1. Modellen
  2. LS
  3. Innovatieve technologie

INNOVATIEVE TECHNOLOGIE

LUXUEUZE AMBIANCE

Uw gasten zijn in het interieur van de LS omgeven door luxe en het pure vakmanschap van onze Takumi ambachtslieden. Zo kunnen de inzittenden voorin genieten van een shiatsu massage, met ook achterin een stoel met massagesteun en een Ottoman voetenbankje. Tegelijkertijd regelt de Climate Concierge voor elke passagier de ideale temperatuur. Dit systeem brengt bovendien nanoe™ X deeltjes in het interieur, om virussen en bacteriën tegen te gaan, en voor een weldadig effect op uw haar en huid. Geniet van de luxe van Lexus.

LEXUS LINK CONNECTIVITEIT

De handige Lexus Link app geeft u standaard de beschikking over een scala aan connected services. U kunt een analyse maken van uw rijgegevens en eventueel zakelijke ritten registreren. De functie Vind Mijn Auto begeleidt u terug naar uw auto wanneer u deze niet kunt vinden. Ook kunt u een melding ontvangen wanneer u bijvoorbeeld een raam open heeft gelaten, of de koplampen heeft laten branden. U kunt zelfs op afstand de voorruitverwarming inschakelen, de temperatuur van de airconditioning instellen, de alarmlichten inschakelen of de portieren openen en vergrendelen.

 

 

 

De nieuwe LS 500h is uitgerust met een volledig digitaal 12,3" instrumentarium. De indeling van de instrumenten en de weergegeven informatie veranderen mee met de gekozen rijmodus. Uw informatie wordt haarscherp weergegeven, met full-screen ‘Omotenashi’ animaties die tijdens het starten in kleur verschijnen op een TFT-display. Voor extra gemak beschikt u over drie verschillende displays waarop tegelijkertijd drie verschillende informatiebronnen kunnen worden weergegeven.

Voor de LS is Lexus Link Multimedia ontwikkeld met oog op beleving, snelheid en maximaal gebruiksgemak. Hart van het systeem is het 12,3" touchscreen. Dit scherm behoort tot de grootste van dit moment en is perfect gepositioneerd om de functies moeiteloos te kunnen bedienen. Terwijl u 'Over The Air' het nieuwste kaartmateriaal downloadt of het Mark Levinson audiosysteem ontdekt, heeft u ook toegang tot functies als navigatie en climate control. Op het scherm kunt u tevens de apps op uw smartphone weergeven via Android Auto® of Apple CarPlay® (draadloos).

Het Rear Seat Entertainment systeem kunt u bedienen via het multifunctionele paneel achterin, met onder meer uitstekend videobeeld op het 11,6" LCD-scherm. Het systeem heeft een hoge resolutie van 720p wanneer u gebruikmaakt van Miracast of een via HDMI aangesloten toestel, of 1080p met een WiFi-verbinding. In de armsteun vindt u een aansluiting voor uw hoofdtelefoon, alsmede een HDMI-poort.

Met 23 luidsprekers op 16 plekken in het interieur staat het nieuwe  Mark Levinson® 3D Surround System garant voor een ongeëvenaarde 7.1-kanaals home theatre beleving.

 

Belangrijk voor de sublieme geluidskwaliteit zijn ook Quantum Logic en ClariFi. ClariFi is een technologie die gecomprimeerde audiobestanden analyseert en verloren gegane data vervangt. Een subwoofer met een diameter van 22 cm achterin, draagt bij aan een rijk en diep geluid dat het geluid van de oorspronkelijke opname benadert.