1. Elektrisch rijden
 2. Oplaadservice
Thuislaadoplossingen

Lexus oplaadservice

Opladen waar en wanneer het u uitkomt

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

Uw Lexus veilig en comfortabel opladen, waar en wanneer het u uitkomt. Daarvoor is Lexus Oplaadservice. Uw Lexus verkoopadviseur zal u hierin volledig ontzorgen, zoals u van Lexus gewend bent. Om u te kunnen voorzien van een uitgebreid netwerk van goede en betaalbare laadoplossingen, is Lexus Oplaadservice een samenwerking aangegaan met Vattenfall InCharge. Hierdoor kan Lexus Oplaadservice u een passende oplossing bieden, of u nu thuis, onderweg of zakelijk wilt laden.
OPLAADSERVICE

ONDERWEG OPLADEN

Met de Lexus Oplaadservice laadt u zorgeloos onderweg uw Lexus op. Met de Lexus laadpas en app heeft u toegang tot vrijwel alle 75.000 publieke laadpunten in Nederland en blijft het aantal laadpunten in de omringende landen ook continu groeien. Bovendien kunt u gebruikmaken van de diverse snelladers onderweg. In de app kunt u gemakkelijk zien waar een laadpunt is, met welk vermogen u kunt opladen én wat de kosten hiervan zijn. Deze kosten worden automatisch maandelijks doorbelast aan u of uw werkgever, zodat u hier verder geen omkijken naar heeft.Uw Lexus veilig en comfortabel opladen, waar en wanneer het u uitkomt. Daarvoor is Lexus Oplaadservice.
OPLAADSERVICE

THUIS OPLADEN

Heeft u de mogelijkheid om op uw eigen terrein een laadpunt te monteren? Lexus biedt u verschillende laadoplossingen, zodat er altijd een pakket bij zit dat bij uw persoonlijke woonsituatie past. U heeft hierin de keuze uit een oplaadpunt aan de wand of op een standvoet. Een monteur zal dit vervolgens bij u komen aansluiten, waarbij er altijd maximaal vermogen beschikbaar is om op te laden en tegelijkertijd overbelasting wordt voorkomen. Bovendien ontvangt u een garantieperiode van 5 jaar op het Lexus laadpunt en de installatie.

THUISLAADOPLOSSINGEN

Het Lexus laadpunt bevat een output van maximaal 22kW met Dynamic Load Balancing, wat ervoor zorgt dat er altijd maximaal vermogen beschikbaar is en overbelasting wordt voorkomen. Hierbij communiceert dit premium laadpunt met de slimme meter in uw woning en verdeelt op intelligente wijze het totale vermogen tussen de diverse stroomverbruikers. Hierdoor wordt er continu geoptimaliseerd, zodat u uw Lexus altijd zorgeloos, veilig en zo efficiënt mogelijk kunt opladen.


Het Lexus laadpunt wordt altijd vakkundig geïnstalleerd en getest. Voor een laadpunt thuis kunt u kiezen uit een wandmontage of een laadpunt op een standvoet. Afhankelijk van de afstand tussen uw meterkast en de locatie van de wandmontage of het laadpunt op een standvoet, kiest u het pakket dat het beste bij uw woonsituatie past.

WANDMONTAGE


WANDMONTAGE INCLUSIEF

 •  Standaard t/m 1 meter afstand tussen meterkast en laadpunt
 • Montage aan de wand
 • Alfen Eve Single laadpunt
 • Inclusief Lexus laadpas i.c.m. app
 • Inclusief installatie en evt. herbestrating
 • Standaard 5 jaar garantie

€ 2.290,- incl. BTW (€ 1.892,56 excl. BTW)

OPTIONEEL

 • Afstand tussen meterkast en laadpunt t/m 5 meter

€ 2.535,- incl. BTW (€ 2.095,04 excl. BTW)

