1. Modellen
  2. LC
  3. Krachtig Design

KRACHTIG DESIGN

LED KOPLAMPEN / HOLOGRAFISCHE LED ACHTERLICHTEN

De compacte afmetingen van deze slanke triple-LED koplampen maken aan de voorzijde de extreem korte overhang van de LC mogelijk, cruciaal voor superieure rijeigenschappen bij hogere snelheden. De opvallende achterlichten met hun doorlopende ‘L’ vorm in een metalen sierlijst zijn geïnspireerd op de naverbrander van een straaljager. In het rechter achterlicht is bovendien onopvallend het slot voor de bagageruimte geïntegreerd.                                                                    

GLAZEN OF CARBONFIBER DAK

Het glazen dak geeft het interieur van de LC Coupé een ruimtelijk gevoel. Het dak is afgewerkt met een chromen sierlijst dat het elegante coupé-profiel versterkt, met de achterste rand die is geïnspireerd op de vormen van een traditioneel Japans zwaard. Het fraai afgewerkte, optionele carbonfiber dak verlaagt het zwaartepunt van de auto.                   

Om afleiding tijdens het rijden zoveel mogelijk te beperken en uw ogen op de weg te houden, bevinden alle belangrijke instrumenten en displays zich in de buurt van uw blikveld. Veelgebruikte functies, zoals Drive Mode Select, zijn rond het stuurwiel gegroepeerd. Het pure vakmanschap van onze Takumi ambachtslieden is overal zichtbaar. Ook het geplooide effect van de met Alcantara® afgewerkte portierpanelen en het patroon in de geperforeerd lederen bekleding zijn voorbeelden van het oog voor detail waarmee deze sublieme sportcoupé is gemaakt.

De met fraai gestikt leder afgewerkte stoelen bieden de best mogelijke combinatie van steun en zitcomfort. Chief Engineer Koji Sato was persoonlijk betrokken bij de totstandkoming van het design, dat vervolgens gedurende vijftig testcycli werd geperfectioneerd. U kunt ook kiezen voor comfortabele sportstoelen die met hogere zijwangen extra steun bieden, en u stevig op uw plek houden in snelle bochten. Deze stoelen zijn met de grootst mogelijke zorg afgewerkt met een combinatie van lederen bekleding en contrasterend Alcantara®.