1. Modellen
  2. LC Convertible
  3. Innovatieve technologie

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

LEXUS LINK+ CONNECTED SERVICES

De Lexus Link+ app biedt u een nieuwe wereld van connectiviteit die onze ‘Omotenashi’ service naar een nog hoger plan tilt. Tal van slimme en op maat ontwikkelde functies helpen u uw rit te plannen, een parkeerplaats te vinden, afspraken te plannen voor onderhoud en zelfs uw rijstijl te verbeteren. Haal nog meer uit uw nieuwe LC Convertible, met functies als:

  • Analyse Rijgegevens: Registreert uw ritten en rijstijl en laat u uw zakelijke ritten bijhouden
  • Find my Car: Vind uw auto op een drukke parkeerplaats en begeleidt u terug naar uw Lexus
  • eCare: Stelt u in staat service- en onderhoudsbeurten voor uw LC te beheren 
  • Waarschuwingslampjes: Legt de betekenis van elk waarschuwingslampje en informeert over eventuele stappen die u dient te ondernemen
  • Auto status: Informeert u wanneer u een of meerdere ramen heeft opengelaten of bent vergeten de koplampen uit te schakelen. U kunt ook controleren of u de portieren heeft afgesloten

MARK LEVINSON® AUDIO MET 13 LUIDSPREKERS

Het Mark Levinson® Premium Surround System met zijn dertien luidsprekers en GreenEdgeTM technologie is op maat gemaakt voor de akoestische eigenschappen van het interieur van de LC Convertible en past zelfs het volume en instellingen van de luidsprekers aan wanneer u het dak opent. De geluidskwaliteit is vergelijkbaar met die van een volwaardige home-theatre installatie en wordt verder verbeterd door Clari-Fi™, een functie die geluid herstelt wat verloren gaat bij het comprimeren van MP3-bestanden.

 

 

 

Het extra brede Head-Up Display (174 x 48 mm) projecteert belangrijke rijgegevens duidelijk en in kleur in uw blikveld op de voorruit. Zo wordt u tijdens het rijden minder afgeleid.

De Climate Concierge is voor de LC Convertible aangepast om de het airconditioning, stoel- en nekverwarming en de stuurverwarming aan te sturen. Geheel in lijn met onze Omotenashi filosofie hospitality wordt de luchtstroom geleid om specifieke gebieden extra te verwarmen, zoals de bovenzijde van uw handen aan het stuur. Met de baanbrekende nanoe® technologie brengt het systeem bovendien negatief geladen deeltjes in het interieur, om de lucht te zuiveren en nare luchtjes te voorkomen. Daarnaast hebben deze deeltjes een weldadig effect op uw haar en huid. 

Om gemakkelijker te manoeuvreren, geeft de optionele Panoramic View Monitor een volledig 360° beeld van het gebied rond de auto. De Panoramic View Monitor biedt tevens een virtuele 3D-weergave van uw LC Convertible waarmee u de auto van bovenaf ziet, met richtlijnen die u helpen bij het inparkeren.