STANDVOETMONTAGE


STANDVOETMONTAGE INCLUSIEF

 • Standaard t/m 10 meter afstand tussen meterkast en laadpunt
 • Montage op standvoet
 • Alfen Eve Single laadpunt
 • Inclusief Lexus laadpas i.c.m. app
 • Inclusief installatie en evt. herbestrating
 • Standaard 5 jaar garantie

€ 2.895,- incl. BTW (€ 2.392,56 excl. BTW)

OPTIONEEL

 • Afstand tussen meterkast en laadpunt t/m 15 meter

€ 3.140,- incl. BTW (€ 2.595,04 excl. BTW)

Daarnaast betaalt u slechts € 8,22 (excl. BTW) per maand voor het ‘hosting & beheer’ abonnement. Zo geniet u van een complete service en heeft u verder geen omkijken naar uw Lexus oplaadpunt.

COMPLETE SERVICE MET DE LEXUS LAADPAS EN APP

Wilt u uw Lexus onderweg opladen? Ook hiervoor is er een oplaadoplossing: de laadpas met bijbehorende app. U heeft hiermee toegang tot vrijwel alle publieke oplaadpunten en snelladers onderweg.

Oplaadservice

MAATWERK VOOR UW WOONSITUATIE

Wanneer uw persoonlijke situatie buiten bovenstaande opties valt, biedt Lexus u graag persoonlijk maatwerk. Neem hiervoor contact op met uw Lexus dealer om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.
Oplaadservice

HET LAADPUNT

Met het veilige en stevige Alfen Eve Single laadpunt laadt u slim, eenvoudig en snel. Via My InCharge kunt u eenvoudig online uw laadsessies inzien en uw stroomkosten laten verrekenen wanneer u zakelijk rijdt.
Oplaadservice

DYNAMIC LOAD BALANCING

Een Smart Charging laadpaal speelt slim in op de beschikbare stroom. Dynamic Load Balancing zorgt ervoor dat het beschikbare vermogen in uw meterkast optimaal wordt verdeeld over uw laadpunt en de overige apparaten in huis. Het slimme laadpunt zoekt daarmee altijd naar het maximaal beschikbare vermogen om uw Lexus op te laden en stelt deze op momenten van hoog stroomverbruik in uw huishouden automatisch bij. Zo heeft u dus altijd genoeg stroom in huis, genoeg stroom voor uw Lexus en raakt uw meterkast niet overbelast.
Oplaadservice

SMART ABONNEMENT

Slim uw Lexus opladen kan met het InCharge Smart abonnement van Vattenfall. Voor een bedrag van slechts € 8,22 per maand excl. BTW profiteert u van verschillende voordelen.

 • Inzicht in al uw laadsessies
 • De nieuwste opties voor uw laadpaal
 • Automatische verrekening van uw stroomkosten
 • Smart Charging mogelijkheden
 • 24/7 service

Met het veilige en stevige Alfen Eve Single laadpunt laadt u slim, eenvoudig en snel 

Oplaadservice

AUTOMATISCHE VERREKENING

Het is mogelijk uw stroomkosten voor het laden automatisch te laten verrekenen. Dit doet u door een laadpas aan te vragen bij MultiTankcard, Travelcard of XXImo Card of dit te laten doen door uw werkgever of leasemaatschappij. Uw pasnummer wordt vervolgens gekoppeld aan uw laadpaal. Let er wel op dat u uw termijnbedrag voor uw energierekening verhoogd. U verbruikt namelijk meer stroom doordat u uw Lexus thuis oplaadt. Zo voorkomt u een onverwacht hoge jaarrekening achteraf.
Oplaadservice

LAADPAS

 • Eenvoudig uw laadsessies starten en beëindigen
 • Geen aanvraagkosten
 • Te gebruiken bij alle openbare laadpunten in Nederland, InCharge-laadpunten in het Verenigd Koninkrijk en Zweden en bij verschillende laadpunten in België en Duitsland
 • Extra voordelig laden bij InCharge-laadpunten
 • Inzicht in al uw laadsessies
Oplaadservice

