Showroom van Lexus Den Haag

LEXUS DEN HAAG

OVER ONS

Bij Lexus Den Haag streven we naar de hoogste vorm van gastheerschap, oftewel ‘Omotenashi’. Dit ziet u onder meer terug in de luxe faciliteiten en verregaande aandacht voor uw persoonlijke wensen.

 •     Showroom van Lexus Den Haag

  SHOWROOM

  In onze showroom kunt u de nieuwste Lexus modellen én onze selectie premium occasions ontdekken. Onze verkoopadviseurs informeren u graag over de specifieke eigenschappen per model, zoals verbruik en actieradius. En desgewenst, rijden ze met u mee tijdens een proefrit.

 •     Lexus Den Haag

  LOUNGE

  Lexus Den Haag beschikt over een sfeervolle lounge waar u bijvoorbeeld tijdens een kleine servicebeurt even kunt ontspannen en opladen. Liever werken terwijl u wacht? Dat kan aan onze comfortabele bureaus of in onze moderne vergaderruimte. Tijdens uw bezoek zorgen wij er uiteraard voor dat het u aan niets ontbreekt.

 •     Unieke service

  UNIEKE SERVICE

  Haal- en brengservice, vervangend vervoer, uw eigen servicemonteur. Allemaal zorgeloze zekerheden van onze Red Carpet Treatment. Net als de grondige reiniging van het interieur en exterieur na elke onderhoudsbeurt.

 •     Showroom van Lexus Amsterdam

  DUURZAAM BEZIG

  Met het volledig hybride modellenprogramma draagt Lexus bij aan lagere emissies, zonder dat het ten koste gaat van prestaties en rijcomfort. Daarnaast behalen we al jaren onze Erkend Duurzaam-certificaten en dragen we actief bij aan het hergebruik van materialen.

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Lexus Amersfoort personeel

Ruud Spoolder – Sales manager

Bij Lexus Den Haag zijn we toonaangevend in klantbeleving. Met Omotenashi - perfecte en compromisloze gastvrijheid - onderscheiden we ons van andere merken. Dat moet echt in je zitten. Voor ons is het vanzelfsprekend om te onthouden hoe een klant de koffie drinkt. Hoewel er hier elke dag chauffeurs klaarstaan voor onze Red Carpet Treatment zijn er ook klanten die liever even langskomen voor een praatje met Willem, onze Service Coördinator. Laatst vertrouwde een klant me zelfs toe dat ze nooit voor een ander merk zou kiezen vanwege onze service. Dat zijn mooie complimenten.