Afbeelding van het pand van Lexus Utrecht

WELKOM BIJ

LEXUS UTRECHT

LEXUS UTRECHT

Benieuwd wat we bedoelen met ‘Experience Amazing’? Breng dan een bezoek aan Lexus Utrecht, onze Lexus Experience Store. Aan deze centraal gelegen en uitstekend bereikbare locatie ervaart u de uitzonderlijke klantenservice van Lexus en biedt de grote showroom u de ruimte om kennis te maken met de nieuwste Lexus modellen. Ervaar het oog voor detail, onze heerlijke koffie in de lounge en de werkplaats die is ingericht met de modernste technieken waarmee we uw Lexus in topconditie kunnen houden.

9,3 GEMIDDELDE SCORE LEXUS UTRECHT (TNS NIPO)

Onze beoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland.

ACTIES

 •     Gratis onderhoud

  ONTDEK DE VOORDELEN VAN LEXUS

  NU TIJDELIJK MET 5 JAAR GRATIS ONDERHOUD

  De toewijding van Lexus merkt u in alles. Zo kunt u tot wel 10 jaar garantie ontvangen en nu ook tijdelijk profiteren van 5 jaar gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe Lexus. Ervaar deze en vele andere voordelen van Lexus.

 •     Witte lexus UX

  PRIVATE LEASE NU VANAF € 529,- P/M*

  ERVAAR DE LEXUS UX

  De geheel nieuwe Lexus UX heeft de looks van een SUV met de wendbaarheid en het compacte formaat van een crossover. Daarnaast geeft de hoge zitpositie u perfect zicht op de weg. Ervaar de Lexus UX nu al vanaf € 39.995,- of € 529,- per maand.

 •     Witte lexus UX

  ERVAAR DE LEXUS UX 300e

  100% ELEKTRISCH
  8% BIJTELLING

  De Lexus UX 300e tilt elektrisch rijden op naar het comfort van Lexus. Ook in 2021 kunt u nog profiteren van het gunstige 8% bijtelling tarief. Neem contact op met uw Lexus dealer voor meer informatie.