PARTNERSHIP LEXUS EN VATTENFALL INCHARGE

Elektrisch rijden speelt een belangrijke rol bij het duurzamer maken van de wereld om ons heen. Daarom zijn Lexus Oplaadservice en Vattenfall InCharge een samenwerking aangegaan. Vattenfall InCharge bouwt momenteel aan het grootste oplaadnetwerk van Europa en wil zo consumenten en bedrijven helpen met hun laadpalen en laadinfrastructuur. Door de samenwerking van Lexus Oplaadservice en Vattenfall InCharge kunnen we u een uitgebreid netwerk van goede en betaalbare laadpalen leveren, maar ook investeren in innovatieve diensten, zoals slim laden en Dynamic Load Balancing.

 

WILT U MEER INFORMATIE?

 

Wilt u graag meer weten over het laadpunt of de zakelijke oplossingen die wij bieden? Uw dealer staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u te kijken naar het meest geschikte pakket voor uw situatie. Door het contactformulier in te vullen, zal uw dealer binnen één werkdag geheel vrijblijvend contact met u opnemen.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

1. Lexus Oplaadservice wordt in Nederland uitgevoerd door Vattenfall InCharge. Namens Lexus zal Vattenfall InCharge uw laadpunt verzorgen en door een van haar installatiepartners fysiek vakkundig monteren en testen.

2. Het aantal meters tussen uw meterkast en de gewenste locatie van het Lexus laadpunt is bepalend voor de prijsstelling van het pakket. Verantwoordelijkheid van het juist bepalen van deze meters ligt bij de klant. Uiteraard kunnen wij u hierbij assisteren.

3. Een Lexus laadpunt wordt altijd geleverd in combinatie met een abonnement ‘hosting & beheer’. Dit abonnement wordt afgesloten tussen de eigenaar van de Lexus en Vattenfall InCharge. Dit kan ook uw werkgever of leasemaatschappij zijn. Klik hier voor de algemene voorwaarden van dit abonnement

4. Indien u uw Lexus zakelijk gebruikt, zal het abonnement ‘hosting & beheer’ ook zorgdragen voor de verrekening van zakelijk geladen stroom. Vattenfall InCharge zal deze verrekening doen tussen gebruiker en werkgever of leasemaatschappij. Het te verrekenen bedrag bedraagt € 0,23 inclusief BTW en zal jaarlijks worden geïndexeerd. Hiervoor zijn de algemene voorwaarden van Vattenfall InCharge van toepassing die behoren bij het abonnement ‘hosting & beheer’.

5. Het verhogen van de aansluitwaarde van uw woning is een verantwoordelijkheid van uw netbeheerder. Lexus noch Vattenfall InCharge is verantwoordelijk voor het tijdstip of de kosten die hierbij door uw netbeheerder worden doorbelast. Voorbereidende werkzaamheden bij het omzetten van een aansluiting van 1 fase naar 3 fasen zijn tegen meerkosten wel mogelijk.

6. Het Lexus laadpunt zal in basis opgeleverd worden voordat u uw nieuwe Lexus in ontvangst neemt. Wanneer uw Lexus uit voorraad geleverd kan worden, dan is de doorlooptijd circa 6 weken. Uiteraard streven we ernaar dit te verkorten. Een Lexus laadpas is dan wel direct beschikbaar.

7. Garantie: een Lexus laadpunt wordt geleverd met 5 jaar garantie. Ook op een juiste installatie. Uitgezonderd van garantie zijn schades veroorzaakt door onjuist gebruik, vernieling of natuurgeweld.

8. Dataverwerking persoonsgegevens. Conform de richtlijnen van de AVG, vragen wij toestemming om uw persoonsgegevens te delen met Vatenfall InCharge en haar installatiepartner. Deze zullen zorgvuldig en uitsluitend voor het maken van een afspraak en het plaatsen van uw Lexus laadpunt worden gebruikt.