ONTDEK LEXUS

VAKMANSCHAP

Precisie. Toewijding. Ervaring. Onderdeel van het unieke vakmanschap dat zichtbaar is in elke Lexus.

DE PRECISIE VAN ONZE TAKUMI

Takumi is een eeuwenoude Japanse traditie van ambachtelijk vakmanschap. Het is de filosofie die de basis vormt voor ons gehele productieproces. Onze Takumi vakmensen hebben fijn ontwikkelde zintuigen en hebben zonder uitzondering jaren van training achter de rug. Ze streven in alles naar het beste resultaat en werken zo lang als nodig is om een uitzonderlijke auto en dito rijervaring te maken. Daarbij combineren ze traditionele technieken met moderne technologie.

 •     takumi hub masters

  VAKMANSCHAP

  TAKUMI MEESTERS

  Elke Takumi heeft minimaal 25 jaar ervaring binnen zijn vakgebied. Met hun enorme talent, kennis en intuïtie zijn ze van grote toegevoegde waarde in elke fase van het productieproces.

 •     Takumi Replacement 1920x1080 Hero

  VAKMANSCHAP

  TAKUMI TEST

  Takumi Meesters laten hun handigheid en vakmanschap zien door met hun niet-dominante hand binnen 90 seconden een origami kat te vouwen. Een symbolische test en een treffend bewijs van hun enorme talent.

 •     takumi hub flagship craft

  VAKMANSCHAP

  AFWERKING VAN EEN VLAGGENSCHIP

  Ons streven naar het allerbeste vakwerk komt tot uiting in elk aspect van de beroemde Lexus LS. Luxueuze materialen en afwerkingen versterken de rijervaring die volledig aansluit op de sensationele prestaties van de auto.

 •     takumi hub superior finish

  VAKMANSCHAP

  SUPERIEURE KWALITEIT

  Details maken een auto. Daarom vindt u in al onze modellen handgestikte lederen bekleding en unieke lakkleuren, terwijl intensieve controles ervoor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

 •     2018 lexus craftsmanship hero

  VAKMANSCHAP

  PIONIERSGEEST

  De kunst om een traditie van generatie op generatie over te dragen.

 •     2019 lexus takumi living hub banner

  VAKMANSCHAP

  TAKUMI LIVING

  Onze Takumi Masters zorgen ervoor dat er niets wordt gemaakt zoals een Lexus wordt gemaakt. Hun filosofie is dat ze nooit kiezen voor de gemakkelijke weg.