Lexus adaptive high beam

LEXUS SAFETY SYSTEM

ADAPTIVE HIGH-BEAM SYSTEM (AHS)

 • Automatic High Beam is doorontwikkeld naar Adaptive High Beam dat de wegsituatie leest en daarop reageert. Optimaal zicht wordt gegarandeerd zonder andere weggebruikers te hinderen, Adaptive High Beam zorgt voor ongekend comfort tijdens nachtelijke ritten.
 • 2018 lexus safety adaptive high beam 1

  LEXUS SAFETY SYSTEM + A

  ADAPTIVE HIGH-BEAM

  Adaptive High-Beam maakt intelligent gebruik van individuele LED's in elke koplamp die met het oog op een exacte lichtverdeling kunnen worden in- en uitgeschakeld. Dit systeem maakt gebruik van een camera boven in de auto die om verblinding te voorkomen licht van tegenliggers of voorliggers accuraat detecteert.

  Hierdoor beschikt de bestuurder over optimaal zicht in nachtverkeer, met uitzonderlijke verlichting voor rustigere rijomstandigheden, zonder voortdurend te hoeven wisselen tussen grootlicht en dimlicht.

 • 2018 lexus safety adaptive high beam 2

  LEXUS SAFETY SYSTEM + A

  TWEETRAPS ADAPTIVE HIGH-BEAM

  Het tweetraps Adaptive High-Beam System is een doorontwikkeling van het Adaptive High-Beam System dat garant staat voor optimale beheersing van de lichtbundel. De 24 LED's verdeeld over twee rijen in de koplampen worden met het oog op exacte spreiding van de lichtbundel onafhankelijk in- en uitgeschakeld, waardoor licht rond de voorligger wordt gedimd terwijl een verkeersbord boven die auto gewoon wordt verlicht.

Disclaimer: Leest u alstublieft de gebruiksaanwijzing van het veiligheidssysteem van Lexus en gebruikt u het nimmer ter vervanging van menselijke bediening. De bestuurder blijft altijd verantwoordelijk voor veilig weggedrag.