1. Dealers
  2. Lexus Den Haag

LEXUS DEN HAAG

Benieuwd wat we bedoelen met ‘Experience Amazing’? Breng dan eens een bezoek aan Lexus Den Haag. Ontdek het oog voor detail in alle Lexus modellen, maar ook in onze hoogstaande klantenservice. Beiden zijn typisch Japans en simpelweg een klasse apart.
LEXUS DEN HAAG

OMOTENASHI

Bij Lexus Den Haag streven we naar de hoogste vorm van gastheerschap, oftewel ‘Omotenashi’. Dit ziet u onder meer terug in de luxe faciliteiten en verregaande aandacht voor uw persoonlijke wensen.

In onze showroom kunt u de nieuwste Lexus modellen én onze selectie premium occasions ontdekken. Onze verkoopadviseurs informeren u graag over de specifieke eigenschappen per model, zoals verbruik en actieradius. En desgewenst, rijden ze met u mee tijdens een proefrit.

"Afspraken worden nagekomen, service is uitstekend."

Lexus Den Haag wordt door haar klanten beoordeeld met gemiddeld een 9,2/10.

LEXUS DEN HAAG

Contactgegevens

LEXUS DEN HAAG
Donau 36
2491 BA Den Haag

Tel: (070) 3491818
E-mail: lexus.denhaag@louwman.nl

Manager klantenrelaties: Ruud Spoolder
E-mail: ruud.spoolder@louwman.nl

Statutaire naam: Louwman Den Haag B.V.
Statutaire zetel: Den Haag
KvK nummer: 270933233
BTW nummer: NL0047.37.003.B01

 

 

 

 

OPENINGSTIJDEN

Afdeling Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
Verkoop 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 09:00 - 17:00 -
Werkplaatsreceptie 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 07:45 - 17:30 08:00 - 18:00 - -
LEXUS DEN HAAG

LEXUS SELECT

Bij ons vindt u naast het aanbod van nieuwe modellen ook een uitgebreide selectie kwalitatief hoogwaardige occasions. Een groot deel daarvan heeft het 'Lexus Select' label.

Wanneer krijgt een Lexus occasion het label 'Lexus Select'?
Een Lexus Select occasion heeft maximaal 160.000 kilometer gereden en is niet ouder dan 6 jaar. Bovendien moet een Lexus Select voldoen aan een groot aantal criteria, waardoor we de hoge kwaliteit van deze modellen kunnen waarborgen.

LEXUS DEN HAAG

LEXUS SERVICE PLANNER

Uw Lexus is, bij onze vakkundige monteurs in goede handen. Voor groot of klein onderhoud, reparaties, een professionele poetsbeurt en voor de APK. Uiteraard gebruiken we hierbij originele Lexus onderdelen waar u 1 jaar garantie op heeft. De Lexus Service Planner is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. En u heeft direct inzicht in de adviesprijzen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.
 
De voordelen zijn:

  • Inzicht in de kosten
  • Overzicht van beschikbare data en tijden
  • Originele Lexus-onderdelen
  • 1 jaar garantie op onderhoud
  • Speciaal opgeleide servicemonteurs

OVER ONS

01

LOUNGE

Lexus Den Haag beschikt over een sfeervolle lounge waar u bijvoorbeeld tijdens een kleine servicebeurt even kunt ontspannen en opladen. Liever werken terwijl u wacht? Dat kan aan onze comfortabele bureaus of in onze moderne vergaderruimte. Tijdens uw bezoek zorgen wij er uiteraard voor dat het u aan niets ontbreekt.
02

UNIEKE SERVICE

Haal- en brengservice, vervangend vervoer, uw eigen servicemonteur. Allemaal zorgeloze zekerheden van onze Red Carpet Treatment. Net als de grondige reiniging van het interieur en exterieur na elke onderhoudsbeurt.
03

DUURZAAM BEZIG

Met het volledig hybride modellenprogramma draagt Lexus bij aan lagere emissies, zonder dat het ten koste gaat van prestaties en rijcomfort. Daarnaast behalen we al jaren onze Erkend Duurzaam-certificaten en dragen we actief bij aan het hergebruik van materialen.
LEXUS DEN HAAG

Ruud Spoolder – Sales manager

Bij Lexus Den Haag zijn we toonaangevend in klantbeleving. Met Omotenashi - perfecte en compromisloze gastvrijheid - onderscheiden we ons van andere merken. Dat moet echt in je zitten. Voor ons is het vanzelfsprekend om te onthouden hoe een klant de koffie drinkt. 

 

Hoewel er hier elke dag chauffeurs klaarstaan voor onze Red Carpet Treatment zijn er ook klanten die liever even langskomen voor een praatje met Willem, onze Service Coördinator. Laatst vertrouwde een klant me zelfs toe dat ze nooit voor een ander merk zou kiezen vanwege onze service. Dat zijn mooie complimenten.

  • Tot wel 10 jaar garantie op uw Lexus

    Lexus wordt jaar op jaar geroemd om zijn ultieme betrouwbaarheid. Om deze betrouwbaarheid extra te benadrukken biedt Lexus een garantie die oploopt tot uw Lexus 10 jaar is of 200.000km heeft gereden. U geniet ook na het aflopen van de fabrieksgarantie van deze extra garantie door uw onderhoud te laten uitvoeren door een erkende Lexus vestiging in Nederland. Niet alleen op nieuwe, maar ook gebruikte modellen. Hierdoor ervaart u ook lang na uw aankoop iedere dag onbezorgd rijplezier.