als aandacht zo hoog in het vaandel heeft staan. Want door klanten onverdeelde aandacht te geven en de juiste vragen te stellen, kan ik ze helpen om van een goede keuze een perfecte keuze te maken. Die helpende hand wil ik elke dag zijn.”

 • Personeel 2

  Joost Prins - Verkoopadviseur

  “Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door auto’s en Lexus vormt in mijn ogen een klasse apart in kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Door de hoge restwaarde en lage onderhoudskosten behoort de ‘Total Cost of Ownership’ zelfs tot de laagste van Nederland. Klanten kiezen dus niet alleen voor exclusiviteit, maar ook voor zekerheid.”

 • Showroom van Lexus Amsterdam

  Team - Werkplaats

  In onze moderne werkplaats staat een deskundig team voor u klaar om uw Lexus in topconditie te houden. Bij het inplannen van een afspraak nemen we altijd uw agenda als uitgangspunt en kunt u rekenen op vervangend vervoer óf de Red Carpet Treatment.